plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muska To proste, powiedziałam, że się martwię. A że kilka dni wcześniej u niej byłam w związku z tymi upławami/plamieniami które miałam - okazała zrozumienie. Jutro będę miała wynik w cyferkach
To takie coś pewnego, w niepewnym tym stanie...
Muska, gocha04, Shagga_80, mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina82 wrote:Muska To proste, powiedziałam, że się martwię. A że kilka dni wcześniej u niej byłam w związku z tymi upławami/plamieniami które miałam - okazała zrozumienie. Jutro będę miała wynik w cyferkach
To takie coś pewnego, w niepewnym tym stanie...
To już wszystko rozumiem.czyli jest wszystko wporządku i nie ma co się martwić na zapas. My tu kciuki trzymamy.
Nina82 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Muska w auchan czy tesco można kupic po 5zł testy czułe. Chyba nie ma sensu nakupować sobie nie wiadomo ile tych ciążowych.
Muska lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
spokojnej nocy wszystkim
Nina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i ja uzależniona między jedną a drugą kreską zaglądam do Was...tym sposobem noc mnie zaskoczy
Muska, dużo babeczek tu kupowało testy owu na allegro i nie wszystkie były negatywnie do nich nastawione...ostatnio częściej słuchać głosy tych niezadowolonych,ale to nie oznacza,że wszystkie to buble ...choć np ja nigdy nie zdecydowałam się na testy z Allegro, właśnie bojąc się,że nie będę im ufała (mnie czerwona lampka zapala się jak coś jest za taniego)...ja w swoim życiu kupiłam 3 testy ciążowePierwszy w życiu to ten, gdy dowiedziałam się,że jestem w ciąży z Kubusiem...drugi kupiłam w grudniu, gdy byłam pewna,że wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują ciążę (powinnam wiedzieć,że jak tak myślę, to na bank nie ma ciąży!!) a trzeci kupiłam w ostatnim cyklu i też był pozytywny
(jak mój pierwszy)...wniosek - ja uważam,że co jak co,ale na kupno testu nigdy nie jest za późno...tzn jeśli dziś nie mam, to kupię jutro i zatestuję jutro, co się odwlecze to nie uciecze...a po co chomikować testy, coby korciły i coby wpadać w paranoję i testować co dzień albo i częściej?
Libra, Muska, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Libra a czuje się tragicznie tak mnie macica boli że szok aż mam trudności z siadaniem i wstawaniem nawet z m. próbowaliśmy coś podziałać ale nic z tego mówił że jakaś dziwna jestem od środka a ból był tak nieznośny że na szybkiego i tyle
. Oby do jutra przeszło
Agus w takim razie miłej nocki życzęW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Libra a czuje się tragicznie tak mnie macica boli że szok aż mam trudności z siadaniem i wstawaniem nawet z m. próbowaliśmy coś podziałać ale nic z tego mówił że jakaś dziwna jestem od środka a ból był tak nieznośny że na szybkiego i tyle
. Oby do jutra przeszło
Agus w takim razie miłej nocki życzę
uuuuu, biedactwo
Ja właśnie mam przymusowego pomocnika w rysowaniu...i od razu 10 razy dłużej mi się pracujeAle o ile milej........
Libra lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i ja uzależniona między jedną a drugą kreską zaglądam do Was...tym sposobem noc mnie zaskoczy
Muska, dużo babeczek tu kupowało testy owu na allegro i nie wszystkie były negatywnie do nich nastawione...ostatnio częściej słuchać głosy tych niezadowolonych,ale to nie oznacza,że wszystkie to buble ...choć np ja nigdy nie zdecydowałam się na testy z Allegro, właśnie bojąc się,że nie będę im ufała (mnie czerwona lampka zapala się jak coś jest za taniego)...ja w swoim życiu kupiłam 3 testy ciążowePierwszy w życiu to ten, gdy dowiedziałam się,że jestem w ciąży z Kubusiem...drugi kupiłam w grudniu, gdy byłam pewna,że wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują ciążę (powinnam wiedzieć,że jak tak myślę, to na bank nie ma ciąży!!) a trzeci kupiłam w ostatnim cyklu i też był pozytywny
(jak mój pierwszy)...wniosek - ja uważam,że co jak co,ale na kupno testu nigdy nie jest za późno...tzn jeśli dziś nie mam, to kupię jutro i zatestuję jutro, co się odwlecze to nie uciecze...a po co chomikować testy, coby korciły i coby wpadać w paranoję i testować co dzień albo i częściej?
No, masz rację. Właśnie te co mam od koleżanki (jeszcze 2) tak sobie leżą i wołają do mnie "leżymy i czekamy, weź nas sprawdź". No i się oprzeć nie mogę, chociaż na trzeźwo to wiem, ze dużo za wcześnie
To chyba wybiore się do jakiegos dużego marketu popatrzec co tam na półkach leży. Czułe to jakie? 10 czy 25? -
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Libra a czuje się tragicznie tak mnie macica boli że szok aż mam trudności z siadaniem i wstawaniem nawet z m. próbowaliśmy coś podziałać ale nic z tego mówił że jakaś dziwna jestem od środka a ból był tak nieznośny że na szybkiego i tyle
. Oby do jutra przeszło
Agus w takim razie miłej nocki życzę
Bidulko, jutro będzie lepiej:* odpoczywaj -
Muska wrote:Jako że o testach mowa, to dzisiaj któras mówiła ze te testy z Allegro to lipa. Siedzę właśnie na Allegro i czegoś szukam. Czego na pewno mam nie kupować? Jakieś doświadczenia macie?
Chodzi mi o ciążowe. Owulacyjne sobie daruję, chyba jeszcze nie ten etap u mnie. I tak dopiero w tym roku zaczęłam testowanie
Kupiłabym hurtem jakies tańsze, czyli do 5 zł/jeden. Czy w sklepie np. Tesco albo Rossman, albo Super Pharm znajdę tez w podobnych cenach?
ja kupowałam na alegro hurtowo i jak widac sprawdziły sie i te i te
-
Librus ciągle odpoczywam ale z chodzeniem mam trudności boje się co będzie jutro w robocie jak będę musiała dźwigać ale dam rade kto jak nie ja da rade
oby szybko wróciła wszystko do normy bo zbliża się owulka i trzeba zacząć powoli działać hi hi hi
Libra, Shagga_80, Dodi, Wosebka, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke