plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:dziewczyny nie gniewajcie się na mnie...
mam nadzieję ze wiecej dobrego było niż złego
nie bede zadręczała swoimi pierdołami, jakby ktoś miał ochotę to na privie będę bo zamierzam prowadzić wykres, ale starania zawieszone
bedę równiez zaglądała na Wasze wykresy i kibicowała, na forum nie starcza mi już czasu,
nie spodziewałam sie że tak sie przywiążę do większości z Was, choć niektórym pewnie cięźko w to uwierzyc że tak można... wogóle jakaś dziwna sie zrobiłam ..hehehe
normalnie pokochałam Was jak siostry, choć wylewna nie jestem i nigdy do nikogo w realu nie używam słowa kochana (no poza moja córcią)
bo to dla mnie krępujące, tu otworzyłam się bardzo aż sie dziwię..
beatka ja też Was wszystkie uwielbiam:)i jestescie moimi przyjaciólkami których nigdy w realu nie mialam...i ciesze sie ze mogę miec z Wami kontakt równiez poza forum:)np tak jak z Tobą w sobote:)
fakt odpoczynek od forum czsem sie przydaje..ja rano powiedziałm sobie ze dzis nie zajrze..ale nie wytrzymalam:)ciekawa jestem co u was:)no i gdzieś sie muszę wygadac:)jakby nie było wszystkie jestescie cześcią mojego zycia:)tą lepsza jego częściąDodi, mauysia, Fedra, Beata, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Effcia ja narazie tylko ovu, ale Ami daje mi nadzieję na FB hehe widzisz chciałam dziewczyny skrzyknąć na kawę i ciacho ale coś mało chętnych, tak byśmy się poznały hehe
Muska, Amicizia, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Effcia ja narazie tylko ovu, ale Ami daje mi nadzieję na FB hehe widzisz chciałam dziewczyny skrzyknąć na kawę i ciacho ale coś mało chętnych, tak byśmy się poznały hehe
Dodi ja tam kawkę z Tobą zawsze
Nawet teraz moge iść i sobie zrobićDodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Effcia ja narazie tylko ovu, ale Ami daje mi nadzieję na FB hehe widzisz chciałam dziewczyny skrzyknąć na kawę i ciacho ale coś mało chętnych, tak byśmy się poznały hehe
Nie no, ja też jestem zaEffcia28, Amicizia, Dodi, Dora lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny też was cały czas podczytuje, ale jakaś taka wypruta jestem i mam strasznego wku**a, mam ochotę się na czymś wyżyć coś zniszczyć połamać.
i chciałabym już odpocząć od pracy, najlepiej tak klika miesięcy albo i dłużej.Effcia28 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:cześć dziewczyny też was cały czas podczytuje, ale jakaś taka wypruta jestem i mam strasznego wku**a, mam ochotę się na czymś wyżyć coś zniszczyć połamać.
i chciałabym już odpocząć od pracy, najlepiej tak klika miesięcy albo i dłużej.
tylko się na kompie nie wyrzywaj bo jak będziesz do Nas pisać
no to ja Ci życzę żebyś w końcu mogła odpocząć na początek 9 miesięcy a potem się zobaczy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:Aguś jeszcze widzę nie wróciłaś z wynikami:)
Plemniczko a jak tam twoje wyniki?
hej no ja tez dzisiaj odbieram progesteron, za godzine jade po wynik.
Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie, ale poki co zapytam czy ktoras wie dlaczego i czy tez tak miala.
Mianowicie dzisiaj o 5.30 zmierzylam temperature i wyszlo 36,43, odrazu usnelam i obudzilam sie za 3 godziny i zmierzylam z ciekawosci i bylo 36,85. Powiedzcie mi jakim cudem spiąc dalej az tak ta temperatura wzrosla? a moze to niemozliwe i termometr mi sie psuje, nie wiem, ale bardzo duza roznica.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:droga Rado Starszych wysłam wam wiadomosc na priv ale nie wiem czy doszly, bo widze ze Fedra i Rucia maja z tym problem, bardzo porsze o sprawdzenie swoich skrzynek
do mnie nie doszło więc może lepiej wyślij na FB na priva17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska Ty podobno lotu nie masz w tym czasie
więc wirtualna coffee zostaje a my mauysiu ludzie się spotykamy?
póki co to z plemniczka byłby najmniejszy problem bo mamy do siebie 15km:D
Siedzę w poczekalni i pisze he he poproszę też o jakiś lek na tomagdzia26 lubi tę wiadomość