plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:no nadrobilam:)
Mala ciesze sie ze juz jestes po tym badaniu:) Obyś teraz tak szybko zaszla w ciaze jak Gadgetka:)
A wlasnie dawno Gadgety nie bylo..
Aga wiesz w cyklu gdzie mi sie udalo juz kilka dni po owulacji kuły mnie jajniki, ciągnęły jakby... wiec te twoje objawy to dobre są
Nie chcę sie nakręcać bo już i tak nakręcona i zakręcona jestem !! Kurdr niech ten czas leci szybciej bo zwariować można!! -
Mała super
jestem dumna z ciebie
Aga mi sie wydaje że to na fasolke.
Plemniczka super że nie ma torbieli.
Jesli o kimś zapomnialam to przepraszam ale duuuuuuużo naskrobałyście
a mam takie pytanko czy wasze szyjki po owulacji też sa długie na około 4-5cm ? bo moja taka jest.ale pewnie każda kobieta inna
plemniczka, mala29_ lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:plemniczka wrote:no nadrobilam:)
Mala ciesze sie ze juz jestes po tym badaniu:) Obyś teraz tak szybko zaszla w ciaze jak Gadgetka:)
A wlasnie dawno Gadgety nie bylo..
Aga wiesz w cyklu gdzie mi sie udalo juz kilka dni po owulacji kuły mnie jajniki, ciągnęły jakby... wiec te twoje objawy to dobre są
Nie chcę sie nakręcać bo już i tak nakręcona i zakręcona jestem !! Kurdr niech ten czas leci szybciej bo zwariować można!!
jeszcze kilka dni
u mnie pierwszy termin @ dzis mija. teraz jak cos czekam do 8 marca -
chociarz przy takim cyklu małe szanse , podejrzewam tylko przez to ze jak szyjka byla bardzo wysoko i najbardziej otwarta to serduszkowalismy.
zrobiła bym test ale sama nie wiem nawet kieyd wiec czekam do 8 marca.
A ty jak tam plemniczko sie czujesz?Chyba była u ciebie owulka bo wzrosła tempka -
jak nigdy wpadam po raz drugi tego samego dnia i witam sie ponownie.
-
Blondi no inny program wyznaczyl mi owulacje na 23 dzien cyklu... wczoraj powinnam dostac @ ale nie ma, wiec w sumie mozliwe ze w tym pokreconym cyklu owulacja jednak byla tak pozno, wiec i @ bedzie pozniej.
Obie mamy dziwne i dlugie cykle w tym miesiacu.
A nie chcesz przejsc sie do lekarza na USG? bynajmniej bys wiedziala czy byla owulacja... -
Rucia wrote:A co do jedzenia, to ja mam naleśniki meksykańskie
A jutro pieczone ziemniaczki z
karkówką
Oj Ruciuś - na głodnego Was nadrabiam, chociaż kilka ostatnich stron.
Ale bym zjadła coś meksykańskiego!!uwielbiam ostre jedzenie, ale muszę teraz ograniczać
idę zrobić sobie kanapkę z twarożkiem hehehe -
cześć dziewczynki!!!
Wczoraj mnie nie było na forum-wpadłam tylko na chwilę uzupełnić wykres. Byłam wczoraj z M. w Wa-wie -on był w pracy a ja pochodziłam po sklepach, ale nic sobie nie kupiłam,choć podobały mi się buty-ale moze innym razem sobie je kupię
. Jak wróciliśmy,biegiem coś wrzuciłam na ruszt-żebym miała co spalać haha
bo zaraz miałam na aerobik jechać ...po aerobiku do znajomych i wróciliśmy po 21. A i po tej wyprawie do Warszawy zaczęła bolec mnie głowa, a dziś jest jeszcze gorszy ból ;(...Dlatego nie chciało mi się nic pisac,dopiero teraz bo zacząl mnie ból puszczać
. No i w ogóle dziś mam dzien do d..y!!!!Jestem zła, bo czuję ,ze @ się zbliża-tempka troszke w dół, okropny apetyt na słodycze, ten ból głowi i szyjka chyba się robi miękka i tak jakby otwierała ;(.Wieczorem sprawdzę lepiej.
powiem Wam,że ja się nie nakręcam na ciążę od początku cyklu- a jak zbliża sie końcówka lutealnej, więcej myślę...i dziś jest taki dzień-i myślę negatywnie,ze się nie udało i mam doła....nic mi się nie chce-oprócz spania. Myślę poważnie o hsg.Ale najpierw przebadac muszę męza. Dajemy sobie czas do kwietnia i ruszamy z wiosną, bo ileż można czekać?Już mu powiedziałam to-nie uśmiechał się na te badania-ale wiem,ze zrobi jak trzeba/!!!Kończę swoje wywody bo zanudzam.
Mała cieszę się,ze Ty już po wszystkim.Teraz do dziela i w listopadzie mamusia może będziesz już
Aga- objaw ciążowy-życzę Ci powodzenia!!!
Blondi u Ciebie wyglada mi na bezowulacyjny ;(
Plemnisiu u Ciebie po owulce chyba już, no nie?
Ruciu -ja tez bym zjadła tego Twojego naleśniczkamniam mniam
p.S. widzę,ze przemówiłyście troszkę Sylwii do rozumu...
Pozdro dla wszystkich staraczek i mam fasolekDodi, Blondi22, Shagga_80, mala29_, Wosebka, Beata lubią tę wiadomość
-
Mała - bardzo się cieszę, że jesteś już po badaniu
Byłaś meeega dzielna i jesteś po prostu bohaterka! Teraz odpoczywaj i tylko czekać na efekty
ja bardzo mocno trzymam kciuki i nie puszczam
A Twojego męża można Ci tylko pogratulować - cudownie, że był z Tobą i tak Cię wspierał. Takie sytuacje bardzo zbliżają ludzi i jest to 'niezly' test, który zdał na 6!
Ami - ale fajny prezent na urodziny dla Twojego męża
Aga - za Ciebie non stop po cichu chucham i dmucham
Libruś - czyli następny cykl będzie Twój!
Plemniczko - dobrze, że się wyjaśniło, że to nie torbiel. To teraz czekamy na @ i działacie
ściskam Was i życzę udanego wieczoru - ja napawam się widokiem moich mega czerwonych paznokciprzez ponad 3 lata robiłam sobie zawsze żel french. Zawsze grzecznie i delikatnie ale dzisiaj zaszalałam i mam taką czerwień że hej!!! Normalnie napatrzeć się nie mogę
AGA 30, Dodi, Shagga_80, Libra, mala29_, Amicizia, gadgeta, Wosebka, Beata lubią tę wiadomość
-
Blondi wybacz za ciekawosc a z kubusiem tez mialas problemy zeby zajsc?
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
aga83 wrote:Blondi wybacz za ciekawosc a z kubusiem tez mialas problemy zeby zajsc?
wiesz bylam mloda ale z obecnym meżem wtedy jeszcze chłopakiem serduszkowaliśmy bez zabezpieczen i dopiero po prawie roku sie udało i brałam dupka i wtym cyklu co go bralam to zaszlam -
Blondi22 wrote:aga83 wrote:Blondi wybacz za ciekawosc a z kubusiem tez mialas problemy zeby zajsc?
wiesz bylam mloda ale z obecnym meżem wtedy jeszcze chłopakiem serduszkowaliśmy bez zabezpieczen i dopiero po prawie roku sie udało i brałam dupka i wtym cyklu co go bralam to zaszlam
A teraz niby stara?
Poczułam się z moimi 31 latami jak babuszka -
dzieki za odp Blondi. w sumie tak sobie podczytuje i wielu dziewczyna pomaga dupek albo luteina
Blondi22 lubi tę wiadomość