plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Efffcia ja Ci już odpisuję!!! Z nogą lepiej ale druga się odzywa i ścięgno achillesa zaczyna boleć...jak nie jedna to druga....
...ach i news...mój tato wczoraj ze szpitala wyszedł...chyba z 6 tygodni był...już przestałam liczyć...mostek ma zrekonstruowany, mięsień z jamy brzusznej wyciachany na rzecz mostka i mostek ześrubowany ,że nie wiem czy by się poddał przy reanimacji;-) Dopisuję, że spadam dziewczynki...do następnego spotkania na naszym forum;-)
Właśnie miałam o tatę zapytać,bo widziałam,że jesteśSuper bardzo się cieszę.
-
muzarcia wrote:Plemniczko jesteś jeszcze?Jeśli chcesz dodać link do Twojego wykresu na ff to powinnaś pod wykresem znaleźć share i tam jest kilka linków, któryś jak tu wrzucisz to spasuje, ja nigdy nie pamiętałam który...spróbujesz podziałać z tym?
muzarcia no jest share ale co pozniej mam zrobic? -
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:http://www.fertilityfriend.com/home/3feeb2
czy teraz juz dobrze widac moj wykres?
hmmm może faktycznie Ci owu przesunęło hmmm cieżko tak odpowiedzieć na 100% ale trzeba spokojnie po prostu czekac i się niepotrzebnie nie stresować... teraz to żałuje ze w ogóle cokolwiek na temet torbieli napisałam...
nic Dziewczyny i ja się odmeldowywuje pewnie pojawie się jutro na chwilę
pa pa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 16:06
natusia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muzarciu super ze z tata lepiej i ze wszyszedl juz ze szpitala
a co do tej ulicy, to tez sobie nazwy przypomniec nie moge, bo ja tam goscinnie bywam ale koajrze miejsca o których piszesz
dobra obiadek zjedzony i ide sie polozyc spac, bo juz nawet zapalki w oczach mi nie pomoga, porsze nie piszczcie za duzonatusia lubi tę wiadomość
-
Fedra dzieki! Jutro udalo mi sie umowic do ginekologa, pierwszy raz do niego pojde, ale niewazne chyba jaki by nie byl jesli ma sprzet do USG bedzie widzial co tam sie u mnie dzieje.
Dobrze Fedrus ze mi pisalas o tych torbielach, w sumie mialam takie tez podejrzenia przez te pobolewania..
Natusia najlepsze jest to ze ja sie dosyc dobrze na tym znam... ale w stosunku do swojego wykresu nie potrafie byc obiektywna.natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Libra ja tez trzymam kciuki za twoj wykres... Natusia dla mnie tez podejrzane są te twoje wysokie temperatury w tych dniachc cyklu..
A powiem Ci,że sama nie wiem...źle się coś czuję. Może coś mnie bierze i dlatego ta temperatura taka wysoka.