plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Muska wrote:że też jeszcze nikt nie wynalazł termometru wskazującego ciążę
Ale by było fajnie - masz wątpliwości, mierzysz i za parę minut wiesz
Poczekam chyba. Ale już mi się dłużą dni niesamowicie.
ja to bym chciałam, żeby w przyszłości kobietom w pępku montowano specjalny guzik "chcę dzidzię"... wciskasz guzik i najpóźniej w ciągu 3 miesięcy jesteś w ciąży:)
ileż łez by wtedy uratowano:)
Libra a o ile mniej ludzi by było na świecie he he!!!Bo nie każda chce dzieci mieć
Za proste by to było!!
a może te wszystkie problemy są związane z tym, że jest nas za dużo??
byłyby i plusy... np. mniejsze bezrobocie... brak porzuconych dzieci... brak płodów wyrzucanych po śmietniskach...AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra pół godziny spania a takie jazdy, o rany
Ty się już lepiej nie kładź po tym mierzeniu he he albo godzinę przesun
Kaja koleżance gratuluję odwagi, że zdecydowała się na adopcjęLibra, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jak można pozbyć się dziecka bo to nie ta płeć co się chciało masakra nie kumam my tu łzy lejemy sexu jak chektary pola do uprawy ,a taka pinda porzuca dziecko ohhhh nie pojmuję
AGA 30, Dodi, Libra, Muska, Fedra, Wosebka lubią tę wiadomość
-
Dodi moja druga znajoma ma pogotowie rodzinne ohhh powiem ci ,że jak można takie rzeczy małym istotom ,które nie maja nic do powiedzenia ...ohhh koleżanka 10 lat starała się o swoje jak się nie udało to po 2 latach starania o adopcje się udało i adoptowali fajnego Kubusia !!!!!
-
nick nieaktualnyKaja wrote:dziś bawiłam się z takim niebiesko okim bląd facetem 4miesiecznym Kubusiem koleżanka Zaadoptowała .Libra jak napisałaś porzucone dziecko bo miała to być dziewczynka nie chłopak (taki powód),ale słodziutki ohhhhh
super:)
ja mam znajomych, którzy zaadoptowali Oliwiera:) też z niego pocieszne dziecko:) on wie, że jest adoptowany... zaadoptowali go jak miał 1,5 roczku - jego rodzice zginęli w wypadku samochodowym, a babcia (starowinka schorowana nie dała rady się nim opiekować)
normalnie jak ja się wzruszyłam jak z rok temu (miał 4,5 roku) opowiadał mi o swojej rodzinie i pochodzeniu... pokazywał zdjęcia i tłumaczył:
to jest maja mama, tata i oni nie żyją, ale się mną opiekują z nieba
a to moja mama i tata - oni opiekują się mną tutaj na ziemi
i ja wszystkich bardzo kocham
mam trzy babcie i dwóch dziadków:)Dodi, AGA 30, she, Muska, Fedra, Amicizia, Wosebka, mauysia, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Aga, masz już te swoje wyniki?
która to jeszcze dzisiaj odbierała...Effcia?
starałam się wszystko przeczytać, ale wybaczcie jeżeli przegapiłam i powtórzcie koleżance;)
Libra byłam po wynik ale nie było jeszcze jutro dopiero będzie!!
buuuu.... -
uważam takich ludzi za bardzo odważnych, ale w sumie nigy nie wiemy do końca co jest nam pisane i nigdy nic nie wiadomo. Ja jestem dobrej myśli, że u nas wszystko będzie ok
moja kuzynka też chyba jest w trakcie starania się o adopcję jeśli się nie mylę
Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:Aga, masz już te swoje wyniki?
która to jeszcze dzisiaj odbierała...Effcia?
starałam się wszystko przeczytać, ale wybaczcie jeżeli przegapiłam i powtórzcie koleżance;)
Libra byłam po wynik ale nie było jeszcze jutro dopiero będzie!!
buuuu....
Całe życie na czekaniu he he he!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra - szalone sny... ale wiesz jak to jest ze snami, zwykle wszystko w rzeczywistości wychodzi inaczej - a więc nie spodziewaj się wypadnięcia macicy z szyjką!
będzie dobrze
A to co napisałaś o adoptowanym Oliwierku jest cudownejuż to chyba kiedyś pisałam, ale się powtórzę - jak byłam w Stanach jako au pair to zajmowałam się 2 adoptowanymi dziewczynkami. Jak do nich przyjechałam miały 5,5 i 2,5 latka. Były cudowne, a rodzice tak je kochali! Wiedziały ze są adoptowane - nawet miały na ścianach w swoich pokojach w ramkach takie info o tym, kiedy i gdzie się urodziły i którego dnia zostały 'umieszczone' w ramionach swoich rodziców adopcyjnych. Rewelacja.
Kiedyś nawet ta młodsza zapytała rodziców czy ja ją też już adoptowałamLibra, Muska, Dodi, kiti, Fedra, Amicizia, Wosebka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej dziewczyny. Moj progesteron wygląda ładnie, biorąc pod uwage ze zrobilam go w 6, a moze nawet 4 dniu po owulacji. Wynosi 19.
ja chyba też sobie muszę powtórzyć progesteron... u mnie wynik w 8dpo wynosił 12,9 i tak myślę, że może troche za mało... ale wtedy miałam wysoka prolaktynę, może cosik u mnie się zmieniło odkąd biorę castagnusa -
Blondi22 wrote:normalnie moja szyjka sobie jaja ze mnie robi dzis sie kurde zamkneła i jest wysoko ... a powinna @ być i znowu bedzie dlugio cykl juz to wiem
Ja to jajka wysiaduję w tym moim 32 dni, bo już wydaj emi się ze b. długi cykl, ale przy Twoim Blondi to hu hu hu, już nie wiem co mówić...
Bardzo długi jest. No i teraz ta szyjka zamknięta i wysoko. Ja to żaden ekspert od badania szyji (dopiero się uczę) ale czytałam że jak twarda i zamknięta i wysoko to dobrze świadczy. Bo dopiero na @ mięknie i się otwiera...
Nie wiem co sądzić patrząc na ten twój wykres. Kiedy @ się spodziewasz?