plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aha ale napisze wam tylko jeszcze, ze jak wracalam z mikro to podeszłam sobie do łagiewnik do sanktuarium, bo to niedaleko było i tak sie tam troszke uspokoiłam i nabrałam pewności, że ten test nie kłamie i załapałąm troszke cierpliwości zeby do piatku wytrzymać, a byłam już bliska kupienia testu ale chcialam ten ultraczuły,ale tesco w poblizu nie było, za to trafiłąmw dużo lepsze miejsce i pomodliłąm się też za was zeby was tez spotkało takie szczescie i zeby z waszymi dzieciatkami tez wszystko bylo dobrze
Fedra, mauysia, Effcia28, martula, Libra, natusia, Nina82, gadgeta, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ja jakbym nie miała ręcznie wykresów ustawianych to za udostępnianie miałabym już 100 punktów i gratis abonament!!
heheh to ja jak sobie recznie ustawialam owulke to potem jak przyszlo do zakonczenia wykresu to dawalam zeby sobie ovu samo ustawiło a ja swoje i tak wiedziałam, chociaz w większości chyba tylko poza 1 wykresem ovu w koncu owulke przesuwalo na to co ja myslam i teraz mam miesiac premium i sie zastanaiwam czy sobie nie wykupie bo sledzenie ciąży jest fajne, co tydzine dostaje sie nowe info o dziecku i sa zdjecia jak teraz wyglada itd no i prowadzi sie kalendarz ciążowy na którym sie zaznacza objawy, wage, obwód brzuszka, fajne to, ale mam jeszcze troszke czasu zeby sie zastanowic czy chce wykupywacLibra, natusia, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pa dziewczyny, do jutra.
Ledwo zipię, oczy mi się zamykają, zaraz wyrżnę nosem w klawiaturę... Ja chcę do dooomciu... Chrrr...
Idę jeszcze z małym do okulisty na badanie, więc tak szybko się nie walnę do łóżka. Ale przynajmniej w tramwaju utnę sobie drzemkę
PA!Fedra, Effcia28, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Pa dziewczyny, do jutra.
Ledwo zipię, oczy mi się zamykają, zaraz wyrżnę nosem w klawiaturę... Ja chcę do dooomciu... Chrrr...
Idę jeszcze z małym do okulisty na badanie, więc tak szybko się nie walnę do łóżka. Ale przynajmniej w tramwaju utnę sobie drzemkę
PA!
Pa pa Mayusia żebyś gdzieś czasem zwierzaczka po drodze nie wypuściłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 14:39
Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:natusia wrote:Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...
rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieći ba ja się urodziłam
Kiedys przeczytałam na forum ciazowym porade dla osoby, która zastanawiala się czy może być w ciazy, coś w stylu: "zjedz kilka ogórków kiszonych, popij jogurtem- jak będzie smakować to znaczy że jesteś w ciąży".
Amicizia, natusia, Fedra, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:aha ale napisze wam tylko jeszcze, ze jak wracalam z mikro to podeszłam sobie do łagiewnik do sanktuarium, bo to niedaleko było i tak sie tam troszke uspokoiłam i nabrałam pewności, że ten test nie kłamie i załapałąm troszke cierpliwości zeby do piatku wytrzymać, a byłam już bliska kupienia testu ale chcialam ten ultraczuły,ale tesco w poblizu nie było, za to trafiłąmw dużo lepsze miejsce i pomodliłąm się też za was zeby was tez spotkało takie szczescie i zeby z waszymi dzieciatkami tez wszystko bylo dobrze
to ja muszę się pożalić... u mnie są dwa sklepy tesco i w żadnym nie ma testów ciążowych:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co ja Wam kiedyś pisałam? że zabraknie;-) he he
już mi nieco lepiej....mdłości i odruchy minęły...ciekawe co będzie jutro...od jutra przerwa w tabletkach;-) wreszcie..ale tylko w diane a reszta musi dalej wpadać do żołądka...co zrobić...taki los...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 15:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibrunia masz Ty ten wykres! AŻ ŻAL BY BYŁO....natusia o Tobie też myślałam, że powinnaś jednak zatestować....kto tam wie skąd takie temperatury...trzymam kciukasy za Was...Aga Ty nie patrz na tempkę, że nisko...jak jutro podskoczy to się uspokoisz...poza tym luteina pomaga w zagnieżdżeniu...ja wierzę, że nie na darmo się staracie...
natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny. Mauysiu spoznilam sie, a chcilaam Cie zapytac czy wedlug tej teorii której ty jestes "wierna" mozliwe jest to co wyznaczyl mi fertility friend... jak jutro tu zajrzysz prosze napisz co myslisz..
A moze któras z was tez moglaby mi napisac co o tym mysli...
Bylam niemal juz pewna ze mam cykl bezowulacyjny i w zwiazku z tym zrobil mi sie jakis torbiel z niepeknietego pecherzyka a tu ten program mi owulke nagle dzisiaj wyznaczyl w 27 dniu cyklu!! tak jak pisalam w 17 dniu cyklu pecherzyk moj mial śr.1cm.. Wiec kurcze dopiero by peknąl po 10 dniach? zglupialam teraz do reszty, wkurza mnie to, a mialam tak wszystko rowne i dokladne wczesniej, a teraz nic nie wiem:(
to link do mojego wykresu tam:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:do której jesteś w pracy?
a kogo pytasz?
Ciebie kochana:)nikogo więcej chyba nie ma:)
do 16:30:)
Gosia bywa ale na krótko... ja też muszę ograniczyć forum, bo dużo pracy się zapowiada...gocha04 lubi tę wiadomość