X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Libra - szalone sny... ale wiesz jak to jest ze snami, zwykle wszystko w rzeczywistości wychodzi inaczej - a więc nie spodziewaj się wypadnięcia macicy z szyjką! :) będzie dobrze

A to co napisałaś o adoptowanym Oliwierku jest cudowne :) już to chyba kiedyś pisałam, ale się powtórzę - jak byłam w Stanach jako au pair to zajmowałam się 2 adoptowanymi dziewczynkami. Jak do nich przyjechałam miały 5,5 i 2,5 latka. Były cudowne, a rodzice tak je kochali! Wiedziały ze są adoptowane - nawet miały na ścianach w swoich pokojach w ramkach takie info o tym, kiedy i gdzie się urodziły i którego dnia zostały 'umieszczone' w ramionach swoich rodziców adopcyjnych. Rewelacja.
    Kiedyś nawet ta młodsza zapytała rodziców czy ja ją też już adoptowałam :)

moja psycha jest porąbana:) ale ja jej się jej nie dam:) bo mój m właśnie powiedział, że śniło mi się na odwrót:) że jak już coś ma mi wylecieć spomiędzy nóg, to na pewno dziecko!:) i tej wersji się trzymamy:)

takie historie są super:) tak gdzie jest miłość, tam są i szczęśliwe zakończenia:)
    a Oliwierek bardzo lubi ciocię Librę i czasem odwiedzą ją w biurze i pomaga jej dokumenty "pieczątkować";)

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec kompa na dzisiaj.
    Idę się kąpać, potem do m przytulić i filmik razem z nim obejrzeć :)
    Dobrej nocki Wam życzę!
    Do jutra babole!

ps
    Kolorowych snów, tylko o szczęściu, żadnych takich "porąbanych" Libra ;)

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osoby, które decydują sie na adopcję zasługują na Nobla albo Oskara. Dają dom najbardziej bezbronnym istota jakimi są dzieci. To jest piękne.
    Libra, ale miałas sen. Faktycznie mocny. Ale nie przejmuj sie. To tylko głupi sen. Mi tez często zdaza sie, ze śnią mi sie takie dziwne rzeczy, nieraz to takie głupie, ze sama sie zastanawiam skąd to sie w głowie w ogóle bierze, ehh kto by to zrozumiał. Najważniejsze, ze w rzeczywistości jesteś pozytywnie nastawiona.
    Ja musze przyznać, ze poniekąd inspiruje sie Twoim i dziewczyn tu zgromadzonych na forum pozytywnym nastawieniem. Mnóstwo tu u was pozytywnych wibracje :D

Fedra, Dodi, Libra, martula, Wosebka, mauysia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • kiti Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was wieczorową porą :) Libra a to dopiero masz sny... ja je zawsze tłumacze na odwrót więc będziesz mieć w końcu dzieciaczka i ty :)

chyba już wszystkie poszły do swoich m się przytulać ;-) ja niestety sama musze siedzieć...

Libra lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam laseczki!!! Do jutra :-)
    Miłej nocki!! papatki!!:-)

Dodi, kiti lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Osoby, które decydują sie na adopcję zasługują na Nobla albo Oskara. Dają dom najbardziej bezbronnym istota jakimi są dzieci. To jest piękne.
    Libra, ale miałas sen. Faktycznie mocny. Ale nie przejmuj sie. To tylko głupi sen. Mi tez często zdaza sie, ze śnią mi sie takie dziwne rzeczy, nieraz to takie głupie, ze sama sie zastanawiam skąd to sie w głowie w ogóle bierze, ehh kto by to zrozumiał. Najważniejsze, ze w rzeczywistości jesteś pozytywnie nastawiona.
    Ja musze przyznać, ze poniekąd inspiruje sie Twoim i dziewczyn tu zgromadzonych na forum pozytywnym nastawieniem. Mnóstwo tu u was pozytywnych wibracje :D

u nas w klatce małżenstwo adoptowało 2 miesiące temu adoptowało miesiecznego chłopca. teraz w końcu widać uśmiech na ich twarzach, starali się 10 lat i nic, a teraz mają ślicznego synusia.

Libra, Dodi, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się żegnam i życzę Wam dobrej nocy :)

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 04:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane. Nie odzywam się ostatnio bo mamy problem w rodzinie... wczoraj wszyscy zjechali do nas i mieliśmy nardę rodzinna. poza tym licho cos się czuję . nie mam siły do pisania...nawet jak przesuwam strony w internecie to kręci mi się w głowie . nadal mnie męczą te mdłości i zawroty głowy .. chyba przesilenie zimowe mnie dopadlo. napiszcie mi proszę na priv co sie tu dzieje. nie nadrobie was bo to ladnych kilkadziesiąt stron...pozdrawiam dziewczynki.

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie Panie:)
    Natusia, to cośpoważnego? żeby Wam się wszystko ułożyło i dobrze skończyło

Dodi, natusia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Libra, natusia i wszystkie jeszcze nie ujawnione kobitki :)

Libra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczęta i życzę miłego dnia wam.
    Wczoraj byłam tak zmęczona że nie miałam sił wejść i poczytać wam :)tyle co zauważyłam to że plemniczko ciesze się że z twoim m. to nic powarzonego i zdrówka życzę żeby szybko do formy doszedł.
    I gratuluje darijka zafasolkowania życzę nudnej ciąży. :)
    Natusia mam nadziej że to nic poważnego w twojej rodzinie i że kłopoty da się szybko rozwiązać :)
    A całej reszcie testującym w tym tygodniu życzę 2 kreseczek :) i przeganiam od nich ta wredną @ A KYSZ, A KYSZ !!! :)
    Jak o jakiejś ważnej informacji zapomniałam to przepraszam ale od wczoraj jestem taka zakręcona :) jak słoik po ogórkach hi hi hi .

Muska, darijka, AGA 30, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *obyś się nie mylila mala :)

ps
    Ale przyznam się, że nie wytrzymalam dzisiaj... Walczyłam ze soba, ale ten test tak leżał... Na szczęście to był ostatni, który mi podarowano, także więcej nie ma mnie co kusić. No i zrobilam sikańca. I dupa. Nic nie ma. Naet ta kontrolna taka blada, że mnie to zdziwiło. Przynajmniej postanowiłam że żadnych testów z Allegro kupowac nie będę. Lepiej 1 porządny niż takie oglądanie małego paska pod światło :P
    No, w każdym razie tylko 1 krecha i na dodatek słaba :/

Zobaczymy jutro jak będzie.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim!
    Miłego dnia życzę.
    Ah- i tempka dziś 37, więc nawet jeśli zignoruję wczorajszą i przedwczorajszą tempkę, ovu przesunął owulację z 10 na 16dc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 06:56

1usaej28ly44zrzp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    durna ja :(

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Karoam :)

karoam lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musia to pewnie treflny byl :-) bo jesli i kontrolna tez byla slaba . Ty chyba juz po terminie @ co ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki

Libruś - baaaardzo Ci dziękuję za piękną przesyłkę ;) Ten "dodatek" ominełam oczywiście, dopiero po jakimś czasie zajrzałam do koperty i doznałam szoku! List i test leża na szafce nocnej i czekają na TEN dzień :) Jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję!

Natusia - mam nadzieję, że to chwilowe zawirowania rodzinne i wszystko się ułoży.

Witam się z resztą dziewczyn :) Dzisiaj może będę bardziej towarzyska :)

Muska, Libra, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    musia to pewnie treflny byl :-) bo jesli i kontrolna tez byla slaba . Ty chyba juz po terminie @ co ?

Niby tak, ale myślę (tutejsze ekspertki też) ze mi się ta owu jednak przesunęła, a jak sie przesunęła to i FL się przesunęła. Jako że FL trwa u mnie 2 tygodnie to jeszcze ma prawo trwać :/
    Co za pokręcony cykl, no mówię ci, nic mi się tu nie zgadza.
    W jednej minucie myślę, że jest fasolka (w sumie to dalej mam takie przeczucie) a w innej że to jednak na @ się zbiera. Ja nie wiem jak te objawy moga się różnić, toz to tak samo brzuchol boli :/

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie przyszłam :)
    wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło :)

ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
    i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?

mauysia, Libra, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 1850 1851 1852 1853 1854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ