plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
A truj ile chcesz! My lubimy jak Ty trujesz
tak jak przyjdzie mi menopauza to już na pewno ze mną nie wytrzymacieAGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
tak jak przyjdzie mi menopauza to już na pewno ze mną nie wytrzymacie
do menopauzy to już będziemy się znać jak łyse konie,to i będziemy przyzwyczajone do twojego trucia...a może już i amnezja się u nas pojawi to nie będziemy pamiętać co napisałaś :pLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Rucia wrote:Libruś z tego co kojarzę to masz dosyć regularne cykle tak?
niom:) 24dc (+/-1dc) - także mam jeszcze czas:)
a gin mi powiedział, że mam troszeczkę nieregularne... hmmm, co mnie torszeczkę przez chwilę zmartwiło
ja myśle że jeśli jutro temp nie spadnie to wtedy można pomyśleć o teście bo po analizie Twoich wykresów tak mi właśnie wychodzi więc niech się mężuś jeszcze uspokoiLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
natusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
do menopauzy to już będziemy się znać jak łyse konie,to i będziemy przyzwyczajone do twojego trucia...a może już i amnezja się u nas pojawi to nie będziemy pamiętać co napisałaś :p
z moją rezerwą jajnikowa to u mnie menopauza szybko przyjdzie więc jeszcze z pamięcią u Was będzie nie najgorzej
Woseba ja ostatnio mówiłam mojemu ze się na krótko obetne to mi powiedział ze się ze mną rozwiedzie i tyle z mojej zmiany fryzurenatusia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Libruś z tego co kojarzę to masz dosyć regularne cykle tak?
no z tego co ja sprawdziłam to ma takie 23 do 25 dni i FL chyba 12d czasami dochodzi do 15 ale żadko
ja mam fl 13d... choć raz mi się zdarzyła fl 15d, ale teraz jak patrzę na tamten cykl, to myślę, że jednak fl miała 13d, tylko ovu za wcześnie owulkę wyznaczył... -
nick nieaktualnynatusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
właśnie, truj ile wlezie:) ja lubię czytać Twoje posty;)
(Ps. taks się podlizuję, bo wiecie... za chwilę będę potrzebowała od niej, by moje dane w tabelce uaktualniła;P)natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Libruś z tego co kojarzę to masz dosyć regularne cykle tak?
no z tego co ja sprawdziłam to ma takie 23 do 25 dni i FL chyba 12d czasami dochodzi do 15 ale żadko
ja mam fl 13d... choć raz mi się zdarzyła fl 15d, ale teraz jak patrzę na tamten cykl, to myślę, że jednak fl miała 13d, tylko ovu za wcześnie owulkę wyznaczył...
to Ci nie będę zwracać uwagi że masz dzisiaj 14d FLnatusia, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Libruś z tego co kojarzę to masz dosyć regularne cykle tak?
ja mam fl 13d... choć raz mi się zdarzyła fl 15d, ale teraz jak patrzę na tamten cykl, to myślę, że jednak fl miała 13d, tylko ovu za wcześnie owulkę wyznaczył...
W tym cyklu na pewno dobrze wyznaczył początek FL.. A to już 14 dzień!
Fedra, Libra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
powiedz mu żeby sobie za dużo nie pozwalał bo Ciocia Fredzia wie gdzie on mieszka przełamie się i wsiądzie do samochodu i dojade do Was (jak wyjade teraz to moze w moim tempie dojade przed wieczorem) i to ja mogę mu głowe zmyć a nie on Tobie
on się za bardzo chyba nastawił na ten cykl i mi chyba nie wierzy, że bez tesu mogę wiedzieć, że nici...
ale jak się będzie tak bardzo upierał to mu nasiusiam ne test, zobaczy jedną krechę i będzie spokój;)hehehe... niedowiarek jeden:)
A Tobą, Fedrunia, tak na wszelki wypadek go postraszę
he he he bo wiesz ja taka groźna jestem to na pewno się wystraszy
hehehe... wtedy do mnie na kolanach wróci mówiąc wybacz, bo zbłądziłem;)Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
do menopauzy to już będziemy się znać jak łyse konie,to i będziemy przyzwyczajone do twojego trucia...a może już i amnezja się u nas pojawi to nie będziemy pamiętać co napisałaś :p
dobre, dobre:)natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
właśnie, truj ile wlezie:) ja lubię czytać Twoje posty;)
(Ps. taks się podlizuję, bo wiecie... za chwilę będę potrzebowała od niej, by moje dane w tabelce uaktualniła;P)
Libra a co ja mówiłam z dwa dni temu nie lubie jak mi się ktoś podlizujeAGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Jejku dziewczyny wam już się menopauza marzy nie za dobrze wam by było w takim wieku!!
Jeszcze państwu troche krwi musicie spuścić niestety!!
he he he ja wiem ze będę ją miała dużo wczesniej nić Wymoja mam przeszła ją w wieku 43 lat
i mnie też to czeka jak nie wcześniej...
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Libruś z tego co kojarzę to masz dosyć regularne cykle tak?
to Ci nie będę zwracać uwagi że masz dzisiaj 14d FL
dzień jeszcze nie dobiegł końca:) także spokojnie:) -
nick nieaktualny