SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
    Plemniczko a jak tam twoje wyniki?

hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
    Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
    Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.

Cześć plemniczko,
    Hmmm, ciekawe... A może przysnęłaś o 5:30 z tym termometrem i Ci się obluzował? ;)
    Nie wiem jaka różnica między pomiarami jest normalna, więc raczej nie pomogę Ci rozwiązać tej zagadki... Ja bym chyba ignorowała z nadzieją, że jutro będzie wysoki pomiar :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no doczytalam. Beatko mi tez bedzie bardzo przykro jesli odejdziesz...
    jestes częscią nas i bardzo szkoda bedzie jesli od nas odlączysz.
    Ale jesli twoja decyzja wynika z tego ze chcesz odpocząć, zregenerowac sie to zrozumiem... jesli nawet zdecydujesz sie od nas odłączyc, to mam nadzieje ze tylko na chwile i wrocisz.

Fedra, Beata, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie :/ więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy? :) póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
    Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na to :P

Na razie polecam spotkanie w wirtualu, na FB :)

Fedra, Amicizia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    no doczytalam. Beatko mi tez bedzie bardzo przykro jesli odejdziesz...
    jestes częscią nas i bardzo szkoda bedzie jesli od nas odlączysz.
    Ale jesli twoja decyzja wynika z tego ze chcesz odpocząć, zregenerowac sie to zrozumiem... jesli nawet zdecydujesz sie od nas odłączyc, to mam nadzieje ze tylko na chwile i wrocisz.

Podpisuję się w 100%

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    plemniczka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
    Plemniczko a jak tam twoje wyniki?

hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
    Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
    Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.

Cześć plemniczko,
    Hmmm, ciekawe... A może przysnęłaś o 5:30 z tym termometrem i Ci się obluzował? ;)
    Nie wiem jaka różnica między pomiarami jest normalna, więc raczej nie pomogę Ci rozwiązać tej zagadki... Ja bym chyba ignorowała z nadzieją, że jutro będzie wysoki pomiar :)

bardzo Ci dziekuje kochana za odpowiedz. Napewno nie zasnelam z termometrem. Zmierzylam i odlozylam. Coz, jako ze to nie jest cykl ze staraniami to nie ma to takiego znaczenia, jednak dziwne to poprostu jest.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest :(

Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest :(

Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably ;)

he he he no niestety jak to by powiedziała jedna osoba "od debili nie uciekniesz wszędzie są" :P
    więc albo to trzeba jakoś przeżyć albo im uświadomić że sa debilami i niech coś z tym zrobią :P

karoam, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    cześć dziewczyny też was cały czas podczytuje, ale jakaś taka wypruta jestem i mam strasznego wku**a, mam ochotę się na czymś wyżyć coś zniszczyć połamać.

i chciałabym już odpocząć od pracy, najlepiej tak klika miesięcy albo i dłużej.

tylko się na kompie nie wyrzywaj bo jak będziesz do Nas pisać :P
    no to ja Ci życzę żebyś w końcu mogła odpocząć na początek 9 miesięcy a potem się zobaczy :P

Fedra na kompie nie mogę, bo w pracy jestem. Ale rakietą tenisową w piłkę bym mogła to nikomu też krzywdy bym nie zrobiła. Jak skończę prace i pójdę do domu to powinno mi przejść.

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie :/ więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy? :) póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
    Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na to :P

To nie ja, ja z Wro jestem ;)
    kto to z nami wtedy gadał, bo już tez mi się troche miesza? Mala może? Z UK ktoś chyba...

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa

mauysia, Rucia, Muska, Dora, Beata, Blondi22, Dodi, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie internet wrócił!!! Poszedł sobie nawet nie mówiąc że idzie he he!!
    Nie ma mojego wyniku jeszcze jutro dopiero !!:-(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa

Kopciuszku poukładaj swoje życie i jak uznasz że już pora to do Nas wróć :)
    wszystkiego dobrego Ci życzę :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

uuuuu to nie fajnie i to podwójnie raz że internet sobie poszedł a dwa że nie ma wyniku :/

AGA 30 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

uuuuu to nie fajnie i to podwójnie raz że internet sobie poszedł a dwa że nie ma wyniku :/

No kicha na maksa he he!!!
    Mam nadzieję że już nigdzie nie pójdzie hi hi!!:-)
    No nic na wynik trzeba poczekać sobie do jutra!!
    Ach całe życiu na czekaniu spędzę chyba!!:-)

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynko kochane:)ani to różyczka ani odra ani swierzb:):):)zaraz bede wiedziała wiecej:)

Fedra, Muska, Beata, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Życzę miłego lajtowania Kopciuszku! I wróć do nas kiedyś.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 12:51

Fedra, AGA 30, gocha04, Muska, Beata, Dodi, Libra, kiti lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, Wosebko, że to nic poważnego.

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)

czyli co wracamy do tabelki :)

ale powiem Ci ze mi ulżyło jak to napisałaś bo zapowiadało się nieciekawie...

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1843 1844 1845 1846 1847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ