plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:a co ja Wam kiedyś pisałam? że zabraknie;-) he he
już mi nieco lepiej....mdłości i odruchy minęły...ciekawe co będzie jutro...od jutra przerwa w tabletkach;-) wreszcie..ale tylko w diane a reszta musi dalej wpadać do żołądka...co zrobić...taki los...
oj nie fajnie masz... nie dość że przymusowe, to jeszcze tak doskwierające... -
nick nieaktualnyami to odwdzięczę się tym samym...ale w zlotych horach jak będę to na 100% za wszystkie się pomodlę...Kartuzy,ach Kartuzy, w kościele upadły anioł...piękny rynek...ja akurat tam na rekolekcjach byłam na tydzień u sióstr;-)
Amicizia, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:do której jesteś w pracy?
a kogo pytasz?
Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)
do 16:30:)
Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...
To już nie długo do domciu uciekasz-fajnie życzę miłego popołudnia:)Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Librunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...
muzarciu, mówi się trudno:) taki "ładny" wykres już drugi pójdzie na zmarnowanie... w przyszłym cyklu może w końcu będę miała popitolony wykres to się w końcu uda:)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:muzarcia wrote:Librunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...
muzarciu, mówi się trudno:) taki "ładny" wykres już drugi pójdzie na zmarnowanie... w przyszłym cyklu może w końcu będę miała popitolony wykres to się w końcu uda:)
Libruś ten się jeszcze nie skończył:)trzeba wierzyć do końca:) -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej dziewczyny. Mauysiu spoznilam sie, a chcilaam Cie zapytac czy wedlug tej teorii której ty jestes "wierna" mozliwe jest to co wyznaczyl mi fertility friend... jak jutro tu zajrzysz prosze napisz co myslisz..
A moze któras z was tez moglaby mi napisac co o tym mysli...
Bylam niemal juz pewna ze mam cykl bezowulacyjny i w zwiazku z tym zrobil mi sie jakis torbiel z niepeknietego pecherzyka a tu ten program mi owulke nagle dzisiaj wyznaczyl w 27 dniu cyklu!! tak jak pisalam w 17 dniu cyklu pecherzyk moj mial śr.1cm.. Wiec kurcze dopiero by peknąl po 10 dniach? zglupialam teraz do reszty, wkurza mnie to, a mialam tak wszystko rowne i dokladne wczesniej, a teraz nic nie wiem:(
to link do mojego wykresu tam:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
z tego co widzę na ovu, ja bym oceniła że owulka mogłabyć 25-26dc (chyba bardziej 26dc)... na ff nie mam podglądu -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:do której jesteś w pracy?
a kogo pytasz?
Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...
I tak Was wszystkich podziwiam ,że potraficie pracować i równocześnie być tutaj na bieżąco:)
Gosiu a Ciebie gorąco pozdrawiam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:22
gocha04 lubi tę wiadomość
-
MUzarciu oj tak ten anioł tak jest swietny i wogole ten KOsciół z dachem jak trumna
moj tata jako ministrant gonil tam po dachcach i choc gdzie
dobra m wrócił, a mi slinka cieknie na drugie danie, ogolnie to od w wczoraj notuje wzrost apetytu i bol piersi ktorego nigdy nie mialam (nie licze tej po wypadku,bo ona sie juz odzywala ale nie az takjak teraz -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:LIBRA BĘDZIE GIT, ZOBACZYSZ....muszę odłożyć laptopa, bo leży mi na cy... a one bolą, są wielkie i szkoda gadać...teraz czekamy na moją @...w tej tygodniowej przerwie powinna się pojawić...
muzarciu, ja to trzymam kciuki, żeby za te Twoje przejścia i wszystkie niedogodności los Cię wynagrodził zieloną kropeczką za 6-7 miesięcy:*
ach miałam jeszcze dodaćpewnie, że będzie dobrze u mnie:) jak nie w tym to w następnym cyklu:) kiedyś na pewno:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:23
Effcia28, natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:do której jesteś w pracy?
a kogo pytasz?
I tak Was wszystkich podziwiam ,że potraficie pracować i równocześnie być tutaj na bieżąco:)
Gosiu a Ciebie gorąco pozdrawiam:)
ja to mam juz małe zaległości, ale ostatnio się tyle działo... do końca zapowiada się spokojniej, więc muszę się bardziej na pracy skupić, by wszystko nadrobićEffcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmi to ten, to nawet chyba ul.Klasztorna jest tam, bo szkoła tam jakaś była...pamiętam coś...nawet takie dzieciaki tam były co skutecznie nam dziewczyny demoralizowały...Sonia na fajki latała z nimi, Karol Piepiórko czy jakoś tak się ten chłopak nazywał...diabelsko wtedy był przystojny he he ale my jak te zakonnice, grzeczne i układne;-)chociaż nie...tam była ulica jakiegoś świętego...oj kurcze...nie pamiętam...tyle lat temu to było...około 15 lat;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:37
natusia, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEfffcia ja Ci już odpisuję!!! Z nogą lepiej ale druga się odzywa i ścięgno achillesa zaczyna boleć...jak nie jedna to druga....
...ach i news...mój tato wczoraj ze szpitala wyszedł...chyba z 6 tygodni był...już przestałam liczyć...mostek ma zrekonstruowany, mięsień z jamy brzusznej wyciachany na rzecz mostka i mostek ześrubowany ,że nie wiem czy by się poddał przy reanimacji;-) Dopisuję, że spadam dziewczynki...do następnego spotkania na naszym forum;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:36
Fedra, Amicizia, AGA 30, she, gocha04, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Efffcia ja Ci już odpisuję!!! Z nogą lepiej ale druga się odzywa i ścięgno achillesa zaczyna boleć...jak nie jedna to druga....
...ach i news...mój tato wczoraj ze szpitala wyszedł...chyba z 6 tygodni był...już przestałam liczyć...mostek ma zrekonstruowany, mięsień z jamy brzusznej wyciachany na rzecz mostka i mostek ześrubowany ,że nie wiem czy by się poddał przy reanimacji;-)
to teraz tylko życzyć, żeby szybko wracał do pełni sił