plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:u mnie ok:)
tylko brzuch i cycuchy coraz bardziej bolą... @ zbliża się wielkimi krokami... najpóźniej w środę zawita... czuję to w kościach:)
Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:u mnie ok:)
tylko brzuch i cycuchy coraz bardziej bolą... @ zbliża się wielkimi krokami... najpóźniej w środę zawita... czuję to w kościach:)
Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!
Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będęAGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:u mnie ok:)
Mam nadzieję Liberka że się rozczarujesz pozytywnie i ta wredota nie pojawi się jednak!!
Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będę
No która z nas by narzekać mogła!! -
Muszę się wam pożalić. Bo nie mam komu, a m nawet nie chcę truć i tak jestem ostatnio marudna.
Albo idzie @ albo nie idzie @. Ależ filozoficzne rozważania
Jestem tak nerwowa i rozdrażniona że hej. Albo zaczyna się niezły PMS albo na fasolkę. Albo albo. Jak to Fedra napisała - to trochę jak wróżenie z fusów. Nie wiadomo co i dlaczego bo wszystkie objawy mogą wskazywac na nadchodzącą @ albo na kiełkującą fasolkę.
Do tego jest mi po prostu niedobrzeZjem coś i za jakiś czas hulaj żołądek sobie... Bleee. Okropne uczucie.
poza tym znowu mam smarkaty nos.
No po prostu mix wszystkich objawów okresowo-ciążowych.
I bądź tu człowieku mądry.
Tak patrzę na tabelkę i widze że w weekend będzie czas wyczekiwaniaOby były jakieś pozytywne wieści.
darijka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie niektóre dolegliwości męczą już z tydzień czasu!!! chyba mam problemy z trawieniem... szkodzi mi cokolwiek bym nie zjadła... m sie już ze mnie śmiej, że dobrze, że moje gazy nie śmierdzą, bo bym już go dawno zaczadowała:) i do tego czasem mnie biegunka złapie... no masakra jakaś!
jeżeli to nie fasolka, to czeka mnie wizyta u gastrologa...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:u mnie ok:)
Wątpię... ten cykl przewidzę, zobaczysz:) a jak mnie zaskoczy? cóż, narzekać nie będę
No która z nas by narzekać mogła!!
Ty masz nie narzekać na niepowodzenie tego cyklu... narzekanie w tej kwestii biorę na siebie:)
Ty masz zafasolkować i JUŻ!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 19:16
AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
u mnie @ zbliża się wielki mi krokami i mam doła. dziwne bo gdy brałam dupka to cykle miałam 32-33 dniowe, a teraz jutro jak bym miała dostać @ to faze lutealną mam około 10 dni i czy to nie jest za krótko jeżeli przypuszczalnie owu była 18 dnia?
-
Muska wrote:Muszę się wam pożalić. Bo nie mam komu, a m nawet nie chcę truć i tak jestem ostatnio marudna.
Albo idzie @ albo nie idzie @. Ależ filozoficzne rozważania
Jestem tak nerwowa i rozdrażniona że hej. Albo zaczyna się niezły PMS albo na fasolkę. Albo albo. Jak to Fedra napisała - to trochę jak wróżenie z fusów. Nie wiadomo co i dlaczego bo wszystkie objawy mogą wskazywac na nadchodzącą @ albo na kiełkującą fasolkę.
Do tego jest mi po prostu niedobrzeZjem coś i za jakiś czas hulaj żołądek sobie... Bleee. Okropne uczucie.
poza tym znowu mam smarkaty nos.
No po prostu mix wszystkich objawów okresowo-ciążowych.
I bądź tu człowieku mądry.
Tak patrzę na tabelkę i widze że w weekend będzie czas wyczekiwaniaOby były jakieś pozytywne wieści.
ja w tym cyklu tez mam wyjątkowe objawy:
moja ukochana kawa mi nie smakuje. tak to piłam 2 kubki dziennie , a teraz w ciągu tygodnia wypiłam może z dwa i po każdym muli na żoładku, a o nerwach nie wspomnę, a i ostatnio siedziałam sama w pracy i ni z gruchy zaczęłam płakać, dzisiaj niby temp.37 , 28 dzień cyklu ale brzuch zaczyna na @ boleć i to jak więc nadzieja opada. jak jutro dostane @ to stwierdzę, że ładne schizy w tej mojej główce są. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiosna idzie!!!!
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-widac-wiosne-nawet-14-stopni-na-plusie,77493,1,0.htmlAGA 30, Libra, she, Dodi, mauysia, Shagga_80, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Wiecie co ja to bym z miłą chęcią spać już poszła ale o tej godzinie to kurczaki chodzą spać!!Chyba i mnie grypa dopadnie bo mnie wszystko boli nawet włosy i paznokcie!!"-(
ja też jestem dzisiaj zmęczona i już mi się spać chce:) kończę kolacyjkę, idę się wykąpać i lulu w pielesze:) -
nick nieaktualny