plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Librus ciągle odpoczywam ale z chodzeniem mam trudności boje się co będzie jutro w robocie jak będę musiała dźwigać ale dam rade kto jak nie ja da rade
oby szybko wróciła wszystko do normy bo zbliża się owulka i trzeba zacząć powoli działać hi hi hi
to ja teraz będę bardzo, bardzo za Ciebie kciuki trzymaćShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ja za ciebie też
ale musiała bym mieć naprawdę wielkie szczęście i cud by musiał się zdarzyć jak by się udało tak więc ten cykl biorę na spokojnie i czekan na ustalenie wizyty u lekarza i dalszych działań ze strony medycznej.
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mala29_ wrote:no mów kaja ? nie trzymaj nas w niepewności
widzisz, widzisz jak to jest?;P ciągle na stres narażona jestem:)
no właśnie i nie tylko ty
dobra zmykam pa pa Libra i KajaW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
więc tak moje pęcherzyki są ogromiaste w 17dc mają aż 4mn i dużo więc wniosek taki ten cykl bezowulacyjny bedzie i już 7 miesiąc starań włeb strzeliło przez tą pizdę bo słów brakuje mii na nią ....staneliśmy na tym ,że w nowym cyklu robię czyli 2dc robię prolaktynę z obciążeniem ,a w 9dc sprawdza jak się zachowują te pęcherzyki ,a jesli coś innego wyjdzie w trakcie badań to zrobi mi kontrast ,matko ryczeć mi się chce ze złości ,że się znów zfrajerowałam do BABY lekarza ile ja się jej nagadałam brak słów !!!!!!!!
-
mala29_ nie stresuj sie bo ja sama w stresie przez tą pizdę ile można człowieka w ch...robić ohhh łacina mnie się włączyła przepraszam ,ale znająć moje kaszubskie plemnię ohhh już ja jej powiem co myślę ,a koleżance podziękuję za super lekarza jak się młoda obrazi to trudno płakać nie bede ależ jestem zła wrrrrrr