X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.voila.pl/236/xfyqx/?1
    http://www.voila.pl/237/byhtx/?1
    Dziewczyny na tych zdjęciach jak dla mnie nie widać NIC! Na drugim ewentualnie coś tam jakby się uprzeć (no i trzeba powiększyć zdjęcie)... kreska kontrolna jest jaśniejsza niż w oryginale a już o testowej to nie wspomne Jak coś tu wypatrzycie znaczy, ze jakieś wiedźmy jesteście z trzecim okiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2012, 11:25

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella na tym pierwszym zdjeciu ja widze kreseczke... jednak sa barzdo slabiej jakosci te zdjecia, wiec tez dlatego niewyraznie jest i slabo widoczne

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pierwsze zdj. jest z dzisiaj, to drugie z wczoraj... na żywo nie umiem określić, która jest wyraźniejsza- raczej są takie same. Zdj. słabej jakości, bo telefonem robione i z bliska... w dodatku przesłane na pocztę z poczty na kompa, z kompa na voile... nie mogę ich zgrac za pomocą kabla :/ na oko wysłałam te 2 zdj. ale na tel były nieco wyraźniejsze nie takie rozmazane

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka a możliwe, ze skoro jako tako widac conieco na zdjęciu takiej wypasionej jakości to jest to po prostu to wgłębienie w teście (miejsce na kreskę prawidłową)? Czy to miejsce na kreskę testowa widac w ogóle o tak gołym okiem z odległości? Czy tylko pod światło???

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta i jaka wybrakowana! Wszystko z toba dobrze, masz ladny wykres, owulacja tez jest... moze zbadaj sobie prolaktyne, progesteron... chociaz sadz\ąc po twojej temperaturze progesteron jest oki... jejku jak ja juz sie duzo o tym wszytskim dowiedzialam... hehee

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja tam na zadnym tescie przed jego wykonaniem nie widzialam wglebienia na kreske... pozatym nawet na tych twoich słabej jakosci zdjeciach widac ze jest ona rózowawa, a nie biała... wiec powinno byc dobrze:). A moze pojdz jutro na bete, bedziesz wtedy na 100% wiedziala:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda dziewczyny ze nie mieszkamy w jednym miescie, ale fajnie byloby tak sie spotkac na kawke:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Plemniczko nakręcasz mnie za bardzo :P
    Na bete bym się wybrała ale u nas cholera 40zł kosztuje :/ A mąż mówi, ze za to wolałby już kupić jakąś butelke, bo on jest pewien i koniec -.- wychodzi na to, ze wszyscy do okoła są bardziej pewni mojej ewentualnej ciązy niż ja sama.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu a no szkoda :( w dodatku niektóre zagramanicą to już w ogóle -.- ale... może kiedyś... jakiś zlocik :>

gadgeta lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    gadgeta i jaka wybrakowana! Wszystko z toba dobrze, masz ladny wykres, owulacja tez jest... moze zbadaj sobie prolaktyne, progesteron... chociaz sadz\ąc po twojej temperaturze progesteron jest oki... jejku jak ja juz sie duzo o tym wszytskim dowiedzialam... hehee

dzieki raz jeszcze plemnisiu.... wiesz niby rozum swoje ale serce i tak swoje..... jesli ktorys raz nie wychodzi a z druga strona jest wszystko ok to podswiadomie nawet zaczynasz sie w ktoryms momencie za to obwiniac....
    dzieki Ci za dobre slowo kobieto... chociaz Ty mnie pocieszasz.........

plemniczka lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta a Ty miałąś badania robione jakieś? jak wyszły w porządku to nie masz się co łamać :) Podobno u zdrowej pary w każdym cyklo jest tak naprawdę tylko 20% szans, że się udało... stąd statystyka, ze zdrowa para może się starać rok a nawet i dłużej :)) Nie łam sie ;) A może.. w owulkę jakiś wieczór przy winie? Ponoć alkohol działa cuda :D Wino się w fasolkę zamienia :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella - mam za wysokie fsh, reszta badan raczej ok
    co do wina-trzeba bedzie pomyslec....tylko ze moj m szybko po winku zasypia heh....
    to juz lepiej chyba kawe lub red bulla.... tak jak pisali w radach ;P troche kofeinki...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mąż kawke a Ty dla wyluzowania alko ;) coś czytałam, ze się jajowody czy jakies inne narządu luzują po alko :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella nie chcialabym wlasnie za bardzo Cie nakrecac, bo w tym momencie ja bardzo sceptycznie podchodzę do tego... ale skoro okres spoznia Ci sie kilka dni... nie masz plamien... temperatura na wysokim poziomie... i dzisiejszy test wyszedl chociaz troszke ciemniej niz wczoraj, oby nie bladszy! to akurat nie widze powodów by nie uwierzyc by sie udało.
    Jesli Ci szkoda na bete, to zrób test z innej firmy... chociaz pewnie tyle ile sie na te testy wyda to juz beta by sie zwróciła:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno tak, mi dodatkowo gin zalecila branie nospy w okresie owulacji-tez "luzuje" podobno :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta a moze spróbuj od tego cyklu brac tez castagnusa i wiesiolka...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko już się zastanowiłam- jutro idę na betę ;P
    A co do odcienia testu- nie jest ciemniejszy ani jaśniejszy... jest identyczny odcień.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to oki Bella, dobra decyzja. Bedzie dobrze!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    castagnusa troche sie boje brac -zeby nie wszedl w jakies korelacje z tym wszystkim co juz biore.... tym bardziej ze mam od tego cyklu brac clostilbegyt i nie chce mieszac obu lekow.... ale wiesiolka bede brac-zamowilam juz w intern. aptece i czekam jutro na dostawe:)
    dzieki dziewuszki za rady i wsparcie

• kiti Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ