X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    a co ja Wam kiedyś pisałam? że zabraknie;-) he he
    już mi nieco lepiej....mdłości i odruchy minęły...ciekawe co będzie jutro...od jutra przerwa w tabletkach;-) wreszcie..ale tylko w diane a reszta musi dalej wpadać do żołądka...co zrobić...taki los...

oj nie fajnie masz... nie dość że przymusowe, to jeszcze tak doskwierające...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami to odwdzięczę się tym samym...ale w zlotych horach jak będę to na 100% za wszystkie się pomodlę...Kartuzy,ach Kartuzy, w kościele upadły anioł...piękny rynek...ja akurat tam na rekolekcjach byłam na tydzień u sióstr;-)

Amicizia, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    do której jesteś w pracy?

a kogo pytasz?

Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)

do 16:30:)
    Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...

To już nie długo do domciu uciekasz-fajnie życzę miłego popołudnia:)

Libra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Librunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...

muzarciu, mówi się trudno:) taki "ładny" wykres już drugi pójdzie na zmarnowanie... w przyszłym cyklu może w końcu będę miała popitolony wykres to się w końcu uda:)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLEMNICZKO HEJ...LEŻĘ TO ŹLE MI SIĘ PISZE ALE JAK PÓŹNIEJ WSTANĘ, TO POPATRZĘ...

plemniczka lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko ja Ci niestety nie pomogę:)napisz Mayusi na FB żeby odczytała jutro podaj też stronę tak dla pewności:)bo nie wiadomo czy Mayusia nadrabia posty do tyłu

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje, muzarciu jak bedziesz mogla to spojrz pozniej..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    muzarcia wrote:
    Librunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...

muzarciu, mówi się trudno:) taki "ładny" wykres już drugi pójdzie na zmarnowanie... w przyszłym cyklu może w końcu będę miała popitolony wykres to się w końcu uda:)

Libruś ten się jeszcze nie skończył:)trzeba wierzyć do końca:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny. Mauysiu spoznilam sie, a chcilaam Cie zapytac czy wedlug tej teorii której ty jestes "wierna" mozliwe jest to co wyznaczyl mi fertility friend... jak jutro tu zajrzysz prosze napisz co myslisz..

A moze któras z was tez moglaby mi napisac co o tym mysli...
    Bylam niemal juz pewna ze mam cykl bezowulacyjny i w zwiazku z tym zrobil mi sie jakis torbiel z niepeknietego pecherzyka a tu ten program mi owulke nagle dzisiaj wyznaczyl w 27 dniu cyklu!! tak jak pisalam w 17 dniu cyklu pecherzyk moj mial śr.1cm.. Wiec kurcze dopiero by peknąl po 10 dniach? zglupialam teraz do reszty, wkurza mnie to, a mialam tak wszystko rowne i dokladne wczesniej, a teraz nic nie wiem:(

to link do mojego wykresu tam:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

z tego co widzę na ovu, ja bym oceniła że owulka mogłabyć 25-26dc (chyba bardziej 26dc)... na ff nie mam podglądu

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIBRA BĘDZIE GIT, ZOBACZYSZ....muszę odłożyć laptopa, bo leży mi na cy... a one bolą, są wielkie i szkoda gadać...teraz czekamy na moją @...w tej tygodniowej przerwie powinna się pojawić...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...

I tak Was wszystkich podziwiam ,że potraficie pracować i równocześnie być tutaj na bieżąco:)

Gosiu a Ciebie gorąco pozdrawiam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:22

gocha04 lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MUzarciu oj tak ten anioł tak jest swietny i wogole ten KOsciół z dachem jak trumna :) moj tata jako ministrant gonil tam po dachcach i choc gdzie :)

dobra m wrócił, a mi slinka cieknie na drugie danie, ogolnie to od w wczoraj notuje wzrost apetytu i bol piersi ktorego nigdy nie mialam (nie licze tej po wypadku,bo ona sie juz odzywala ale nie az takjak teraz :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    LIBRA BĘDZIE GIT, ZOBACZYSZ....muszę odłożyć laptopa, bo leży mi na cy... a one bolą, są wielkie i szkoda gadać...teraz czekamy na moją @...w tej tygodniowej przerwie powinna się pojawić...

muzarciu, ja to trzymam kciuki, żeby za te Twoje przejścia i wszystkie niedogodności los Cię wynagrodził zieloną kropeczką za 6-7 miesięcy:*:)

ach miałam jeszcze dodać:) pewnie, że będzie dobrze u mnie:) jak nie w tym to w następnym cyklu:) kiedyś na pewno:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:23

Effcia28, natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

a jak tam Twoja noga?lepiej już?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

I tak Was wszystkich podziwiam ,że potraficie pracować i równocześnie być tutaj na bieżąco:)

Gosiu a Ciebie gorąco pozdrawiam:)

ja to mam juz małe zaległości, ale ostatnio się tyle działo... do końca zapowiada się spokojniej, więc muszę się bardziej na pracy skupić, by wszystko nadrobić:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko jesteś jeszcze?Jeśli chcesz dodać link do Twojego wykresu na ff to powinnaś pod wykresem znaleźć share i tam jest kilka linków, któryś jak tu wrzucisz to spasuje, ja nigdy nie pamiętałam który...spróbujesz podziałać z tym?

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś bystra dziewczynka z Ciebie dasz radę z zaległościami:)pozdrawiam Was papapapa

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami to ten, to nawet chyba ul.Klasztorna jest tam, bo szkoła tam jakaś była...pamiętam coś...nawet takie dzieciaki tam były co skutecznie nam dziewczyny demoralizowały...Sonia na fajki latała z nimi, Karol Piepiórko czy jakoś tak się ten chłopak nazywał...diabelsko wtedy był przystojny he he ale my jak te zakonnice, grzeczne i układne;-)chociaż nie...tam była ulica jakiegoś świętego...oj kurcze...nie pamiętam...tyle lat temu to było...około 15 lat;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:37

natusia, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efffcia ja Ci już odpisuję!!! Z nogą lepiej ale druga się odzywa i ścięgno achillesa zaczyna boleć...jak nie jedna to druga....
    ...ach i news...mój tato wczoraj ze szpitala wyszedł...chyba z 6 tygodni był...już przestałam liczyć...mostek ma zrekonstruowany, mięsień z jamy brzusznej wyciachany na rzecz mostka i mostek ześrubowany ,że nie wiem czy by się poddał przy reanimacji;-) Dopisuję, że spadam dziewczynki...do następnego spotkania na naszym forum;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:36

Fedra, Amicizia, AGA 30, she, gocha04, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Efffcia ja Ci już odpisuję!!! Z nogą lepiej ale druga się odzywa i ścięgno achillesa zaczyna boleć...jak nie jedna to druga....
    ...ach i news...mój tato wczoraj ze szpitala wyszedł...chyba z 6 tygodni był...już przestałam liczyć...mostek ma zrekonstruowany, mięsień z jamy brzusznej wyciachany na rzecz mostka i mostek ześrubowany ,że nie wiem czy by się poddał przy reanimacji;-)

to teraz tylko życzyć, żeby szybko wracał do pełni sił:)

‹‹ 1747 1748 1749 1750 1751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ