plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
odprezylam sie torszke w wannie a teraz chyba ide sie zdrzemnac, znowu mnie slabi i serduchow ariuje lekow nie moge ot moze sen pomoze
niech juz bedzie marzec, przyjdzie wyplata to chyba od razu prywatnie pojde do kardiologa, za nim uda mi sie na fundusz dostac
-
nick nieaktualny
-
dzieki Ami
Amicizia lubi tę wiadomość
-
hejka wszystkim właśnie wróciłam z pracy i ponownie chucham i dmucham na wasze wykresiki fluidami ciążowymi:)
a tak wogóle to czuje sie dzisiaj do du.. pobolewa mnie podbrzusze i jest mi niedobtze a spac mogła bym cały czas:Dodi, gocha04, Muska, Nina82, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
u mnie w pracy dalej system nie działa.
Także melduję, że wróciłam ze sklepu, zjadłam po drodze 2/3 czekolady mlecznej z ogromniastymi orzechami laskowymi i mam na razie dość
Do dzisiejszego późnego obiadu w domku starczy. Jeszcze tu musze do 17:30 pokiblować.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Muska bez sensu, że was trzymają skoro i tak nie można nic ogarnąć.
Aga83 chyba bym wpisała tą z 6:15 albo zrobiła myk z dodaniem 0,1 stopnia.
Ann to może przez to chuchanie powietrza ci zabrakło i się źle poczułaśidź połóż się jak możesz i odpoczywaj.
ann2224 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Muska bez sensu, że was trzymają skoro i tak nie można nic ogarnąć.
Aga83 chyba bym wpisała tą z 6:15 albo zrobiła myk z dodaniem 0,1 stopnia.
Ann to może przez to chuchanie powietrza ci zabrakło i się źle poczułaśidź połóż się jak możesz i odpoczywaj.
Zgadam się z Tobą Gocha.
Ale co tam będe narzekać. Fajnie jestSiedze sobie z Wami na forum. Jeszcze nigdy tak długo na necie nie siedziałam, uwierzycie? Czuję się trochę jak dziecko na placu zabaw
Nie dość że tu jestem na bieżąco, pocztę sobie swoją sprawdzam, nikt nic oded mnie nie chce (może poza kolegami z jakimiś ich raportami, których dość szybko można splawić (Muska samo zło) hehe) to wiadomości czytam itp itd.gocha04, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Ja na chwilkę prace odlozylam i zerknelam do Was
Mala jestem z Ciebie dumna, cieszę się ze wszystko ok i mam nadzieje, ze teraz juz pójdzie jak z płatka
AGA zanim zdążyłam dotrze do końca to juz zrezygnowalas z gotowania rosolku a chciałam Cię prosić o jakiś bezglutenowy wkład he he
Sylwia dziewczyny maja racje, tyle ile mogły to Ci pomogły aczkolwiek Ty tego w żaden sposób nie wykorzystalas a szkoda. Ja też niejednokrotnie się nakrecalam ale nie przyszło mi do głowy zebys kogoś o to obwiniać bo sama sobie to zgotowalam. Nie odzywalam się ale też miałam dość non stop czytania jednego i tego danego. Wierz mi ze dziewczyny maja tutaj większe problemy niz Ty.
Wracam do pracy a jeszcze 4h ponad:(gocha04, mala29_, Beata lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Zaraz was nadrobie a poki co informuje ze bylam dzisiaj u ginekologa i jednak nie mam torbiela... nic tam nie ma... wiec wychodzi na to ze owulacja jednak byla, bo inaczej bylby jeszcze4 pecherzyk widoczny lub wlasnie torbiel z niepeknietego pecherzyka... juz sama nie rozumiem to skąd te bole jajnikow i piersi? moze jeszcze od owulacji mnie trzyma. No w takim razie kolejny cykl rozregulowany, mam nadzieje ze w kolejnym wszystko wroci w koncu do normy.
Mauysiu dziekuje Ci za odpowiedz.AGA 30, Dodi, Shagga_80, Libra, Amicizia, Wosebka, mauysia, Fedra, Beata, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:AGA 30 wrote:Ależ mnie prawy jajnik boli kuje dzga i wszystko naraz chyba mi eksploduje zaraz!!!
ja mam tak samo... tylko ze u Ciebie to jednak moze oznaczac ciąze a u mnie kij wie co.
Plemnisiu to fajnie że ok u ciebie!!!
No ale ja myśkę że na ciąże to za szybko żeby coś czuć !!!A torbiel też mi się nie tobi bo w środę na monitoringu już pęcherzyka nie było!! -
Rucia wrote:Wiecie co
Nigdy nie jadłam tatara. I jakoś nie mogę się przekonać do surowego mięsa.
Ale dzisiaj powiewa na forum jedzeniem. Aż się głodna zrobiłam
ja uwielbiam tatara;)
a rzeczywiscie o samych smakołykach dzis piszecie;)
u mnie dzis na obiadek była zupka grzybowa a na drugie placki ziemniaczanemauysia lubi tę wiadomość
-
no nadrobilam:)
Mala ciesze sie ze juz jestes po tym badaniu:) Obyś teraz tak szybko zaszla w ciaze jak Gadgetka:)
A wlasnie dawno Gadgety nie bylo..
Aga wiesz w cyklu gdzie mi sie udalo juz kilka dni po owulacji kuły mnie jajniki, ciągnęły jakby... wiec te twoje objawy to dobre sąAGA 30, mala29_, Beata lubią tę wiadomość