X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    2 kreski wrote:
    Amicizia wrote:
    2 kreski a jakie masz porblemy z serduszkiem? ja mam arytmie i wlasnie od kilku miesiecy juz jestem bez leków, wiec bywa ciekawie, bo zima jest najgorsza,a el czego sie nei robi dla dziecka, ale sie udalo, a w środe ide do lekarza :) oczywiscie prywatnie, bo inaczej to bedzie ciezko :) ale moze potem uda mi sie zaltwic tez czesc wizyt na nfz...

Arytmie i do tego niskie cisnienie po lekach spadalo mi do 80/30,:-( ostatnio wyladowalam w szpitalu bo nie dalam rady juz funkcjonowac mimo brania lekow. Teraz mam dawke zmieniona niby jest lepiej.

Darijka gratulacje

Librus nie zazdroszcze takich snow, ale super ze M sie spial i ci taki mily dzien zafundowal :)

ja tez mam arytmie i tez po betablokerach tak mi lecialo cisnienien ale trafilam do siwetnego lekarza, ktory zminil mi leki i od razu byla olbrzymia poprawa, ja brałąm isoptin, brałąm, bo teraz nie moge, a wczesniej mialam bisocard ale wlasnie po nim mialam takie same sensjacje o jakich ty piszesz wiec doskonale cie rozumiem

A teraz jak sie czujesz? Czy serducho ci teraz nie dokucza? Ja do tego mam jeszcse dusznosci i bardzo szybkosie mecze przez co nie mam na nic sily. Moze ciaza mnie uleczy:-)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wróciłam od moje gp i czego sie dowiedziałam : że cisnienie mam 135 na 92 i że mam sie umówic z połozna i to tyle:(

event.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś tu mnie wszystkie postawiły do pionu jak zaczełam pisać o głupich snach ;) i miały racje! I ja też stawiam Cię teraz do pionu! Sny to wg mnie nasza podświadomość... to czego się boimy we śnie przybiera czasem najkoszmarniejsze kształty. czasami sny są przeczuciami, ale nie są dosłowne, także nie przejmuj się tym kochana. Wiem co znaczy mieć sny, które się popamięta do końca życia :/ ale pamiętaj- to tylko sny!

Fedra, Dodi, karoam, Libra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    a ja wróciłam od moje gp i czego sie dowiedziałam : że cisnienie mam 135 na 92 i że mam sie umówic z połozna i to tyle:(

Hmm... to widze ze taka wyczepu marca w tresc wizyta:/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    Dodi wrote:
    darijka gratuluję serdecznie, jeśli ujrzałaś dwie kreseczki :)

Kaju dziękuję, zobaczymy jak będzie ;)

Libra Ty to normalnie bijesz wszystkich z tymi swoimi snami :D ciekawe skąd one się biorą? nie zwalaj tego na ovu, proszę Cię hehe
    czyli dzionek możesz zaliczyć do udanych skoro i wizyta u dentysty zaliczona i udane zakupki zrobione ;) super

dzięki dziewczyny oby jutro wyniki okazały się ok, zrobię chyba jeszcze progesteron, jak powinna byc mniej wiecej beta w 5 tygodniu bo ja to początkująca :)

he he he jak zrobisz bete to Ci powiemy czy jest dobra ;)

Dodi lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

Kutcze nienawidze pisać na tablecie. Pozniej tylko brednie wychosza. Mialo byc, wczyczerpujaca w tresc wizyta byla:-)

Fedra, Muska lubią tę wiadomość

• darijka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, to jutro napisze wyniki :)

Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

Kutcze nienawidze pisać na tablecie. Pozniej tylko brednie wychosza. Mialo byc, wczyczerpujaca w tresc wizyta byla:-)

tyle sie dowiedziałam co nic lepiej było w necie poszukac:( a teraz jeszcze musze czekac 2 do 3 tygodni żeby sie z położna zobaczyc a potem jeszcze na usg sie umówic miedzy 10 a 13 tyg masakra jakas:(ryczec mi sie chce:(

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    ok, to jutro napisze wyniki :)

pisz pisz czekamy na wieści !!!!!! bedzie wysoko

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    2 kreski wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

tyle sie dowiedziałam co nic lepiej było w necie poszukac:( a teraz jeszcze musze czekac 2 do 3 tygodni żeby sie z położna zobaczyc a potem jeszcze na usg sie umówic miedzy 10 a 13 tyg masakra jakas:(ryczec mi sie chce:(

Spokojnie Ann ja wiem że to wszystko jest trudne i nie najciekawiej wygląda ale proszę nie zadręczaj się pamiętaj że w brzuchu masz mała istotkę która bardzo liczy teraz na swoją mamę że będzie silna i dzielna... a przecież właśnie taka jesteś silna i dzielna prawda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 16:44

ann2224, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Blondi22 wrote:
    ja dzis w domku ogarnełam bo jakaś wena na sprzatanie mnie wzieła;)

a tak to z małym na dworzu byłam i zaraz jeszcze raz pojdziemy

Blondi ta wena wiosną się zowie ;)
    mnie też właśnie ogarnia :P

odrazu człowiek lepiej sie czuje ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ann2224 wrote:
    2 kreski wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

Spokojnie Ann ja wiem że to wszystko jest trudne i nie najciekawiej wygląda ale proszę nie zadręczaj się pamiętaj że w brzuchu masz mała istotkę która bardzo liczy teraz na swoją maę że będzie silna i dzielna... a przecież właśnie taka jesteś silna i dzielna prawda :D

tak oczywiście że będe dzielna tylko szkoda że tak długo musze czekac żeby zobaczyc ta kruszynke :(

event.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    2 kreski wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

Nie przejmuj sie :-) powiedz chodzisz do przychodni na fundusz? Ja prz u pierwszej ciazy chodzilam prywatnie, fakt poc upłynęło to troch kas u ale wiem ze b tylko warto, w iem ze przy drugiej ciazy tezbede chodzic prywatnie, bo przynajm m jej w mojwj miejscow kości jest olbr życia rznica w podejsciu dopacjeta. Przykre ale prawdziwe

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    dziewczyny wiem, że tu do was często nie zaglądałam, ale zrobiłam dzisiaj test i są dwie krechy i mam taką ochotę żeby o tym wszystkim wykrzyczeć.:) jutro powtórzę test i pójdę na bete, martwi mnie tylko ten ból na okres który utrzymuje się od 9 dni , no i oczywiście jutro lece do ginka

gratulacje;)

darijka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:
    2 kreski wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

Nie przejmuj sie :-) powiedz chodzisz do przychodni na fundusz? Ja prz u pierwszej ciazy chodzilam prywatnie, fakt poc upłynęło to troch kas u ale wiem ze b tylko warto, w iem ze przy drugiej ciazy tezbede chodzic prywatnie, bo przynajm m jej w mojwj miejscow kości jest olbr życia rznica w podejsciu dopacjeta. Przykre ale prawdziwe

jateż myslałam o wizytach prywatnych ale sie nasłuchałam niedobrych opinii na temat polskich ginekologów w uk a ty masz jakiegoś godnego polecenia?

event.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:
    2 kreski wrote:
    2 kreski wrote:
    ann2224 wrote:

jateż myslałam o wizytach prywatnych ale sie nasłuchałam niedobrych opinii na temat polskich ginekologów w uk a ty masz jakiegoś godnego polecenia?

Ja mam lekarza odkad skonczylam 19 lat tego samego i pewnie jesli sie uda ta druga ciaze tez bedzie prowadzil. Wiec chyba godb
    Ny polecenia. Chocia w teraz na dwoch ostatnich wizytach bylam u innego (spoko) ale raczej u niego nie zostane.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide wieszać pranie a potem z psiakiem na spacer :)

Dodi lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski tez lapoia mnie dusznosci, czasem klocia i kolatania w serduchu, ja mam napadowa wiec trudna do uchwycenia, lykam magnez wiec jakos daje rade, i nie pracuje, wiec jak ma gorszy dzien moge spokojnie caly spedzic w łózku, ale pwiem ci ze regularny ruch, na silowni i basenie troszke mi pomogl, porawil kondycje, ale musze uwazac zeby nie przeforsowac sie

no wlasnie zmykam sobie na basen troszke polywac i odpoczac od mdlosci i zawrotyow głowy, tam mi nic nie dolega :)
    mielgo wieczorku wpadne pewnie poznym wieczorem :)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko... zdrówka dla Ciebie i m.... i sił dla Ciebie na kolejny cykl! ja cały czas wierzę, że w końcu musi się udać...
    Aga - ależ Cię humorki dopadły... czasem lepiej sobie popłakać, żeby tylko pomogło i ulżyło...
    Effcia, Muska - trzymam kciuki za wasz cykl...
    jeszcze mi ponad 10 str. zostało;)

Muska, AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    dziewczyny nie gniewajcie się na mnie...
    mam nadzieję ze wiecej dobrego było niż złego :)
    nie bede zadręczała swoimi pierdołami, jakby ktoś miał ochotę to na privie będę bo zamierzam prowadzić wykres, ale starania zawieszone
    bedę równiez zaglądała na Wasze wykresy i kibicowała, na forum nie starcza mi już czasu,

nie spodziewałam sie że tak sie przywiążę do większości z Was, choć niektórym pewnie cięźko w to uwierzyc że tak można... wogóle jakaś dziwna sie zrobiłam ..hehehe
    normalnie pokochałam Was jak siostry, choć wylewna nie jestem i nigdy do nikogo w realu nie używam słowa kochana (no poza moja córcią)
    bo to dla mnie krępujące, tu otworzyłam się bardzo aż sie dziwię..

Beciu na coś Ty chyba nas nie chcesz zostawić?Jak ja dołączyłam do ovu byłaś Ty,Zosia,Mayusia,Muzarcia,Rutka Dorka Gocha Mała29 Shagusia ,Aga,Fedra i Wosebka-chyba o nikim nie zapomniałam.Ja sobie nie wyobrażam Forum bez was a Tu powoli wszyscy chcą odejść:(smutno

ja byłam;p:)

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 1847 1848 1849 1850 1851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ