X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Koczku to wspaniała wiadomość!!!!
    to tak skromnie się chwalisz kochana?
    widzisz cudownie że za jednym zamachem udało sie wyleczyć i jeszcze taka niespodzianka w postaci Fasolki -GRatuluję
    koniecznie daj znac jak zrobisz bete- bo chyba będziesz robiła?

Beatko bety nie robie bo jak 2 kreski napisała te zmieszkam w małym miasteczku i niechce robic tematów do plotek na najblizsze tygodnie 12 ide do gin wiec i tak sie wszystko wyjasni mam nadzieje ze to nie efekt uboczny lekarstw bo nie miały informacji ze podwyzszaja hcg jest jeszcz ejedna opcja ze jednak sie nie wyleczyłam i stało sie najgorsze czego sie obawiałam ale mam nadzieje ze nie

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski nie przejmuj się takimi babami bo jeszcze jak zobacza zażenowanie i zawstydzenie to tym bardziej będa miały o czym gadać, nos głowę wysoko i z duma powodzenia :)

dzieki:) wiem i tak tez zrobiłam, ale trzepie mnie do tej pory jeszcze, takm samo bylo jak sie rozwodzilam,przed komunia mojej corki kiedy szłam do komunii matki z klasy mojej corki patrzyly sie z oburzeniem na mnie, jakim prawm taka jak ja idzie do komunii wrrr... złe wspomnienia wrocily:(

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczynki

Libruś - baaaardzo Ci dziękuję za piękną przesyłkę ;) Ten "dodatek" ominełam oczywiście, dopiero po jakimś czasie zajrzałam do koperty i doznałam szoku! List i test leża na szafce nocnej i czekają na TEN dzień :) Jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję!

Natusia - mam nadzieję, że to chwilowe zawirowania rodzinne i wszystko się ułoży.

Witam się z resztą dziewczyn :) Dzisiaj może będę bardziej towarzyska :)

Proszę:* i powodzenia życzę:) mam nadzieję, że chuchy-dmuchy z testu Shaggi rozeszły się po całej zawartości koperty:) mam nadzieję, że przyniosą Ci szczęście i zaciążysz nim się skończą testy, a niewykorzystane testy wychuchane przekażesz kolejnej staraczce:)

Beata, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Beata wrote:
    hej Mayuś masz rację tak samo jak na nas różnie różne rzeczy działają
    a skoro ona jest kobietą i wiem że równiez miała problemy z zajściem moze sama próbowała a u niej sie nie sparwdził dlatego mowi że to mit :P

i słuchajcie niespodzianka normalnie mnie spotkała :O

mam pęcherzyk! nie powiedziała jakiej wielkości ale powiedziała że bardzo ładny i żeby w ciągu 3 dni się starac :)

hej:)
    własnie rzucił mi sie w oczka twoj pecherzyk:))
    ostatnio lekarz widzac moj 21mm pecherzyk ( badanie było ok 19-tej) sexowac dzis wieczotem i jutro wieczorem powtorzyc:) pecherzyki lubia pekac noca wiec w ciagu dnia nie ma sensu:) czy miał racje nie iwem ale zastosowalam sie do zalecen:)

dzieki tylko w tym tygodniu mały problem, bo mąż ma noce więc tylko poranki wchodzą w grę...

ale powidziała ze to raczej 3-4 dni możliwe że tak długo?
    w każdym razie powiedziała że jest lekko opadnięty ale ładny duzy i to ż eopdanięty miałoby świadczyc że zaraz sie uwolni? nic z tego nie rozumiem bo w zeszłym cyklu powiedziała że zapadniety to raczej po ovu a teraz coś zupełnie odwrotnego? może chciała mnie tylko zbyc a może sie dokształciła w tej dziedzinie?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Witajcie przyszłam :)
    wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło :)

ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
    i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?

no to kolejne potwierdzenie, że jestem psychiczna, bo mi akurat odkąd biorę oeparol, to śluz mam jak marzenie:)

Beata, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beata wrote:
    Koczku to wspaniała wiadomość!!!!
    to tak skromnie się chwalisz kochana?
    widzisz cudownie że za jednym zamachem udało sie wyleczyć i jeszcze taka niespodzianka w postaci Fasolki -GRatuluję
    koniecznie daj znac jak zrobisz bete- bo chyba będziesz robiła?

Beatko bety nie robie bo jak 2 kreski napisała te zmieszkam w małym miasteczku i niechce robic tematów do plotek na najblizsze tygodnie 12 ide do gin wiec i tak sie wszystko wyjasni mam nadzieje ze to nie efekt uboczny lekarstw bo nie miały informacji ze podwyzszaja hcg jest jeszcz ejedna opcja ze jednak sie nie wyleczyłam i stało sie najgorsze czego sie obawiałam ale mam nadzieje ze nie

wszystko będzie dobrze!! ni eprzejmuj sie już teraz masz rację do 12 tylko tydzień wiec wytrzymasz

trzymam bardzo mocno kciuki żeby to było tylko to szczęśliwe rozwiążanie żadnego innego nie bierzmy pod uwagę.

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski może czuły ogromne zagrozenie z Twojej strony, pewnie wyglądałaś cudownie, zgrabnie ponętnie i ich mężowie spoglądali w Twoja stronę :P

heheh wiec bały sie że skoro rozwódka to zaraz któregoś uwiedzie :p

Libra, a-koczek, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beata wrote:
    a-koczek wrote:
    Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie

hej Koczku
    nie nic absolutnie nie otrzymałam :(
    może spróbuj jeszcze raz albo ja spróbuję..

Wtaki razie powiem ci ze skonczyłam leczenie straszne to było ale w nastepnym tygodniu ide do gin na kontrole raczej jest juz ok. ale mam miłą niespodzianke tak zajełam się mysleniem o leczeniu ze chyba udąło mi się zaciązyć robie test od 6 dnia i mam bladą kreske juz 3 dzien takze mam nadzieje ze sie udało.

ale super:) trzymam kciuki!!! ale super:) będę trzymać mocno kciuki!!!!:)

• 2 kreski Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski wrote:
    Beata wrote:
    hej Mayuś masz rację tak samo jak na nas różnie różne rzeczy działają
    a skoro ona jest kobietą i wiem że równiez miała problemy z zajściem moze sama próbowała a u niej sie nie sparwdził dlatego mowi że to mit :P

i słuchajcie niespodzianka normalnie mnie spotkała :O

mam pęcherzyk! nie powiedziała jakiej wielkości ale powiedziała że bardzo ładny i żeby w ciągu 3 dni się starac :)

hej:)
    własnie rzucił mi sie w oczka twoj pecherzyk:))
    ostatnio lekarz widzac moj 21mm pecherzyk ( badanie było ok 19-tej) sexowac dzis wieczotem i jutro wieczorem powtorzyc:) pecherzyki lubia pekac noca wiec w ciagu dnia nie ma sensu:) czy miał racje nie iwem ale zastosowalam sie do zalecen:)

dzieki tylko w tym tygodniu mały problem, bo mąż ma noce więc tylko poranki wchodzą w grę...

ale powidziała ze to raczej 3-4 dni możliwe że tak długo?
    w każdym razie powiedziała że jest lekko opadnięty ale ładny duzy i to ż eopdanięty miałoby świadczyc że zaraz sie uwolni? nic z tego nie rozumiem bo w zeszłym cyklu powiedziała że zapadniety to raczej po ovu a teraz coś zupełnie odwrotnego? może chciała mnie tylko zbyc a może sie dokształciła w tej dziedzinie?

kurcze nie wiem, dziwne okreslenie, wiem ze pecherzyk moze sie czasem wchłonąc i nici z owulacji, ale zapadniety? moze akurat pekl? jajeczko sie uwolniło i reszta zapadla sie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
    i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?

http://www.ofeminin.pl/zdrowy-styl-zycia/wiesiolek-dzialanie-olej-z-wiesiolka-dzialanie-f76909.html

Coś w tym jest, bo nie ma info o poprawie jakości śluzu. Jedynie wpływ na gospodarkę hormonalną :)

Cześć Becia :)

niom ale to też i sprawa hormonów, że w odpowiednim czasie pojawia się śluz płodny

Beata lubi tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski może czuły ogromne zagrozenie z Twojej strony, pewnie wyglądałaś cudownie, zgrabnie ponętnie i ich mężowie spoglądali w Twoja stronę :P

heheh wiec bały sie że skoro rozwódka to zaraz któregoś uwiedzie :p

a może :D:D

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

no to kolejne potwierdzenie, że jestem psychiczna, bo mi akurat odkąd biorę oeparol, to śluz mam jak marzenie:)

hehe Libruś ale ja tez zerknij na mój wykres :P
    parwie przez cały cykl..

a dziś to normalnie cieknie mi po nogach :)

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski no wlasnie jak byłam na tamtej wizycie to tak to zrozumiałam że chyba sie wchłonie bez pęknięcia, a teraz wyraxnie powiedziała że jest duży ladny i już nie pamiętam jak to ujęła ale tak sobie wyobraziłam jakby zmięł przed pęknięciem

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

wychodze z załozenia ze skoro nie szkodzi to moznba brac, najwazniejsze jest to jaki ma to na nas pozytywny wpływ, a siła sugestii jest nieoceniona:)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny rzadnej nie dochądzą wiadomości na priv?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak siła sugestii w tym wszytskim jest najważniejsza

samo to że przyszłam na ovu i uwierzyłam że odrazu zajdę w ciaże.. heheh
    co prawda zajśc jeszcze nie zaszłam ale jak do tej pory cykle nad podziw regularne, a uwierzcie że nigdy w życiu nie wiedziałam kiedy dostanę @ zanim tu nie przyszłam, więc coś w tym jest i na mnie jak najbardziej działa wszystko w co wierzę :)

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

hehe Libruś ale ja tez zerknij na mój wykres :P
    parwie przez cały cykl..

a dziś to normalnie cieknie mi po nogach :)

na moje oko to ty moze masz jajeczkowanie, ja zaraz po okresie robiłamtesty owulacyjne byly 2 wyraznie rechy przez 2 dni pod rzad a owu była dopiera zaaaa jaaaakis czas, wiec wszystko jest mozliwe. malo tego im blizej owulacji testy owulacyjne wychodzile negatywnie i bardz tu madry, a pecherzyk byl

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dziewczyny rzadnej nie dochądzą wiadomości na priv?

MI JEDYNIE DOCHODZĄ TAKIE ZE KTOS POLUBIŁ MOJA WIADOMOSC A WYSYŁAC I ODBIERAC WIADOMOSCI INNYCH NA PRIV NIE MOGE

zpbnej28qs8fkan8.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja z testami to juz nic nie wiem bo w tym cyklu robiłam prawie codziennie, choć nie wszystkie nanosiłam na wykres (żebyście sie nie śmiały ) i z różną częśtotliwością wychodziły te kreski
    ale np. 8 kiedy to ovu wyznaczyło mi pierwotnie ovulację miałam dosyć ciemną kreskę, potem 16 kiedy sama podejrzewałam po objawach również więc nawet ta intensywnośc w moim przypadku chyba sie nie sprawdza.. chyba że to jakieś kompletne zachwiania mam tego hormonu że pojawia sie i znika :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA bEATKO TAK OD TYGONIA MOZE DWOCH PISZE DO CIEBIE I CISZA MYSLE POGNIEWALA SIE URAZIŁAM CZYMS A NA FORUM NIGDY NIE MOGŁA CIE ZŁAPAC A TU JAK WIDAC WINA OVU

Beata lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 1852 1853 1854 1855 1856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ