plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Effcia28 wrote:Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
Plemniczko a jak tam twoje wyniki?
hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.
Cześć plemniczko,
Hmmm, ciekawe... A może przysnęłaś o 5:30 z tym termometrem i Ci się obluzował?
Nie wiem jaka różnica między pomiarami jest normalna, więc raczej nie pomogę Ci rozwiązać tej zagadki... Ja bym chyba ignorowała z nadzieją, że jutro będzie wysoki pomiar -
no doczytalam. Beatko mi tez bedzie bardzo przykro jesli odejdziesz...
jestes częscią nas i bardzo szkoda bedzie jesli od nas odlączysz.
Ale jesli twoja decyzja wynika z tego ze chcesz odpocząć, zregenerowac sie to zrozumiem... jesli nawet zdecydujesz sie od nas odłączyc, to mam nadzieje ze tylko na chwile i wrocisz.Fedra, Beata, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie
więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy?
póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na to
Na razie polecam spotkanie w wirtualu, na FBFedra, Amicizia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:no doczytalam. Beatko mi tez bedzie bardzo przykro jesli odejdziesz...
jestes częscią nas i bardzo szkoda bedzie jesli od nas odlączysz.
Ale jesli twoja decyzja wynika z tego ze chcesz odpocząć, zregenerowac sie to zrozumiem... jesli nawet zdecydujesz sie od nas odłączyc, to mam nadzieje ze tylko na chwile i wrocisz.
Podpisuję się w 100%Beata lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:plemniczka wrote:Effcia28 wrote:Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
Plemniczko a jak tam twoje wyniki?
hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.
Cześć plemniczko,
Hmmm, ciekawe... A może przysnęłaś o 5:30 z tym termometrem i Ci się obluzował?
Nie wiem jaka różnica między pomiarami jest normalna, więc raczej nie pomogę Ci rozwiązać tej zagadki... Ja bym chyba ignorowała z nadzieją, że jutro będzie wysoki pomiar
bardzo Ci dziekuje kochana za odpowiedz. Napewno nie zasnelam z termometrem. Zmierzylam i odlozylam. Coz, jako ze to nie jest cykl ze staraniami to nie ma to takiego znaczenia, jednak dziwne to poprostu jest. -
Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest
Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably -
karoam wrote:Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest
Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably
he he he no niestety jak to by powiedziała jedna osoba "od debili nie uciekniesz wszędzie są"
więc albo to trzeba jakoś przeżyć albo im uświadomić że sa debilami i niech coś z tym zrobiąkaroam, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny też was cały czas podczytuje, ale jakaś taka wypruta jestem i mam strasznego wku**a, mam ochotę się na czymś wyżyć coś zniszczyć połamać.
i chciałabym już odpocząć od pracy, najlepiej tak klika miesięcy albo i dłużej.
tylko się na kompie nie wyrzywaj bo jak będziesz do Nas pisać
no to ja Ci życzę żebyś w końcu mogła odpocząć na początek 9 miesięcy a potem się zobaczy
Fedra na kompie nie mogę, bo w pracy jestem. Ale rakietą tenisową w piłkę bym mogła to nikomu też krzywdy bym nie zrobiła. Jak skończę prace i pójdę do domu to powinno mi przejść.Fedra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodi wrote:Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie
więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy?
póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na to
To nie ja, ja z Wro jestem
kto to z nami wtedy gadał, bo już tez mi się troche miesza? Mala może? Z UK ktoś chyba...Dodi lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa
mauysia, Rucia, Muska, Dora, Beata, Blondi22, Dodi, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa
Kopciuszku poukładaj swoje życie i jak uznasz że już pora to do Nas wróć
wszystkiego dobrego Ci życzę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:No wreszcie internet wrócił!!! Poszedł sobie nawet nie mówiąc że idzie he he!!
Nie ma mojego wyniku jeszcze jutro dopiero !!
uuuuu to nie fajnie i to podwójnie raz że internet sobie poszedł a dwa że nie ma wynikuAGA 30 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:No wreszcie internet wrócił!!! Poszedł sobie nawet nie mówiąc że idzie he he!!
Nie ma mojego wyniku jeszcze jutro dopiero !!
uuuuu to nie fajnie i to podwójnie raz że internet sobie poszedł a dwa że nie ma wyniku
No kicha na maksa he he!!!
Mam nadzieję że już nigdzie nie pójdzie hi hi!!
No nic na wynik trzeba poczekać sobie do jutra!!
Ach całe życiu na czekaniu spędzę chyba!! -
kopciuszek126 wrote:Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa
Życzę miłego lajtowania Kopciuszku! I wróć do nas kiedyś. -
lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 12:51
Fedra, AGA 30, gocha04, Muska, Beata, Dodi, Libra, kiti lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)
czyli co wracamy do tabelki
ale powiem Ci ze mi ulżyło jak to napisałaś bo zapowiadało się nieciekawie...AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi