plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshe wrote:Libra - szalone sny... ale wiesz jak to jest ze snami, zwykle wszystko w rzeczywistości wychodzi inaczej - a więc nie spodziewaj się wypadnięcia macicy z szyjką!
będzie dobrze
A to co napisałaś o adoptowanym Oliwierku jest cudownejuż to chyba kiedyś pisałam, ale się powtórzę - jak byłam w Stanach jako au pair to zajmowałam się 2 adoptowanymi dziewczynkami. Jak do nich przyjechałam miały 5,5 i 2,5 latka. Były cudowne, a rodzice tak je kochali! Wiedziały ze są adoptowane - nawet miały na ścianach w swoich pokojach w ramkach takie info o tym, kiedy i gdzie się urodziły i którego dnia zostały 'umieszczone' w ramionach swoich rodziców adopcyjnych. Rewelacja.
Kiedyś nawet ta młodsza zapytała rodziców czy ja ją też już adoptowałam
moja psycha jest porąbana:) ale ja jej się jej nie dam:) bo mój m właśnie powiedział, że śniło mi się na odwrót:) że jak już coś ma mi wylecieć spomiędzy nóg, to na pewno dziecko!i tej wersji się trzymamy:)
takie historie są super:) tak gdzie jest miłość, tam są i szczęśliwe zakończenia:)
a Oliwierek bardzo lubi ciocię Librę i czasem odwiedzą ją w biurze i pomaga jej dokumenty "pieczątkować"Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Osoby, które decydują sie na adopcję zasługują na Nobla albo Oskara. Dają dom najbardziej bezbronnym istota jakimi są dzieci. To jest piękne.
Libra, ale miałas sen. Faktycznie mocny. Ale nie przejmuj sie. To tylko głupi sen. Mi tez często zdaza sie, ze śnią mi sie takie dziwne rzeczy, nieraz to takie głupie, ze sama sie zastanawiam skąd to sie w głowie w ogóle bierze, ehh kto by to zrozumiał. Najważniejsze, ze w rzeczywistości jesteś pozytywnie nastawiona.
Ja musze przyznać, ze poniekąd inspiruje sie Twoim i dziewczyn tu zgromadzonych na forum pozytywnym nastawieniem. Mnóstwo tu u was pozytywnych wibracjeFedra, Dodi, Libra, martula, Wosebka, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
witam was wieczorową porą
Libra a to dopiero masz sny... ja je zawsze tłumacze na odwrót więc będziesz mieć w końcu dzieciaczka i ty
chyba już wszystkie poszły do swoich m się przytulaćja niestety sama musze siedzieć...
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Osoby, które decydują sie na adopcję zasługują na Nobla albo Oskara. Dają dom najbardziej bezbronnym istota jakimi są dzieci. To jest piękne.
Libra, ale miałas sen. Faktycznie mocny. Ale nie przejmuj sie. To tylko głupi sen. Mi tez często zdaza sie, ze śnią mi sie takie dziwne rzeczy, nieraz to takie głupie, ze sama sie zastanawiam skąd to sie w głowie w ogóle bierze, ehh kto by to zrozumiał. Najważniejsze, ze w rzeczywistości jesteś pozytywnie nastawiona.
Ja musze przyznać, ze poniekąd inspiruje sie Twoim i dziewczyn tu zgromadzonych na forum pozytywnym nastawieniem. Mnóstwo tu u was pozytywnych wibracje
u nas w klatce małżenstwo adoptowało 2 miesiące temu adoptowało miesiecznego chłopca. teraz w końcu widać uśmiech na ich twarzach, starali się 10 lat i nic, a teraz mają ślicznego synusia.Libra, Dodi, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Nie odzywam się ostatnio bo mamy problem w rodzinie... wczoraj wszyscy zjechali do nas i mieliśmy nardę rodzinna. poza tym licho cos się czuję . nie mam siły do pisania...nawet jak przesuwam strony w internecie to kręci mi się w głowie . nadal mnie męczą te mdłości i zawroty głowy .. chyba przesilenie zimowe mnie dopadlo. napiszcie mi proszę na priv co sie tu dzieje. nie nadrobie was bo to ladnych kilkadziesiąt stron...pozdrawiam dziewczynki.
-
nick nieaktualny
-
witam was dziewczęta i życzę miłego dnia wam.
Wczoraj byłam tak zmęczona że nie miałam sił wejść i poczytać wam :)tyle co zauważyłam to że plemniczko ciesze się że z twoim m. to nic powarzonego i zdrówka życzę żeby szybko do formy doszedł.
I gratuluje darijka zafasolkowania życzę nudnej ciąży.
Natusia mam nadziej że to nic poważnego w twojej rodzinie i że kłopoty da się szybko rozwiązać
A całej reszcie testującym w tym tygodniu życzę 2 kreseczeki przeganiam od nich ta wredną @ A KYSZ, A KYSZ !!!
Jak o jakiejś ważnej informacji zapomniałam to przepraszam ale od wczoraj jestem taka zakręconajak słoik po ogórkach hi hi hi .
Muska, darijka, AGA 30, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
*obyś się nie mylila mala
ps
Ale przyznam się, że nie wytrzymalam dzisiaj... Walczyłam ze soba, ale ten test tak leżał... Na szczęście to był ostatni, który mi podarowano, także więcej nie ma mnie co kusić. No i zrobilam sikańca. I dupa. Nic nie ma. Naet ta kontrolna taka blada, że mnie to zdziwiło. Przynajmniej postanowiłam że żadnych testów z Allegro kupowac nie będę. Lepiej 1 porządny niż takie oglądanie małego paska pod światło
No, w każdym razie tylko 1 krecha i na dodatek słaba
Zobaczymy jutro jak będzie.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Libruś - baaaardzo Ci dziękuję za piękną przesyłkęTen "dodatek" ominełam oczywiście, dopiero po jakimś czasie zajrzałam do koperty i doznałam szoku! List i test leża na szafce nocnej i czekają na TEN dzień
Jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję!
Natusia - mam nadzieję, że to chwilowe zawirowania rodzinne i wszystko się ułoży.
Witam się z resztą dziewczynDzisiaj może będę bardziej towarzyska
Muska, Libra, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:musia to pewnie treflny byl
bo jesli i kontrolna tez byla slaba . Ty chyba juz po terminie @ co ?
Niby tak, ale myślę (tutejsze ekspertki też) ze mi się ta owu jednak przesunęła, a jak sie przesunęła to i FL się przesunęła. Jako że FL trwa u mnie 2 tygodnie to jeszcze ma prawo trwać
Co za pokręcony cykl, no mówię ci, nic mi się tu nie zgadza.
W jednej minucie myślę, że jest fasolka (w sumie to dalej mam takie przeczucie) a w innej że to jednak na @ się zbiera. Ja nie wiem jak te objawy moga się różnić, toz to tak samo brzuchol boli -
Witajcie przyszłam
wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło
ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?mauysia, Libra, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie