plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
Kiedyś lubiłam oglądać piłkę, a teraz mnie to odpycha
witaj w klubie Mayusia
Ja juz czasem o to awantury robię. No bo ile można grać? Okazuje się że do oporu (mojego najczęściaj). Wtedy pokornieje i robi co mu każę, po czym zwykle pyta "to jak już zrobiłam wszystko co chciałaś to moge iść zagrać?"
I kółko sie zamyka.
Także znalazłam na to mały sposób - robię plany i mówię m co robimy np. w weekend, a potem to niech sobie gra, a ja czytam czy cos... -
Porada dnia
Witamina C jest doskonałym antyoksydantem, świetnie poprawia morfologię plemników, zapobiega ich „sklejaniu się” oraz chroni DNA plemników przed zniszczeniami przez wolne rodniki. Jednakże w przypadku kobiet, witamina C powinna pozostać pod kontrolą (dzienna dawka nie wyższa niż 1000 mg), ponieważ może ona zbyt mocno zakwaszać śluz szyjkowy i stwarzać niekorzystne warunki dla spermykaroam, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beata wrote:kurczę mam nadziję że my niezafasolkowane które jeszcze zostałyśmy to nie same problemowe sparwy i niedługo nam tez sie uda
ale mówiłam że tak będzie że ja na szarym końcu, ale to nic ... innym napewno bardziej potrzebai mam nadzieje ze wszystkim sie uda zanim zwariujemy na tym punkcie
Beata jeśli Cię to pocieszy to ja się do tabelki wpisze i wtedy na bank nie będziesz na ostatnim miejscu
DZIĘKI kochana ale nie poceszy mnie to za Ciebie bardziej trzymam kciuki niż za siebie
także nie kombinuj!!!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Ferduś dziś mi się nic nie chce. Gorszy dzień mam. Od rana was czytam, i sama nie wiem co napisać.
rozumiem Cie Kochana ja czasem też tak mam że tylko czytam i się nie odzywamdzisiaj mam trochę senny dzień
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Fedra wrote:Beata wrote:kurczę mam nadziję że my niezafasolkowane które jeszcze zostałyśmy to nie same problemowe sparwy i niedługo nam tez sie uda
ale mówiłam że tak będzie że ja na szarym końcu, ale to nic ... innym napewno bardziej potrzebai mam nadzieje ze wszystkim sie uda zanim zwariujemy na tym punkcie
Beata jeśli Cię to pocieszy to ja się do tabelki wpisze i wtedy na bank nie będziesz na ostatnim miejscu
DZIĘKI kochana ale nie poceszy mnie to za Ciebie bardziej trzymam kciuki niż za siebie
także nie kombinuj!!!
eee jakie kciuki laski odpuście sobie trzymanie kciuków bo się stąd zmyje i wykres przestane udostępniać...
powiem to jeszcze raz i myślę ze ostatni:
JA SIĘ NIE STARAM!!!
i tyle w temacie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
Mayuś będzie córcia zobaczysz
cos przegapiłam?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
cos przegapiłam?
Nieee Beciu, Rucia tylko uprawia wróżbiarstwoBeata lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
cos przegapiłam?
Nieee Beciu, Rucia tylko uprawia wróżbiarstwo
heheh a już myslałam że jakies Twoje przeczucia podejrzenia..
hmmm zmieniłas suwaczek? ten jakiś mało czytelny który to tydzień już leci?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
cos przegapiłam?
A zobaczysz samaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 10:35
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
cos przegapiłam?
heheh a już myslałam że jakies Twoje przeczucia podejrzenia..
hmmm zmieniłas suwaczek? ten jakiś mało czytelny który to tydzień już leci?
Dziś 8 tydzień 2 dzień.Beata, Effcia28, Muska lubią tę wiadomość