X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.voila.pl/236/xfyqx/?1
    http://www.voila.pl/237/byhtx/?1
    Dziewczyny na tych zdjęciach jak dla mnie nie widać NIC! Na drugim ewentualnie coś tam jakby się uprzeć (no i trzeba powiększyć zdjęcie)... kreska kontrolna jest jaśniejsza niż w oryginale a już o testowej to nie wspomne Jak coś tu wypatrzycie znaczy, ze jakieś wiedźmy jesteście z trzecim okiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2012, 11:25

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella na tym pierwszym zdjeciu ja widze kreseczke... jednak sa barzdo slabiej jakosci te zdjecia, wiec tez dlatego niewyraznie jest i slabo widoczne

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pierwsze zdj. jest z dzisiaj, to drugie z wczoraj... na żywo nie umiem określić, która jest wyraźniejsza- raczej są takie same. Zdj. słabej jakości, bo telefonem robione i z bliska... w dodatku przesłane na pocztę z poczty na kompa, z kompa na voile... nie mogę ich zgrac za pomocą kabla :/ na oko wysłałam te 2 zdj. ale na tel były nieco wyraźniejsze nie takie rozmazane

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka a możliwe, ze skoro jako tako widac conieco na zdjęciu takiej wypasionej jakości to jest to po prostu to wgłębienie w teście (miejsce na kreskę prawidłową)? Czy to miejsce na kreskę testowa widac w ogóle o tak gołym okiem z odległości? Czy tylko pod światło???

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta i jaka wybrakowana! Wszystko z toba dobrze, masz ladny wykres, owulacja tez jest... moze zbadaj sobie prolaktyne, progesteron... chociaz sadz\ąc po twojej temperaturze progesteron jest oki... jejku jak ja juz sie duzo o tym wszytskim dowiedzialam... hehee

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja tam na zadnym tescie przed jego wykonaniem nie widzialam wglebienia na kreske... pozatym nawet na tych twoich słabej jakosci zdjeciach widac ze jest ona rózowawa, a nie biała... wiec powinno byc dobrze:). A moze pojdz jutro na bete, bedziesz wtedy na 100% wiedziala:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda dziewczyny ze nie mieszkamy w jednym miescie, ale fajnie byloby tak sie spotkac na kawke:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Plemniczko nakręcasz mnie za bardzo :P
    Na bete bym się wybrała ale u nas cholera 40zł kosztuje :/ A mąż mówi, ze za to wolałby już kupić jakąś butelke, bo on jest pewien i koniec -.- wychodzi na to, ze wszyscy do okoła są bardziej pewni mojej ewentualnej ciązy niż ja sama.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu a no szkoda :( w dodatku niektóre zagramanicą to już w ogóle -.- ale... może kiedyś... jakiś zlocik :>

gadgeta lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    gadgeta i jaka wybrakowana! Wszystko z toba dobrze, masz ladny wykres, owulacja tez jest... moze zbadaj sobie prolaktyne, progesteron... chociaz sadz\ąc po twojej temperaturze progesteron jest oki... jejku jak ja juz sie duzo o tym wszytskim dowiedzialam... hehee

dzieki raz jeszcze plemnisiu.... wiesz niby rozum swoje ale serce i tak swoje..... jesli ktorys raz nie wychodzi a z druga strona jest wszystko ok to podswiadomie nawet zaczynasz sie w ktoryms momencie za to obwiniac....
    dzieki Ci za dobre slowo kobieto... chociaz Ty mnie pocieszasz.........

plemniczka lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta a Ty miałąś badania robione jakieś? jak wyszły w porządku to nie masz się co łamać :) Podobno u zdrowej pary w każdym cyklo jest tak naprawdę tylko 20% szans, że się udało... stąd statystyka, ze zdrowa para może się starać rok a nawet i dłużej :)) Nie łam sie ;) A może.. w owulkę jakiś wieczór przy winie? Ponoć alkohol działa cuda :D Wino się w fasolkę zamienia :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella - mam za wysokie fsh, reszta badan raczej ok
    co do wina-trzeba bedzie pomyslec....tylko ze moj m szybko po winku zasypia heh....
    to juz lepiej chyba kawe lub red bulla.... tak jak pisali w radach ;P troche kofeinki...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mąż kawke a Ty dla wyluzowania alko ;) coś czytałam, ze się jajowody czy jakies inne narządu luzują po alko :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella nie chcialabym wlasnie za bardzo Cie nakrecac, bo w tym momencie ja bardzo sceptycznie podchodzę do tego... ale skoro okres spoznia Ci sie kilka dni... nie masz plamien... temperatura na wysokim poziomie... i dzisiejszy test wyszedl chociaz troszke ciemniej niz wczoraj, oby nie bladszy! to akurat nie widze powodów by nie uwierzyc by sie udało.
    Jesli Ci szkoda na bete, to zrób test z innej firmy... chociaz pewnie tyle ile sie na te testy wyda to juz beta by sie zwróciła:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno tak, mi dodatkowo gin zalecila branie nospy w okresie owulacji-tez "luzuje" podobno :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta a moze spróbuj od tego cyklu brac tez castagnusa i wiesiolka...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko już się zastanowiłam- jutro idę na betę ;P
    A co do odcienia testu- nie jest ciemniejszy ani jaśniejszy... jest identyczny odcień.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to oki Bella, dobra decyzja. Bedzie dobrze!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    castagnusa troche sie boje brac -zeby nie wszedl w jakies korelacje z tym wszystkim co juz biore.... tym bardziej ze mam od tego cyklu brac clostilbegyt i nie chce mieszac obu lekow.... ale wiesiolka bede brac-zamowilam juz w intern. aptece i czekam jutro na dostawe:)
    dzieki dziewuszki za rady i wsparcie

• kiti Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ