X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
    Plemniczko a jak tam twoje wyniki?

hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
    Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
    Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.

Cześć plemniczko,
    Hmmm, ciekawe... A może przysnęłaś o 5:30 z tym termometrem i Ci się obluzował? ;)
    Nie wiem jaka różnica między pomiarami jest normalna, więc raczej nie pomogę Ci rozwiązać tej zagadki... Ja bym chyba ignorowała z nadzieją, że jutro będzie wysoki pomiar :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no doczytalam. Beatko mi tez bedzie bardzo przykro jesli odejdziesz...
    jestes częscią nas i bardzo szkoda bedzie jesli od nas odlączysz.
    Ale jesli twoja decyzja wynika z tego ze chcesz odpocząć, zregenerowac sie to zrozumiem... jesli nawet zdecydujesz sie od nas odłączyc, to mam nadzieje ze tylko na chwile i wrocisz.

Fedra, Beata, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie :/ więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy? :) póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
    Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na to :P

Na razie polecam spotkanie w wirtualu, na FB :)

Fedra, Amicizia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    no doczytalam. Beatko mi tez bedzie bardzo przykro jesli odejdziesz...
    jestes częscią nas i bardzo szkoda bedzie jesli od nas odlączysz.
    Ale jesli twoja decyzja wynika z tego ze chcesz odpocząć, zregenerowac sie to zrozumiem... jesli nawet zdecydujesz sie od nas odłączyc, to mam nadzieje ze tylko na chwile i wrocisz.

Podpisuję się w 100%

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    plemniczka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
    Plemniczko a jak tam twoje wyniki?

hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
    Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
    Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.

Cześć plemniczko,
    Hmmm, ciekawe... A może przysnęłaś o 5:30 z tym termometrem i Ci się obluzował? ;)
    Nie wiem jaka różnica między pomiarami jest normalna, więc raczej nie pomogę Ci rozwiązać tej zagadki... Ja bym chyba ignorowała z nadzieją, że jutro będzie wysoki pomiar :)

bardzo Ci dziekuje kochana za odpowiedz. Napewno nie zasnelam z termometrem. Zmierzylam i odlozylam. Coz, jako ze to nie jest cykl ze staraniami to nie ma to takiego znaczenia, jednak dziwne to poprostu jest.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest :(

Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest :(

Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably ;)

he he he no niestety jak to by powiedziała jedna osoba "od debili nie uciekniesz wszędzie są" :P
    więc albo to trzeba jakoś przeżyć albo im uświadomić że sa debilami i niech coś z tym zrobią :P

karoam, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    cześć dziewczyny też was cały czas podczytuje, ale jakaś taka wypruta jestem i mam strasznego wku**a, mam ochotę się na czymś wyżyć coś zniszczyć połamać.

i chciałabym już odpocząć od pracy, najlepiej tak klika miesięcy albo i dłużej.

tylko się na kompie nie wyrzywaj bo jak będziesz do Nas pisać :P
    no to ja Ci życzę żebyś w końcu mogła odpocząć na początek 9 miesięcy a potem się zobaczy :P

Fedra na kompie nie mogę, bo w pracy jestem. Ale rakietą tenisową w piłkę bym mogła to nikomu też krzywdy bym nie zrobiła. Jak skończę prace i pójdę do domu to powinno mi przejść.

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie :/ więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy? :) póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
    Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na to :P

To nie ja, ja z Wro jestem ;)
    kto to z nami wtedy gadał, bo już tez mi się troche miesza? Mala może? Z UK ktoś chyba...

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa

mauysia, Rucia, Muska, Dora, Beata, Blondi22, Dodi, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie internet wrócił!!! Poszedł sobie nawet nie mówiąc że idzie he he!!
    Nie ma mojego wyniku jeszcze jutro dopiero !!:-(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa

Kopciuszku poukładaj swoje życie i jak uznasz że już pora to do Nas wróć :)
    wszystkiego dobrego Ci życzę :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

uuuuu to nie fajnie i to podwójnie raz że internet sobie poszedł a dwa że nie ma wyniku :/

AGA 30 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

uuuuu to nie fajnie i to podwójnie raz że internet sobie poszedł a dwa że nie ma wyniku :/

No kicha na maksa he he!!!
    Mam nadzieję że już nigdzie nie pójdzie hi hi!!:-)
    No nic na wynik trzeba poczekać sobie do jutra!!
    Ach całe życiu na czekaniu spędzę chyba!!:-)

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynko kochane:)ani to różyczka ani odra ani swierzb:):):)zaraz bede wiedziała wiecej:)

Fedra, Muska, Beata, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Życzę miłego lajtowania Kopciuszku! I wróć do nas kiedyś.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 12:51

Fedra, AGA 30, gocha04, Muska, Beata, Dodi, Libra, kiti lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, Wosebko, że to nic poważnego.

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)

czyli co wracamy do tabelki :)

ale powiem Ci ze mi ulżyło jak to napisałaś bo zapowiadało się nieciekawie...

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1843 1844 1845 1846 1847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ