X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ok:)
    tylko brzuch i cycuchy coraz bardziej bolą... @ zbliża się wielkimi krokami... najpóźniej w środę zawita... czuję to w kościach:)

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,
    właśnie wskoczyłam i nadrabiam :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    tylko brzuch i cycuchy coraz bardziej bolą... @ zbliża się wielkimi krokami... najpóźniej w środę zawita... czuję to w kościach:)

Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra do 7m?!! o matko!!

Libra nie strasz Dory!
    :P

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!:-)

Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będę;)

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę was podczytywać, bo muszę się zabrać za prasowanko...
    m już wzdycha, że za długo siedzę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 19:09

Muska, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będę;)

No która z nas by narzekać mogła!!:-)

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się wam pożalić. Bo nie mam komu, a m nawet nie chcę truć i tak jestem ostatnio marudna.
    Albo idzie @ albo nie idzie @. Ależ filozoficzne rozważania ;)
    Jestem tak nerwowa i rozdrażniona że hej. Albo zaczyna się niezły PMS albo na fasolkę. Albo albo. Jak to Fedra napisała - to trochę jak wróżenie z fusów. Nie wiadomo co i dlaczego bo wszystkie objawy mogą wskazywac na nadchodzącą @ albo na kiełkującą fasolkę.
    Do tego jest mi po prostu niedobrze :/ Zjem coś i za jakiś czas hulaj żołądek sobie... Bleee. Okropne uczucie.
    poza tym znowu mam smarkaty nos.
    No po prostu mix wszystkich objawów okresowo-ciążowych.
    I bądź tu człowieku mądry.
    Tak patrzę na tabelkę i widze że w weekend będzie czas wyczekiwania :) Oby były jakieś pozytywne wieści.

darijka lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ten czas przyśpieszy trochę.
    Ja chcę weekend już!

gocha04 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie niektóre dolegliwości męczą już z tydzień czasu!!! chyba mam problemy z trawieniem... szkodzi mi cokolwiek bym nie zjadła... m sie już ze mnie śmiej, że dobrze, że moje gazy nie śmierdzą, bo bym już go dawno zaczadowała:) i do tego czasem mnie biegunka złapie... no masakra jakaś!
    jeżeli to nie fasolka, to czeka mnie wizyta u gastrologa...

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

No która z nas by narzekać mogła!!:-)

Ty masz nie narzekać na niepowodzenie tego cyklu... narzekanie w tej kwestii biorę na siebie:)
    Ty masz zafasolkować i JUŻ!!!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 19:16

AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie @ zbliża się wielki mi krokami i mam doła. dziwne bo gdy brałam dupka to cykle miałam 32-33 dniowe, a teraz jutro jak bym miała dostać @ to faze lutealną mam około 10 dni i czy to nie jest za krótko jeżeli przypuszczalnie owu była 18 dnia?

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Muszę się wam pożalić. Bo nie mam komu, a m nawet nie chcę truć i tak jestem ostatnio marudna.
    Albo idzie @ albo nie idzie @. Ależ filozoficzne rozważania ;)
    Jestem tak nerwowa i rozdrażniona że hej. Albo zaczyna się niezły PMS albo na fasolkę. Albo albo. Jak to Fedra napisała - to trochę jak wróżenie z fusów. Nie wiadomo co i dlaczego bo wszystkie objawy mogą wskazywac na nadchodzącą @ albo na kiełkującą fasolkę.
    Do tego jest mi po prostu niedobrze :/ Zjem coś i za jakiś czas hulaj żołądek sobie... Bleee. Okropne uczucie.
    poza tym znowu mam smarkaty nos.
    No po prostu mix wszystkich objawów okresowo-ciążowych.
    I bądź tu człowieku mądry.
    Tak patrzę na tabelkę i widze że w weekend będzie czas wyczekiwania :) Oby były jakieś pozytywne wieści.

ja w tym cyklu tez mam wyjątkowe objawy:
    moja ukochana kawa mi nie smakuje. tak to piłam 2 kubki dziennie , a teraz w ciągu tygodnia wypiłam może z dwa i po każdym muli na żoładku, a o nerwach nie wspomnę, a i ostatnio siedziałam sama w pracy i ni z gruchy zaczęłam płakać, dzisiaj niby temp.37 , 28 dzień cyklu ale brzuch zaczyna na @ boleć i to jak więc nadzieja opada. jak jutro dostane @ to stwierdzę, że ładne schizy w tej mojej główce są. :)

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och liberko jakby to było takie proste i jasne !!:-)
    Ale puki co to nie narzekam jak za pierwszym razem prawko zdałam to może i za pierwszą IUI zaciąze he he he !!:-)

Libra, Amicizia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    och liberko jakby to było takie proste i jasne !!:-)
    Ale puki co to nie narzekam jak za pierwszym razem prawko zdałam to może i za pierwszą IUI zaciąze he he he !!:-)

życzę Ci tego i trzymam kciuki:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosna idzie!!!!
    http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-widac-wiosne-nawet-14-stopni-na-plusie,77493,1,0.html

AGA 30, Libra, she, Dodi, mauysia, Shagga_80, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja to bym z miłą chęcią spać już poszła ale o tej godzinie to kurczaki chodzą spać!!Chyba i mnie grypa dopadnie bo mnie wszystko boli nawet włosy i paznokcie!!"-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Wiosna idzie!!!!
    http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-widac-wiosne-nawet-14-stopni-na-plusie,77493,1,0.html

I znowu wydatek będzie -opony letnie kupić trzeba będzie ;-):-):-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co ja to bym z miłą chęcią spać już poszła ale o tej godzinie to kurczaki chodzą spać!!Chyba i mnie grypa dopadnie bo mnie wszystko boli nawet włosy i paznokcie!!"-(

ja też jestem dzisiaj zmęczona i już mi się spać chce:) kończę kolacyjkę, idę się wykąpać i lulu w pielesze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po kąpieli w łóżku leże !!! A oczy mi się kleją że szok ale chociaż film zobacze do końca!!"-)

‹‹ 1731 1732 1733 1734 1735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ