plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.voila.pl/236/xfyqx/?1
http://www.voila.pl/237/byhtx/?1
Dziewczyny na tych zdjęciach jak dla mnie nie widać NIC! Na drugim ewentualnie coś tam jakby się uprzeć (no i trzeba powiększyć zdjęcie)... kreska kontrolna jest jaśniejsza niż w oryginale a już o testowej to nie wspomne Jak coś tu wypatrzycie znaczy, ze jakieś wiedźmy jesteście z trzecim okiemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2012, 11:25
-
to pierwsze zdj. jest z dzisiaj, to drugie z wczoraj... na żywo nie umiem określić, która jest wyraźniejsza- raczej są takie same. Zdj. słabej jakości, bo telefonem robione i z bliska... w dodatku przesłane na pocztę z poczty na kompa, z kompa na voile... nie mogę ich zgrac za pomocą kabla na oko wysłałam te 2 zdj. ale na tel były nieco wyraźniejsze nie takie rozmazane
-
Plemniczka a możliwe, ze skoro jako tako widac conieco na zdjęciu takiej wypasionej jakości to jest to po prostu to wgłębienie w teście (miejsce na kreskę prawidłową)? Czy to miejsce na kreskę testowa widac w ogóle o tak gołym okiem z odległości? Czy tylko pod światło???
-
gadgeta i jaka wybrakowana! Wszystko z toba dobrze, masz ladny wykres, owulacja tez jest... moze zbadaj sobie prolaktyne, progesteron... chociaz sadz\ąc po twojej temperaturze progesteron jest oki... jejku jak ja juz sie duzo o tym wszytskim dowiedzialam... hehee
-
Bella ja tam na zadnym tescie przed jego wykonaniem nie widzialam wglebienia na kreske... pozatym nawet na tych twoich słabej jakosci zdjeciach widac ze jest ona rózowawa, a nie biała... wiec powinno byc dobrze:). A moze pojdz jutro na bete, bedziesz wtedy na 100% wiedziala:)
-
Plemniczko nakręcasz mnie za bardzo
Na bete bym się wybrała ale u nas cholera 40zł kosztuje A mąż mówi, ze za to wolałby już kupić jakąś butelke, bo on jest pewien i koniec -.- wychodzi na to, ze wszyscy do okoła są bardziej pewni mojej ewentualnej ciązy niż ja sama. -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:gadgeta i jaka wybrakowana! Wszystko z toba dobrze, masz ladny wykres, owulacja tez jest... moze zbadaj sobie prolaktyne, progesteron... chociaz sadz\ąc po twojej temperaturze progesteron jest oki... jejku jak ja juz sie duzo o tym wszytskim dowiedzialam... hehee
dzieki raz jeszcze plemnisiu.... wiesz niby rozum swoje ale serce i tak swoje..... jesli ktorys raz nie wychodzi a z druga strona jest wszystko ok to podswiadomie nawet zaczynasz sie w ktoryms momencie za to obwiniac....
dzieki Ci za dobre slowo kobieto... chociaz Ty mnie pocieszasz.........plemniczka lubi tę wiadomość
-
Gadgeta a Ty miałąś badania robione jakieś? jak wyszły w porządku to nie masz się co łamać Podobno u zdrowej pary w każdym cyklo jest tak naprawdę tylko 20% szans, że się udało... stąd statystyka, ze zdrowa para może się starać rok a nawet i dłużej ) Nie łam sie A może.. w owulkę jakiś wieczór przy winie? Ponoć alkohol działa cuda Wino się w fasolkę zamienia
-
nick nieaktualny
-
Bella nie chcialabym wlasnie za bardzo Cie nakrecac, bo w tym momencie ja bardzo sceptycznie podchodzę do tego... ale skoro okres spoznia Ci sie kilka dni... nie masz plamien... temperatura na wysokim poziomie... i dzisiejszy test wyszedl chociaz troszke ciemniej niz wczoraj, oby nie bladszy! to akurat nie widze powodów by nie uwierzyc by sie udało.
Jesli Ci szkoda na bete, to zrób test z innej firmy... chociaz pewnie tyle ile sie na te testy wyda to juz beta by sie zwróciła:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycastagnusa troche sie boje brac -zeby nie wszedl w jakies korelacje z tym wszystkim co juz biore.... tym bardziej ze mam od tego cyklu brac clostilbegyt i nie chce mieszac obu lekow.... ale wiesiolka bede brac-zamowilam juz w intern. aptece i czekam jutro na dostawe:)
dzieki dziewuszki za rady i wsparcie -
witam was dziewczynki