plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:JA bEATKO TAK OD TYGONIA MOZE DWOCH PISZE DO CIEBIE I CISZA MYSLE POGNIEWALA SIE URAZIŁAM CZYMS A NA FORUM NIGDY NIE MOGŁA CIE ZŁAPAC A TU JAK WIDAC WINA OVU
ooo no coś ty? naprwade? ale wcześniej cały czas dochodziły przynajmniej do soboty napewno, ale chyba nawet wczoraj Wosebka pisała i doszło normalnie..
to może dam ci numer tu na chwilkę 2 sekundy i usune co?
a masz fb?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:no ja z testami to juz nic nie wiem bo w tym cyklu robiłam prawie codziennie, choć nie wszystkie nanosiłam na wykres (żebyście sie nie śmiały ) i z różną częśtotliwością wychodziły te kreski
ale np. 8 kiedy to ovu wyznaczyło mi pierwotnie ovulację miałam dosyć ciemną kreskę, potem 16 kiedy sama podejrzewałam po objawach również więc nawet ta intensywnośc w moim przypadku chyba sie nie sprawdza.. chyba że to jakieś kompletne zachwiania mam tego hormonu że pojawia sie i znika
no wiec własnie, u mnie 9 i 10 dc test był+ 12,13,14 dc - a 16 dc pecherzyk 21 mm i podobno nastepnego dnia owulacja. i tak jak mowi bedz tu madry:/06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Koczku to wejdź na fb ale nie ma cię chyba w naszej grupie prawda? więc przypomnij jak się nzaywasz to sie odezwe do Ciebie tam
Wosebko witaj tak od Ciebie dochodzi ... odpisałam już
trzymaj sieja tez czuję się jak na @ powiem szczerze i gdyby nie to że byłam wcxzoraj na usg byłabtym pewna ze @ za 3-4 dni przylezie.... hehe ale zanm swój organizm co?
2 kreski ale miałaś obydwie krreski tak samo mocne?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Koczku to wejdź na fb ale nie ma cię chyba w naszej grupie prawda? więc przypomnij jak się nzaywasz to sie odezwe do Ciebie tam
trzymaj sieja tez czuję się jak na @ powiem szczerze i gdyby nie to że byłam wcxzoraj na usg byłabtym pewna ze @ za 3-4 dni przylezie.... hehe ale zanm swój organizm co?
2 kreski ale miałaś obydwie krreski tak samo mocne?
tak dokładnie dwie mocne krechy, a te nagatywne jedna mocna druga słabsza i z kazdym dniem ta druga wychodzila bledsza. wiec byłam przekonana ze juz po owu, a ty lekarz w 16 dc mi mowi ze pecherzyk ma 21 mm, opadla mi szczeka:) powaznie06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Witajcie dziewczynki
)) Niewyspana jestem, ze szok... a na 10 musze gnac do kościoła, bo mój zespół śpiewa na pożegnanie żołnierzy jadących na misję -.- mój mąż miał jechać
cały wrzesień o tym dyskutowaliśmy, ale spanikowałam na szczeście ;P Taki kurde blaszka zadupie u nas a nawet mister obrony narodowej ma być xD i jacyś generałowie najwazniejsi (broni, wojsk lądowych i czegoś tam jeszcze). Zastanawiam się czy jakiego tam nie zbałamucić mężowi awansu nie załatwić
hahahahaha
JEZU KAAAAAAAWYYYYY!
Beata, Rucia, Libra, Muska, Fedra, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Witajcie dziewczynki
)) Niewyspana jestem, ze szok... a na 10 musze gnac do kościoła, bo mój zespół śpiewa na pożegnanie żołnierzy jadących na misję -.- mój mąż miał jechać
cały wrzesień o tym dyskutowaliśmy, ale spanikowałam na szczeście ;P Taki kurde blaszka zadupie u nas a nawet mister obrony narodowej ma być xD i jacyś generałowie najwazniejsi (broni, wojsk lądowych i czegoś tam jeszcze). Zastanawiam się czy jakiego tam nie zbałamucić mężowi awansu nie załatwić
hahahahaha
JEZU KAAAAAAAWYYYYY!
ja ci z przyjemnascia moge oddac moja kawke, zrobiłam przed chwila ale jakos ochota mi przeszła wiec proszeeeeee \_/?BellaRosa, Libra lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski no widzisz .. czyli nie do końca można im ufac...albo z nami jest coś nie tak...
Koczku grupa jest ukryta żeby nikt jej nie widział wiec sama nie znajdziesz, boisz sie podać nazwisko tutaj? zaraz skasujesz jak tylko przeczytamOliwka 2006
-
Beata wrote:Koczku to wejdź na fb ale nie ma cię chyba w naszej grupie prawda? więc przypomnij jak się nzaywasz to sie odezwe do Ciebie tam
2 kreski ale miałaś obydwie krreski tak samo mocne?
Nasze organizmy to wogóle jedna wielka zagadka..ja np jak robie testy ovu..to mi taki mega pozytytw to wychodzi albo w dniu ovu albo dzień po..tak przynajmniej mi sie wydaje po objawach że ovulacja jest:)i wez tu teraz traf w TEN odpowiedni moment..
aha z m juz lepiej:)przespał cała noc:)i prawie go nie swedzi po kremie który mu lekarka pzrepisała:)do tego łyka leki na alergie i pije wapno:)ale nie moze brac tabletek które mu kupiłam na poprawe nasienia:(zreszta lekarka powiedzaała ze one wcale cudów nie działaja..to juz drugi lekarz który nam to mówi..pierwszym był urolog..wiec juz mu innych kupować nie będe..skoro to nie pomaga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 08:21
Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
2 kreski problem w tym, ze już 1 wypiłam... a wiadomo, ze przeginać nie mogę
a wczoraj nie spałam do 3ciej bo czytałam książkę, która tak mnie wciągnęła, ze musiałam ją skończyć
Beciu obawiam się, że to nie byłoby takie prosteNo i chyba nie jestem jednak aż tak zdesperowana, żeby pomagać mojemu mężowi w karierze ;P Sam niech sobie radzi
W jaki tam chce sposób... no chyba, ze jakiś generał byłby wybitnie przystojny... Jezu co ja plotę za głupoty z samego rańca xD
Beata, Libra, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny