X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, to poczekam spokojnie na odpowiedzi, a tymczasem uciekam po prysznic.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wieczorek mija laseczki!! Bo ja już po kąpaniu w łóżku leże!!
    Cos mi się zdaje że jutro tempka będzie ignorowana przez grupkę!!:-(

• Nina82 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska To proste, powiedziałam, że się martwię. A że kilka dni wcześniej u niej byłam w związku z tymi upławami/plamieniami które miałam - okazała zrozumienie. Jutro będę miała wynik w cyferkach :) To takie coś pewnego, w niepewnym tym stanie... :)

Muska, gocha04, Shagga_80, mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczoru dziewczynki Wam życzę :) Uciekam do męża :)

AGA 30, Shagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina82 wrote:
    Muska To proste, powiedziałam, że się martwię. A że kilka dni wcześniej u niej byłam w związku z tymi upławami/plamieniami które miałam - okazała zrozumienie. Jutro będę miała wynik w cyferkach :) To takie coś pewnego, w niepewnym tym stanie... :)

To już wszystko rozumiem.:) czyli jest wszystko wporządku i nie ma co się martwić na zapas. My tu kciuki trzymamy.:)

Nina82 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska w auchan czy tesco można kupic po 5zł testy czułe. Chyba nie ma sensu nakupować sobie nie wiadomo ile tych ciążowych.

Muska lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poszły chyba wszystkie spać!!!
    No to ja też spadam pooglądać tv i szybko spać zeby wstać i następny dzień przywitać!!!:-)

• aga83 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnej nocy wszystkim :)

Nina82 lubi tę wiadomość

[img]http:[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja uzależniona między jedną a drugą kreską zaglądam do Was...tym sposobem noc mnie zaskoczy ;)

Muska, dużo babeczek tu kupowało testy owu na allegro i nie wszystkie były negatywnie do nich nastawione...ostatnio częściej słuchać głosy tych niezadowolonych,ale to nie oznacza,że wszystkie to buble ...choć np ja nigdy nie zdecydowałam się na testy z Allegro, właśnie bojąc się,że nie będę im ufała (mnie czerwona lampka zapala się jak coś jest za taniego)...ja w swoim życiu kupiłam 3 testy ciążowe :) Pierwszy w życiu to ten, gdy dowiedziałam się,że jestem w ciąży z Kubusiem...drugi kupiłam w grudniu, gdy byłam pewna,że wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują ciążę (powinnam wiedzieć,że jak tak myślę, to na bank nie ma ciąży!!) a trzeci kupiłam w ostatnim cyklu i też był pozytywny :) (jak mój pierwszy)...wniosek - ja uważam,że co jak co,ale na kupno testu nigdy nie jest za późno...tzn jeśli dziś nie mam, to kupię jutro i zatestuję jutro, co się odwlecze to nie uciecze...a po co chomikować testy, coby korciły i coby wpadać w paranoję i testować co dzień albo i częściej?

Libra, Muska, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki ja na parę minutek weszłam :) co tam nowego się działo jak mnie nie było? :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie opisane objawy wczesnej ciąży!!:-)

http://www.forumginekologiczne.pl/forum/vt,48,245,30448,0,,box-ost-wyp

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej laseczki ja na parę minutek weszłam :) co tam nowego się działo jak mnie nie było? :)

hej Mala jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Mała cisza i spokój teraz!! Ja też sie zmywam!! Papatki i do jutra!!
    Mała kuruj się !!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Libra a czuje się tragicznie tak mnie macica boli że szok aż mam trudności z siadaniem i wstawaniem nawet z m. próbowaliśmy coś podziałać ale nic z tego mówił że jakaś dziwna jestem od środka a ból był tak nieznośny że na szybkiego i tyle :(. Oby do jutra przeszło
    Agus w takim razie miłej nocki życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej Libra a czuje się tragicznie tak mnie macica boli że szok aż mam trudności z siadaniem i wstawaniem nawet z m. próbowaliśmy coś podziałać ale nic z tego mówił że jakaś dziwna jestem od środka a ból był tak nieznośny że na szybkiego i tyle :(. Oby do jutra przeszło

uuuuu, biedactwo :(

Ja właśnie mam przymusowego pomocnika w rysowaniu...i od razu 10 razy dłużej mi się pracuje :) Ale o ile milej........

Libra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No i ja uzależniona między jedną a drugą kreską zaglądam do Was...tym sposobem noc mnie zaskoczy ;)

Muska, dużo babeczek tu kupowało testy owu na allegro i nie wszystkie były negatywnie do nich nastawione...ostatnio częściej słuchać głosy tych niezadowolonych,ale to nie oznacza,że wszystkie to buble ...choć np ja nigdy nie zdecydowałam się na testy z Allegro, właśnie bojąc się,że nie będę im ufała (mnie czerwona lampka zapala się jak coś jest za taniego)...ja w swoim życiu kupiłam 3 testy ciążowe :) Pierwszy w życiu to ten, gdy dowiedziałam się,że jestem w ciąży z Kubusiem...drugi kupiłam w grudniu, gdy byłam pewna,że wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują ciążę (powinnam wiedzieć,że jak tak myślę, to na bank nie ma ciąży!!) a trzeci kupiłam w ostatnim cyklu i też był pozytywny :) (jak mój pierwszy)...wniosek - ja uważam,że co jak co,ale na kupno testu nigdy nie jest za późno...tzn jeśli dziś nie mam, to kupię jutro i zatestuję jutro, co się odwlecze to nie uciecze...a po co chomikować testy, coby korciły i coby wpadać w paranoję i testować co dzień albo i częściej?

No, masz rację. Właśnie te co mam od koleżanki (jeszcze 2) tak sobie leżą i wołają do mnie "leżymy i czekamy, weź nas sprawdź". No i się oprzeć nie mogę, chociaż na trzeźwo to wiem, ze dużo za wcześnie ;)
    To chyba wybiore się do jakiegos dużego marketu popatrzec co tam na półkach leży. Czułe to jakie? 10 czy 25?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do łazienki suszyć włosy, apotem do m.
    Do jutra kobity.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Bidulko, jutro będzie lepiej:* odpoczywaj

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Jako że o testach mowa, to dzisiaj któras mówiła ze te testy z Allegro to lipa. Siedzę właśnie na Allegro i czegoś szukam. Czego na pewno mam nie kupować? Jakieś doświadczenia macie?
    Chodzi mi o ciążowe. Owulacyjne sobie daruję, chyba jeszcze nie ten etap u mnie. I tak dopiero w tym roku zaczęłam testowanie ;)
    Kupiłabym hurtem jakies tańsze, czyli do 5 zł/jeden. Czy w sklepie np. Tesco albo Rossman, albo Super Pharm znajdę tez w podobnych cenach?

ja kupowałam na alegro hurtowo i jak widac sprawdziły sie i te i te

event.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus ciągle odpoczywam ale z chodzeniem mam trudności boje się co będzie jutro w robocie jak będę musiała dźwigać ale dam rade kto jak nie ja da rade :) :) :) oby szybko wróciła wszystko do normy bo zbliża się owulka i trzeba zacząć powoli działać hi hi hi :)

Libra, Shagga_80, Dodi, Wosebka, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

‹‹ 1780 1781 1782 1783 1784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ