X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ale napisze wam tylko jeszcze, ze jak wracalam z mikro to podeszłam sobie do łagiewnik do sanktuarium, bo to niedaleko było i tak sie tam troszke uspokoiłam i nabrałam pewności, że ten test nie kłamie i załapałąm troszke cierpliwości zeby do piatku wytrzymać, a byłam już bliska kupienia testu ale chcialam ten ultraczuły,ale tesco w poblizu nie było, za to trafiłąmw dużo lepsze miejsce i pomodliłąm się też za was zeby was tez spotkało takie szczescie i zeby z waszymi dzieciatkami tez wszystko bylo dobrze :)

Fedra, mauysia, Effcia28, martula, Libra, natusia, Nina82, gadgeta, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja jakbym nie miała ręcznie wykresów ustawianych to za udostępnianie miałabym już 100 punktów i gratis abonament!!:-(:-)

heheh to ja jak sobie recznie ustawialam owulke to potem jak przyszlo do zakonczenia wykresu to dawalam zeby sobie ovu samo ustawiło a ja swoje i tak wiedziałam, chociaz w większości chyba tylko poza 1 wykresem ovu w koncu owulke przesuwalo na to co ja myslam i teraz mam miesiac premium i sie zastanaiwam czy sobie nie wykupie bo sledzenie ciąży jest fajne, co tydzine dostaje sie nowe info o dziecku i sa zdjecia jak teraz wyglada itd no i prowadzi sie kalendarz ciążowy na którym sie zaznacza objawy, wage, obwód brzuszka, fajne to, ale mam jeszcze troszke czasu zeby sie zastanowic czy chce wykupywac :)

Libra, natusia, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa dziewczyny, do jutra.
    Ledwo zipię, oczy mi się zamykają, zaraz wyrżnę nosem w klawiaturę... Ja chcę do dooomciu... Chrrr...
    Idę jeszcze z małym do okulisty na badanie, więc tak szybko się nie walnę do łóżka. Ale przynajmniej w tramwaju utnę sobie drzemkę :)

PA!

Fedra, Effcia28, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Wosebko i Mayusia:)do jutra:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Pa dziewczyny, do jutra.
    Ledwo zipię, oczy mi się zamykają, zaraz wyrżnę nosem w klawiaturę... Ja chcę do dooomciu... Chrrr...
    Idę jeszcze z małym do okulisty na badanie, więc tak szybko się nie walnę do łóżka. Ale przynajmniej w tramwaju utnę sobie drzemkę :)

PA!

Pa pa Mayusia żebyś gdzieś czasem zwierzaczka po drodze nie wypuściła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 14:39

Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • martula Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...

rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieć ;) i ba ja się urodziłam :P

Kiedys przeczytałam na forum ciazowym porade dla osoby, która zastanawiala się czy może być w ciazy, coś w stylu: "zjedz kilka ogórków kiszonych, popij jogurtem- jak będzie smakować to znaczy że jesteś w ciąży" :).

Amicizia, natusia, Fedra, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    aha ale napisze wam tylko jeszcze, ze jak wracalam z mikro to podeszłam sobie do łagiewnik do sanktuarium, bo to niedaleko było i tak sie tam troszke uspokoiłam i nabrałam pewności, że ten test nie kłamie i załapałąm troszke cierpliwości zeby do piatku wytrzymać, a byłam już bliska kupienia testu ale chcialam ten ultraczuły,ale tesco w poblizu nie było, za to trafiłąmw dużo lepsze miejsce i pomodliłąm się też za was zeby was tez spotkało takie szczescie i zeby z waszymi dzieciatkami tez wszystko bylo dobrze :)

to ja muszę się pożalić... u mnie są dwa sklepy tesco i w żadnym nie ma testów ciążowych:(

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki,że tak przepadlam, ale miałam spore zawirowania wzw z pracą mojego m.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra u mnie też są dwa sklepy tesco ale w żadnym nie widziałam testów

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Sorki,że tak przepadlam, ale miałam spore zawirowania wzw z pracą mojego m.

a cóż się dzieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra u mnie też są dwa sklepy tesco ale w żadnym nie widziałam testów

no to widać Twoje miasto takie trefne jak moje:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do której jesteś w pracy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ja Wam kiedyś pisałam? że zabraknie;-) he he
    już mi nieco lepiej....mdłości i odruchy minęły...ciekawe co będzie jutro...od jutra przerwa w tabletkach;-) wreszcie..ale tylko w diane a reszta musi dalej wpadać do żołądka...co zrobić...taki los...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:06

Libra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak was nadrobilam, bo zglodnialam i musialam sobie zupke zagrzac i wlasie jedzac czytalam was :)

zaraz M wraca zjemy obiadek i wtedy to juz na penwo sie poloze bo padam dawno juz tak mne drzemki w sordku dnia nie dopadaly :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze powinna być Gosia ale też jej chyba nie ma-ostatnio coś ją rzadko widuję na forum:(

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...

natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Mauysiu spoznilam sie, a chcilaam Cie zapytac czy wedlug tej teorii której ty jestes "wierna" mozliwe jest to co wyznaczyl mi fertility friend... jak jutro tu zajrzysz prosze napisz co myslisz..

A moze któras z was tez moglaby mi napisac co o tym mysli...
    Bylam niemal juz pewna ze mam cykl bezowulacyjny i w zwiazku z tym zrobil mi sie jakis torbiel z niepeknietego pecherzyka a tu ten program mi owulke nagle dzisiaj wyznaczyl w 27 dniu cyklu!! tak jak pisalam w 17 dniu cyklu pecherzyk moj mial śr.1cm.. Wiec kurcze dopiero by peknąl po 10 dniach? zglupialam teraz do reszty, wkurza mnie to, a mialam tak wszystko rowne i dokladne wczesniej, a teraz nic nie wiem:(

to link do mojego wykresu tam:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

a kogo pytasz?

Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)

do 16:30:)
    Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...

gocha04 lubi tę wiadomość

‹‹ 1746 1747 1748 1749 1750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ