X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewencje, ja się powoli ewakuuję i idę się powygrzewać w drodze na przystanek tramwajowy :) Pa!

PS) 2 kreski - masz mdłości, powiadasz....? :)

Fedra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dziewencje, ja się powoli ewakuuję i idę się powygrzewać w drodze na przystanek tramwajowy :) Pa!

no, serio i to zdecydowanie za wszczesnie jakby na to nie patrzec:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

pa pa pa

ja idę w końcu sprzatać bo nic tylko do łez wszystkich doprowadzam :(

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

pa pa pa

nie przejmuj sie, nie wiem o co chodzi ale widac jakos dziwnie sie ten tydzien zaczal, mam nadzieje ze zakonczy sie lepiej:). ja zmykam jakies zakupy zrobic;)

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po spacerku zdecydowanie lepiej się czuję :)
    Ależ piękne słoneckzo na dworze :)
    Jeszcze kwadransik i tez mykam do domu, jeszcze tylko pare rzeczy dokończę.
    Do usłyszenia wieczorkiem!
    I jeszcze milego popołudnia!

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dla zainteresowanych:

Libra była u dentysty teraz jest z M. na zakupach dlatego jej tu dzisiaj nie ma :)

faktycznie mówiła że ma wolne-skleroza na mnie już wchodzi:)

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he
    a ja już pranie właczyłam zmywarkę tez kuchnia zaczyna przypominac kuchnie jescze tylko w łazience wanne umyje wc ogarnę i moze w sypialni okno umyje co do reszty to się jeszcze okaze :)

pa Muska do później :)

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis w domku ogarnełam bo jakaś wena na sprzatanie mnie wzieła;)

a tak to z małym na dworzu byłam i zaraz jeszcze raz pojdziemy

Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobitki ja właśnie zakończyłam nadrabiac to co tam nabazgrałyście od wczoraj :) aż trudno uwierzyc ze tyle tego było:) trzymam kciuki za wszystkie testujace w tym tygodniu:)to że nie pisze to nie znaczy ze juz sie z tond ulotniłam codziennie was sobie czytam i mocno trzymam kciuki chucham dmucham na wasze wykresieki:)

Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

event.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Blondi ta wena wiosną się zowie ;)
    mnie też właśnie ogarnia :P

Blondi22 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

pa pa pa

nie przejmuj sie, nie wiem o co chodzi ale widac jakos dziwnie sie ten tydzien zaczal, mam nadzieje ze zakonczy sie lepiej:). ja zmykam jakies zakupy zrobic;)

ja od samej owulacji czułam ból w podbrzuszu taki dziwny jakby na @ ból piersi i mdłości tak wiec u każdej inaczej kto wie może u ciebie tez będzie fasolka:)

event.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma już nikogo:(to i ja uciekam:)

Aguś ja też jutro wynik odbiorę więc czekamy razem:)
    Kopciuszku do zobaczenia na FB
    2 kreski myślę że nie długo zobaczymy u Ciebie zieloną kropkę:)
    Wosebko dobrze że to tylko uczulenie choć i tak współczuję-pozdrów mężusia:)

Fedra, AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Blondi22 wrote:

Blondi ta wena wiosną się zowie ;)
    mnie też właśnie ogarnia :P

szkoda że mnie ominęła:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Coś czuję,że nigdy nie nadrobię Was :( tyyyyyle piszecie no a mnie ostatnio mało przy kompie...albo samopoczucie albo Młody nie pozwala...A jeszcze taka piękna pogoda dziś - już zaliczyliśmy godzinny rowerek - tzn kto jeździł ten jeździł i to niestety nie ja...ja ganiałam i wołałam "nie odjeżdżaj za daleko, czekaj"..ehhhh...potem zakupy - też tak macie,że robicie dużo za duże zakupy i potem klniecie w drodze do domu? Ja robię tak notorycznie, dobrze chociaż , że Młody calutką drogę szedł na własnych nóżkach :)
    Tyle ode mnie :)

Kopciuszku - jestem pewna,że "odwyk" dobrze Ci zrobi...no i spodziewam się,że szybko "wrócisz" chociaż na chwilkę, by się pochwalić :) A tak w ogóle to wiosna będzie sprzyjała takim odwykom, bo kto przy zdrowych zmysłach będzie wolał gapić się w wykresy zamiast powygrzewać na słoneczku...ja już nie mogę się doczekać zrzucenia zimowych ciuchów...gorzej,że właśnie odkryłam,że znów Młodego trzeba zaopatrzyć w nowych troszkę ciuchów...

Muska! Czemu Ty nie testujesz????? Termin minął przecież,tak?

2 kreski...kurcze nie chcę Cię załamywać,ale ja objawy ciążowe do końca odsuwałam od siebie (tzn myślenie o nich) i dopiero jak zatestowałam (pozytywnie) to zaczęłam przyznawać się sama przed sobą,że mdłości to nie przypadkiem reakcja na zmianę pogody czy coś (a ostatnio coś jest,bo dużo słyszę wokół, że ludzie źle się czują poprzez wahania ciśnienia)...jak to było napisane na jednej ze stronek (do których link podany na wątku z linkami!) - jeśli czujesz,że jesteś w ciąży, to na pewno nie jesteś :( Wybacz,ale takie mam skojarzenia jak czytam o Twoich mdłościach...wybacz :(

A teraz zmykam z powrotem do garów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 15:03

ann2224, Fedra, Effcia28, Dodi, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Coś czuję,że nigdy nie nadrobię Was :( tyyyyyle piszecie no a mnie ostatnio mało przy kompie...albo samopoczucie albo Młody nie pozwala...A jeszcze taka piękna pogoda dziś - już zaliczyliśmy godzinny rowerek - tzn kto jeździł ten jeździł i to niestety nie ja...ja ganiałam i wołałam "nie odjeżdżaj za daleko, czekaj"..ehhhh...potem zakupy - też tak macie,że robicie dużo za duże zakupy i potem klniecie w drodze do domu? Ja robię tak notorycznie, dobrze chociaż , że Młody calutką drogę szedł na własnych nóżkach :)

Kopciuszku - jestem pewna,że "odwyk" dobrze Ci zrobi...no i spodziewam się,że szybko "wrócisz" chociaż na chwilkę, by się pochwalić :) A tak w ogóle to wiosna będzie sprzyjała takim odwykom, bo kto przy zdrowych myślach będzie wolał gapić się w wykresy zamiast powygrzewać na słoneczku...ja już nie mogę się doczekać zrzucenia zimowych ciuchów...gorzej,że właśnie odkryłam,że znów Młodego trzeba zaopatrzyć w nowych troszkę ciuchów...

2 kreski...kurcze nie chcę Cię załamywać,ale ja objawy ciążowe do końca odsuwałam od siebie (tzn myślenie o nich) i dopiero jak zatestowałam (pozytywnie) to zaczęłam przyznawać się sama przed sobą,że mdłości to nie przypadkiem reakcja na zmianę pogody czy coś (a ostatnio coś jest,bo dużo słyszę wokół, że ludzie źle się czują poprzez wahania ciśnienia)...jak to było napisane na jednej ze stronek (do których link podany na wątku z linkami!) - jeśli czujesz,że jesteś w ciąży, to na pewno nie jesteś :( Wybacz,ale takie mam skojarzenia jak czytam o Twoich mdłościach...wybacz :(

ja zanim zatestowałam to mdłości tłumaczyłąm sobie progesteronem który brałam:)

Effcia28 lubi tę wiadomość

event.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieci co tak sobie zaglądam na forum ciążowe i wsumie nie potrafie sie tam odnaleźc może dlatego że nie widzę tam nikogo z was :( świeżo zafasolkowanych :)a tak ogólnie to jestem dzisiaj przerazona mam 1 wizyte u mojej pani doktor(lekarz rodzinny w anglii)żeby powiadomic ją że jatem w ciąży i żeby wysłała moje papiery do szpitala i do położnej a potem musze cgyba czekac do od 10 do 13 tygodnia na 1 usg :( masakra

event.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 krski, to co piszesz brzmi bardzo znajomo, zlwaszcza z ta kawką, ale wiadomo dopoki testu nie zrobisz lepiej sie nie nakrecaj, aj mysla,m ze mnie wziela grypa żołądkowa ;)

Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero wróciłam do domku...
    Ami wyjęłaś mi to ust :) to samo chciałam napisać 2kreskom, że nie tak dawno czytałyśmy podobny wpis, więc kto wie...

Wosebko, tyle dobrze, że to tylko wysypka bo już się przestraszyłam, że to coś poważniejszego ;)

Muśka sorki pomyliłam się faktycznie, to chyba była mała hehe

Kopciuszku szanuję Twoją decyzję i jeśli będziesz gotowa to wracaj jak najszybciej :*

zaraz się za jakiś obiad zabieram bo się dzisiaj nie wyrobię :)

Fedra, Amicizia, Libra, Wosebka, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi jak tam u lekarza???!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Kopciuszku - jestem pewna,że "odwyk" dobrze Ci zrobi...no i spodziewam się,że szybko "wrócisz" chociaż na chwilkę, by się pochwalić :) A tak w ogóle to wiosna będzie sprzyjała takim odwykom, bo kto przy zdrowych zmysłach będzie wolał gapić się w wykresy zamiast powygrzewać na słoneczku...ja już nie mogę się doczekać zrzucenia zimowych ciuchów...gorzej,że właśnie odkryłam,że znów Młodego trzeba zaopatrzyć w nowych troszkę ciuchów...

wiem co masz na mysli, pisze tylko co zaobserwowalam ostatnio, nie wiem czego to jest przyczyna, a młdlosci sa dziwne i doskonale wiem ze nie na tym etapie, podczas pierwszej ciazy dokladnie pamietam jak sie czułam, a mdlosci pojawily sie dopiero w 6 tc. nie zatracam sie w mysleniu o ciazy jest to ostatnia rzecz jaka bym robiła:). zobaczymy co bedzie za kilka dni. pisalam tez ze moze to i skutek duphastonu ktory biore? Nie wiem zobaczymy i przede wszystkim nie nakrecam sie, jak sie uda to sie uda a jak nie to nie:)

‹‹ 1845 1846 1847 1848 1849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ