plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Becia ja nie wiem czy takie proste... bo ból spojenia łonowego na amory wszelakie niezbyt mi pomaga i wolę siły zachowac dla męża jak już
No i... zbyt duże w tej ciaży mam odruchy wymiotne by załatwiać awans innymi sposobami
If ju noł łot aj min
heeeheeee
jes aj noł2 kreski lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:https://ovufriend.pl/wykres,dcf7ac275a56793ac5abd62e98a63f47.html
Widziałyście? co za wykres
nie no Ruciu szkoooookdla mnie totalny
czyli moje cykle 76d. też mogą być ovulacyjne? trZeba byc czujnym jednak
dzięki
z tego co kojarzę, to ona ma pcos... i pocieszła wszystkie dziewczyny, że przy tym schorzeniu da się zajść w ciążęi jak dobrze pamiętam, to będzie jej drugie dziecię
dobrze kojarzę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 08:51
Suzy Lee, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:2 kreski masz rację tylko czemu mi nic nigdy nie wychodzi? a tempki rosną...nie wiem co o tym myslec uwierzę w moje ovu dopiero jak w ciaże zajdę
Aguś cześć..jakto @ dostaniesz jutro?
Koczku czekam nie zaakceptowałaś?
Beatko kobiety takie rzeczy wiedzą he he!
etam etam ...mam nadzieję ze nieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:BellaRosa wrote:Becia ja nie wiem czy takie proste... bo ból spojenia łonowego na amory wszelakie niezbyt mi pomaga i wolę siły zachowac dla męża jak już
No i... zbyt duże w tej ciaży mam odruchy wymiotne by załatwiać awans innymi sposobami
If ju noł łot aj min
heeeheeee
jes aj noł
dobre06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyTak mam PCOS
Pierwsze dziecię ma już ponad 2 lata i rozwija się ponadprzeciętnie dobrze umie juz 1/3 alfabetu nawet heh
Rucia nie mam pretensji, zaskoczyło mnie tylko, że ten wykres żyje, jeśli tak to moge nazwaćCieszę się, że Wam pomaga dodać otuchy.
A któraś wie, jak zakończyć taki wykres??AGA 30, mauysia, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
SUZY LEE Gratuluję! wykres napawa optymizmem.
jak go zakończyć nie mam pojęcia, niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 08:55
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Suzyy Lee mnie szczególnie napawa bo mi zdarzają sie takie cykle
szczerze Ci gratuluje
a napewno nie dodał sie do galerii ? ja jak kiedyś dodalam specjalnie + na wykres to odrazu wyskoczyło mi ze będzie dodany do galeriiSuzy Lee lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnySuzy Lee wrote:Tak mam PCOS
Pierwsze dziecię ma już ponad 2 lata i rozwija się ponadprzeciętnie dobrze umie juz 1/3 alfabetu nawet heh
Rucia nie mam pretensji, zaskoczyło mnie tylko, że ten wykres żyje, jeśli tak to moge nazwaćCieszę się, że Wam pomaga dodać otuchy.
A któraś wie, jak zakończyć taki wykres??
Gratulujęsuper:)
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
2 kreski dzięki to w rwazie co pamiętaj liczę na dmuchanie
Gosiu hej
Libruś chyba przekopię te storny aby zobaczyć co Ci sie śniło bo mnie to strasznie zaintrygowało
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyAaa nie brałam tego pod uwagę, że juz mógł się sam dodać... zaraz poszperam, ale i tak będzie mi dalej leciał wykres, w sensie dni będzie przybywać i będą spychać wykres do tyłu. W ogóle wcześniej zaczęłam mierzyc temperatury, od 7 stycznia bodajże, ale jak znalazłam OVU to już nie dało się aż tak wstecznie zanotować. WIEM, ZE NA PEWNO MIALAM JESZCZE INNY SKOK NA POCZATKU STYCZNIA, ALE TEMP URZYMYWALA SIĘ WYŻSZA TYLKO Z 5 dni i potem spadła... nie sądziłam, że ten skok co go widać na wykresie to TEN WŁASCIWY. Pare dni potem bylam juz na usg, zeby sprwadzić czy neimam torbieli, albo innego cholerstwa (palilam papierosy, więc się bałam), potem u endokrynologa-gin zeby obmyslec strategie dzialania, zrobiłam sobie nawet RTG szyji sądząc, że nie jestem w ciaży ( a to były pierwsze dni) a tu sie okazalo, że nie trzeba brac leków ani nic...
Także bądźcie cierpliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 09:04
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny jak wy sie rozpisalyscie- zagladalam po 8 na forum a tu nagle mam 3 czy 4 strony do nadrobienia
No dzis byle do 18, pozniej na 19.30 dentysta, a jutro upragnione wolne
mauysia- co do Twojego pytania kiedy mam przewaznie owulacje- nie mam pojecia. To moj drugi cykl po odstawieniu tabletek anty, pierwszy na ovu z mierzeniem tempki i obserwacjami, wiec nie jestem w stanie okreslic kiedy ta owulka prawdopodobnie wypasc powinnaSuzy Lee lubi tę wiadomość