plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Liberko kochana pozamykaj okna i drzwi a jak @ zapuka to powiedz jej ze nogi golisz i nie ma nikogo w domu a mama obcych zabroniła ci wpuszczać do domu!!
hehehe... no i pójdzie sobie, a ja zostanę bez ciąży i bez okresu:D
żarty żartami, ale moje dolegliwości gastrologiczne zaczynają mnie już z lekka wkur...
Ciąża już przyszła więc bez niej nie zostaniesz kochana!!
ciążą to przyjdzie jak plus się na wykresie pojawi;) w chwili obecnej są to tylko gazy... mój tato i dziadek ciągle mają problemy z układem pokarmowym... jak nie wrzody, to polipy - należałoby się skontrolować... -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Liberko kochana pozamykaj okna i drzwi a jak @ zapuka to powiedz jej ze nogi golisz i nie ma nikogo w domu a mama obcych zabroniła ci wpuszczać do domu!!
żarty żartami, ale moje dolegliwości gastrologiczne zaczynają mnie już z lekka wkur...
ciążą to przyjdzie jak plus się na wykresie pojawi;) w chwili obecnej są to tylko gazy... mój tato i dziadek ciągle mają problemy z układem pokarmowym... jak nie wrzody, to polipy - należałoby się skontrolować...
Lubię to zaprzeczanie LibrusiAGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:mala29_ wrote:Libra a morze to oznaka fasolki że masz ciągle te gazy
No właśnie !!!
I najlepiej niech Liberka zagazuje tą @ na śmierć!!
kurka... jakby to miało pomóc, to mogę wszystkie wasze @ zagazować... no cierpieć dla celów wyższych to mogę się poświęcić... i nawet ani razu nie będę narzekaćAGA 30, mala29_, Shagga_80, Dodi, Amicizia, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra pożyjemy zobaczymy i wtedy przekonamy się kto miał racje
mam nadzieje że ja
Libruś ja mam podobny problem od wczoraj też gazy mnie męczą.
witam DodiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 21:38
AGA 30, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiedyś napisałam że jak będę miała 100 komentarzy pod wykresem i 2000 lajków to zaciąże he he!! lakjów już mi dużo nie brakuję!!!Szansa mała jest jak nie w tym to następnym cyklu hi hi hi!!
Dodi, Shagga_80, gocha04, Libra, Effcia28, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poczytalam i uciekam spać
Libra, Mała 3mam kciuki! I cmokasy dla pozostałych:*AGA 30, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Liberko kochana pozamykaj okna i drzwi a jak @ zapuka to powiedz jej ze nogi golisz i nie ma nikogo w domu a mama obcych zabroniła ci wpuszczać do domu!!
ciążą to przyjdzie jak plus się na wykresie pojawi;) w chwili obecnej są to tylko gazy... mój tato i dziadek ciągle mają problemy z układem pokarmowym... jak nie wrzody, to polipy - należałoby się skontrolować...
Lubię to zaprzeczanie Librusi
obiecałam się nie nakręcać i w tym postanowieniu będę trwać do końca:)gocha04, mala29_, Effcia28, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra pożyjemy zobaczymy i wtedy przekonamy się kto miał racje
mam nadzieje że ja
Libruś ja mam podobny problem od wczoraj też gazy mnie męczą.
witam Dodi
no nie żartuj, że Cię zaraziłam? wiesz, tu można fluidki ciążowe załapać... kurna, ale gazy... masakra... dobrze, że nie są cuchnące, bo byście już przy tych Waszych monitorkach zwiędły;)mala29_, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Kiedyś napisałam że jak będę miała 100 komentarzy pod wykresem i 2000 lajków to zaciąże he he!! lakjów już mi dużo nie brakuję!!!Szansa mała jest jak nie w tym to następnym cyklu hi hi hi!!
no to nie masz wyjścia:) musisz teraz zaciążyć!!!!!
bo wiesz, skrzyknie się dziewczyny - lajki i komentarze się nastuka w try migi;)AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:I tym akcentem żegnam się...zbieram Młodego i do wyra
Zajrzę jutro na bank!!!!!! I to nie raz
papa, buziolki... a ja może namaszczę się jeszcze Twymi fluidkami... jakby co będzie więcej na przyszły cykl:)
mój m mówi, że chyba osiągam apogeum:) śmieję się sama do siebie:) znaczy się do monitora:)AGA 30, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny