Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ale napisze wam tylko jeszcze, ze jak wracalam z mikro to podeszłam sobie do łagiewnik do sanktuarium, bo to niedaleko było i tak sie tam troszke uspokoiłam i nabrałam pewności, że ten test nie kłamie i załapałąm troszke cierpliwości zeby do piatku wytrzymać, a byłam już bliska kupienia testu ale chcialam ten ultraczuły,ale tesco w poblizu nie było, za to trafiłąmw dużo lepsze miejsce i pomodliłąm się też za was zeby was tez spotkało takie szczescie i zeby z waszymi dzieciatkami tez wszystko bylo dobrze :)

Fedra, mauysia, Effcia28, martula, nick nieaktualny, natusia, Nina82, nick nieaktualny, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja jakbym nie miała ręcznie wykresów ustawianych to za udostępnianie miałabym już 100 punktów i gratis abonament!!:-(:-)

heheh to ja jak sobie recznie ustawialam owulke to potem jak przyszlo do zakonczenia wykresu to dawalam zeby sobie ovu samo ustawiło a ja swoje i tak wiedziałam, chociaz w większości chyba tylko poza 1 wykresem ovu w koncu owulke przesuwalo na to co ja myslam i teraz mam miesiac premium i sie zastanaiwam czy sobie nie wykupie bo sledzenie ciąży jest fajne, co tydzine dostaje sie nowe info o dziecku i sa zdjecia jak teraz wyglada itd no i prowadzi sie kalendarz ciążowy na którym sie zaznacza objawy, wage, obwód brzuszka, fajne to, ale mam jeszcze troszke czasu zeby sie zastanowic czy chce wykupywac :)

nick nieaktualny, natusia, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa dziewczyny, do jutra.
    Ledwo zipię, oczy mi się zamykają, zaraz wyrżnę nosem w klawiaturę... Ja chcę do dooomciu... Chrrr...
    Idę jeszcze z małym do okulisty na badanie, więc tak szybko się nie walnę do łóżka. Ale przynajmniej w tramwaju utnę sobie drzemkę :)

PA!

Fedra, Effcia28, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Wosebko i Mayusia:)do jutra:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Pa dziewczyny, do jutra.
    Ledwo zipię, oczy mi się zamykają, zaraz wyrżnę nosem w klawiaturę... Ja chcę do dooomciu... Chrrr...
    Idę jeszcze z małym do okulisty na badanie, więc tak szybko się nie walnę do łóżka. Ale przynajmniej w tramwaju utnę sobie drzemkę :)

PA!

Pa pa Mayusia żebyś gdzieś czasem zwierzaczka po drodze nie wypuściła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 14:39

Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • martula Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...

rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieć ;) i ba ja się urodziłam :P

Kiedys przeczytałam na forum ciazowym porade dla osoby, która zastanawiala się czy może być w ciazy, coś w stylu: "zjedz kilka ogórków kiszonych, popij jogurtem- jak będzie smakować to znaczy że jesteś w ciąży" :).

Amicizia, natusia, Fedra, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    aha ale napisze wam tylko jeszcze, ze jak wracalam z mikro to podeszłam sobie do łagiewnik do sanktuarium, bo to niedaleko było i tak sie tam troszke uspokoiłam i nabrałam pewności, że ten test nie kłamie i załapałąm troszke cierpliwości zeby do piatku wytrzymać, a byłam już bliska kupienia testu ale chcialam ten ultraczuły,ale tesco w poblizu nie było, za to trafiłąmw dużo lepsze miejsce i pomodliłąm się też za was zeby was tez spotkało takie szczescie i zeby z waszymi dzieciatkami tez wszystko bylo dobrze :)

to ja muszę się pożalić... u mnie są dwa sklepy tesco i w żadnym nie ma testów ciążowych:(

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki,że tak przepadlam, ale miałam spore zawirowania wzw z pracą mojego m.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra u mnie też są dwa sklepy tesco ale w żadnym nie widziałam testów

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Sorki,że tak przepadlam, ale miałam spore zawirowania wzw z pracą mojego m.

a cóż się dzieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra u mnie też są dwa sklepy tesco ale w żadnym nie widziałam testów

no to widać Twoje miasto takie trefne jak moje:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do której jesteś w pracy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ja Wam kiedyś pisałam? że zabraknie;-) he he
    już mi nieco lepiej....mdłości i odruchy minęły...ciekawe co będzie jutro...od jutra przerwa w tabletkach;-) wreszcie..ale tylko w diane a reszta musi dalej wpadać do żołądka...co zrobić...taki los...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:06

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak was nadrobilam, bo zglodnialam i musialam sobie zupke zagrzac i wlasie jedzac czytalam was :)

zaraz M wraca zjemy obiadek i wtedy to juz na penwo sie poloze bo padam dawno juz tak mne drzemki w sordku dnia nie dopadaly :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze powinna być Gosia ale też jej chyba nie ma-ostatnio coś ją rzadko widuję na forum:(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...

natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Mauysiu spoznilam sie, a chcilaam Cie zapytac czy wedlug tej teorii której ty jestes "wierna" mozliwe jest to co wyznaczyl mi fertility friend... jak jutro tu zajrzysz prosze napisz co myslisz..

A moze któras z was tez moglaby mi napisac co o tym mysli...
    Bylam niemal juz pewna ze mam cykl bezowulacyjny i w zwiazku z tym zrobil mi sie jakis torbiel z niepeknietego pecherzyka a tu ten program mi owulke nagle dzisiaj wyznaczyl w 27 dniu cyklu!! tak jak pisalam w 17 dniu cyklu pecherzyk moj mial śr.1cm.. Wiec kurcze dopiero by peknąl po 10 dniach? zglupialam teraz do reszty, wkurza mnie to, a mialam tak wszystko rowne i dokladne wczesniej, a teraz nic nie wiem:(

to link do mojego wykresu tam:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)

do 16:30:)
    Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...

gocha04 lubi tę wiadomość

‹‹ 1746 1747 1748 1749 1750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ