plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, ja już w domku i nawet doszłam ze wszystkim do ładu już (ale nie obyło się bez odkurzania)...ale nadrobić czytania nie podejmuję się
Jutro mam robotę w domu (zadanie z pracy) i zobaczymy na co Młody pozwoli..
Chwilę poczytam i zmykam lulunatusia, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Shagga jak tam się czujesz?
A u Mamusi co dzień spałam po zupce...ale i mogłam sobie na to pozwolić, bo Młody mnie prawie nie potrzebowałWciąż boli mnie głowa i mdli mnie...ten lek co dostałam na mdłości to trochę się go obawiam,więc biorę co parę dni...efekt -jak jestem po tabletce to jest ok...a jak nie biorę to znów lepiej nie wstawać z łóżka
W sobotę w ogóle zaliczyłam (jeszcze w domu) pierwszego ptaka,jeśli wiecie co mam na myśli....natusia, Dodi, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo shagus właśnie przed chwilą się zastanawiałam co tam się dzieje u Ciebie
chyba Cie wywołałam myślami
mala a ty kiedy masz to badanie ?
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:mala29_ wrote:hej Shagga jak tam się czujesz?
A u Mamusi co dzień spałam po zupce...ale i mogłam sobie na to pozwolić, bo Młody mnie prawie nie potrzebowałWciąż boli mnie głowa i mdli mnie...ten lek co dostałam na mdłości to trochę się go obawiam,więc biorę co parę dni...efekt -jak jestem po tabletce to jest ok...a jak nie biorę to znów lepiej nie wstawać z łóżka
W sobotę w ogóle zaliczyłam (jeszcze w domu) pierwszego ptaka,jeśli wiecie co mam na myśli....
Ja też już chcę się tak pomęczyć!!!
Niech ci szybko miną juz te mdłości i pawiki !!Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczynki
Libra, obstawiam, że Twoja @ (czy raczej fakt jej nie-przyjścia) jest tak samo wyczekiwanym (hmmmm, to złe określenie jednak) wydarzeniem jak moje badanie USGPokrętnie wyszło...a chodziło,że umieramy z ciekawości jak sytuacja się u Ciebie rozwinie
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:Mała ty jutro to badanie masz co?? O której moja droga!!
agus tak jutro mam o 9:45 a dziś już nerwy od środka mnie zżerają
No to ja ci nakazuje się nie denerwować!!Meliskę na noc wypić a jutro po badaniu raport nam napisać!! No bo chyba w szpitalu nie zostajesz!! -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:jeszcze powinna być Gosia ale też jej chyba nie ma-ostatnio coś ją rzadko widuję na forum:(
Efcia ja ostatnio to raczej czytam i to nie na bieżąco, bo tak z postami rano zasuwacie, że o 10 to z dyszke lekką ręką muszę nadrobić.pozatym jakoś muszę odetchnąć od tematu, bo zaczyna mi brakować powietrza i sie dusze, a to fajne już nie jest:/
Ale dziękuję za pamięć:*Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6