plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA a ty jak się tam czujesz? masz jakieś dolegliwości
-
nick nieaktualnykiti wrote:AGA a ty jak się tam czujesz? masz jakieś dolegliwości
Kaja poza bólem podbrzusza już od niedzieli chyba to nic mi nie ma ole to dopiero 4 dni po owulce więc nic a nic nie może mi dolegać!!!
A ból jak na @ jest i to mnie dziwi trochę!! no i grypsko mnie dopada!! -
Aga dokladnie progesteron robi sie 7 dni po owulce.
Aby uznac ze owulacja byla wartosciowa wynik powinien byc powyzej 10.
Ja jak zaszlam w ciaze i bralam tez duphaston to jak zrobic progesteron 7 dni po owulace mialam ponad 30... wtedy juz podejrzewalam ze moglo sie udac. Moja siostra teraz miala ponad 20 i tez okazalo sie ze jest w ciazy.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:kiti wrote:AGA a ty jak się tam czujesz? masz jakieś dolegliwości
Kaja poza bólem podbrzusza już od niedzieli chyba to nic mi nie ma ole to dopiero 4 dni po owulce więc nic a nic nie może mi dolegać!!!
A ból jak na @ jest i to mnie dziwi trochę!! no i grypsko mnie dopada!!
to może ten ból nie bez powoduoj to żeby Cie nie dopadło żadne choróbsko.
AGA 30, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Aga dokladnie progesteron robi sie 7 dni po owulce.
Aby uznac ze owulacja byla wartosciowa wynik powinien byc powyzej 10.
Ja jak zaszlam w ciaze i bralam tez duphaston to jak zrobic progesteron 7 dni po owulace mialam ponad 30... wtedy juz podejrzewalam ze moglo sie udac. Moja siostra teraz miala ponad 20 i tez okazalo sie ze jest w ciazy.
No to może się dowiem czegoś więcej hi hi hi -
nick nieaktualnykiti wrote:AGA 30 wrote:kiti wrote:AGA a ty jak się tam czujesz? masz jakieś dolegliwości
A ból jak na @ jest i to mnie dziwi trochę!! no i grypsko mnie dopada!!
to może ten ból nie bez powoduoj to żeby Cie nie dopadło żadne choróbsko.
Poczekamy zobaczymy!! Popijam gripovit bo z tym moim serduchem nie mogę brać nic innego bez recepty!! Ale wydaje mi się że ostatnio grypy nie doleczyłam jak znowu mnie złapało!! -
agus ja myślę że ten twój ból morze być spowodowany naruszeniem macicy ja czasem ja badam swoja i ja mocniej naruszę tez mnie wtedy boli tak. A u ciebie była ingerencja w nią i może stąd ten ból.
Effcia28 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:agus ja myślę że ten twój ból morze być spowodowany naruszeniem macicy ja czasem ja badam swoja i ja mocniej naruszę tez mnie wtedy boli tak. A u ciebie była ingerencja w nią i może stąd ten ból.
Może mała i tak być jednak coś mi tam wkładali he he!!
Zanim przestanie boleć to znowu na @ zacznie boleć i tak cały czas !! porażka!! -
Agus a może to nie choróbsko. pamiętam jak moja znajoma mówiła że na początku też myślała że ma grypę bo na objawy świadczyło że choróbsko ja dopadło a potem okazało się że to ciąża.
kiti, natusia, Fedra lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymala29_ wrote:Agus a może to nie choróbsko. pamiętam jak moja znajoma mówiła że na początku też myślała że ma grypę bo na objawy świadczyło że choróbsko ja dopadło a potem okazało się że to ciąża.
Jejku to ile ciąża może mieć obliczy!!!Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
ni jak kochana mnie tylko jajniki pobolewały i tyle, a jedna torbiel była naprawdę duża ale sama się wchłonęła chyba bo po następnej wizycie lekarka nic nie mówiła że nadal jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 19:55
Wosebka wrote:hej Plemnisiu ja też miałm torbiele i mnie bolało podbrzusze i miałam ucisk na pęcherz bo były dośc duze i czesto biegałam do łazienki ..
a to dla tego tez często w tym czasie biegałam do łazienki he he he nawet nie wiedziałam że to morze być związane z torbielamiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Wosebka wrote:hej Plemnisiu ja też miałm torbiele i mnie bolało podbrzusze i miałam ucisk na pęcherz bo były dośc duze i czesto biegałam do łazienki ..
a to dla tego tez często w tym czasie biegałam do łazienki he he he nawet nie wiedziałam że to morze być związane z torbielami
no jak jest duży to naciska na pęcherz:(a mój miał prawie 8 cm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 20:04