Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ok:)
    tylko brzuch i cycuchy coraz bardziej bolą... @ zbliża się wielkimi krokami... najpóźniej w środę zawita... czuję to w kościach:)

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,
    właśnie wskoczyłam i nadrabiam :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    tylko brzuch i cycuchy coraz bardziej bolą... @ zbliża się wielkimi krokami... najpóźniej w środę zawita... czuję to w kościach:)

Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra do 7m?!! o matko!!

Libra nie strasz Dory!
    :P

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!:-)

Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będę;)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę was podczytywać, bo muszę się zabrać za prasowanko...
    m już wzdycha, że za długo siedzę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 19:09

Muska, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będę;)

No która z nas by narzekać mogła!!:-)

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się wam pożalić. Bo nie mam komu, a m nawet nie chcę truć i tak jestem ostatnio marudna.
    Albo idzie @ albo nie idzie @. Ależ filozoficzne rozważania ;)
    Jestem tak nerwowa i rozdrażniona że hej. Albo zaczyna się niezły PMS albo na fasolkę. Albo albo. Jak to Fedra napisała - to trochę jak wróżenie z fusów. Nie wiadomo co i dlaczego bo wszystkie objawy mogą wskazywac na nadchodzącą @ albo na kiełkującą fasolkę.
    Do tego jest mi po prostu niedobrze :/ Zjem coś i za jakiś czas hulaj żołądek sobie... Bleee. Okropne uczucie.
    poza tym znowu mam smarkaty nos.
    No po prostu mix wszystkich objawów okresowo-ciążowych.
    I bądź tu człowieku mądry.
    Tak patrzę na tabelkę i widze że w weekend będzie czas wyczekiwania :) Oby były jakieś pozytywne wieści.

darijka lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ten czas przyśpieszy trochę.
    Ja chcę weekend już!

gocha04 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie niektóre dolegliwości męczą już z tydzień czasu!!! chyba mam problemy z trawieniem... szkodzi mi cokolwiek bym nie zjadła... m sie już ze mnie śmiej, że dobrze, że moje gazy nie śmierdzą, bo bym już go dawno zaczadowała:) i do tego czasem mnie biegunka złapie... no masakra jakaś!
    jeżeli to nie fasolka, to czeka mnie wizyta u gastrologa...

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

No która z nas by narzekać mogła!!:-)

Ty masz nie narzekać na niepowodzenie tego cyklu... narzekanie w tej kwestii biorę na siebie:)
    Ty masz zafasolkować i JUŻ!!!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 19:16

nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie @ zbliża się wielki mi krokami i mam doła. dziwne bo gdy brałam dupka to cykle miałam 32-33 dniowe, a teraz jutro jak bym miała dostać @ to faze lutealną mam około 10 dni i czy to nie jest za krótko jeżeli przypuszczalnie owu była 18 dnia?

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Muszę się wam pożalić. Bo nie mam komu, a m nawet nie chcę truć i tak jestem ostatnio marudna.
    Albo idzie @ albo nie idzie @. Ależ filozoficzne rozważania ;)
    Jestem tak nerwowa i rozdrażniona że hej. Albo zaczyna się niezły PMS albo na fasolkę. Albo albo. Jak to Fedra napisała - to trochę jak wróżenie z fusów. Nie wiadomo co i dlaczego bo wszystkie objawy mogą wskazywac na nadchodzącą @ albo na kiełkującą fasolkę.
    Do tego jest mi po prostu niedobrze :/ Zjem coś i za jakiś czas hulaj żołądek sobie... Bleee. Okropne uczucie.
    poza tym znowu mam smarkaty nos.
    No po prostu mix wszystkich objawów okresowo-ciążowych.
    I bądź tu człowieku mądry.
    Tak patrzę na tabelkę i widze że w weekend będzie czas wyczekiwania :) Oby były jakieś pozytywne wieści.

ja w tym cyklu tez mam wyjątkowe objawy:
    moja ukochana kawa mi nie smakuje. tak to piłam 2 kubki dziennie , a teraz w ciągu tygodnia wypiłam może z dwa i po każdym muli na żoładku, a o nerwach nie wspomnę, a i ostatnio siedziałam sama w pracy i ni z gruchy zaczęłam płakać, dzisiaj niby temp.37 , 28 dzień cyklu ale brzuch zaczyna na @ boleć i to jak więc nadzieja opada. jak jutro dostane @ to stwierdzę, że ładne schizy w tej mojej główce są. :)

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och liberko jakby to było takie proste i jasne !!:-)
    Ale puki co to nie narzekam jak za pierwszym razem prawko zdałam to może i za pierwszą IUI zaciąze he he he !!:-)

nick nieaktualny, Amicizia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    och liberko jakby to było takie proste i jasne !!:-)
    Ale puki co to nie narzekam jak za pierwszym razem prawko zdałam to może i za pierwszą IUI zaciąze he he he !!:-)

życzę Ci tego i trzymam kciuki:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosna idzie!!!!
    http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-widac-wiosne-nawet-14-stopni-na-plusie,77493,1,0.html

nick nieaktualny, nick nieaktualny, she, Dodi, mauysia, nick nieaktualny, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja to bym z miłą chęcią spać już poszła ale o tej godzinie to kurczaki chodzą spać!!Chyba i mnie grypa dopadnie bo mnie wszystko boli nawet włosy i paznokcie!!"-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Wiosna idzie!!!!
    http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-widac-wiosne-nawet-14-stopni-na-plusie,77493,1,0.html

I znowu wydatek będzie -opony letnie kupić trzeba będzie ;-):-):-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co ja to bym z miłą chęcią spać już poszła ale o tej godzinie to kurczaki chodzą spać!!Chyba i mnie grypa dopadnie bo mnie wszystko boli nawet włosy i paznokcie!!"-(

ja też jestem dzisiaj zmęczona i już mi się spać chce:) kończę kolacyjkę, idę się wykąpać i lulu w pielesze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po kąpieli w łóżku leże !!! A oczy mi się kleją że szok ale chociaż film zobacze do końca!!"-)

‹‹ 1731 1732 1733 1734 1735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ