plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja ja już taka poubierana nie chodze spać hehe bo ponoć to też ma wpływ na cała resztę ;)ja konto na FB dezaktywowałam, ale chciałabym dziewczynki poznać i aktywowałam z powrotem
Jasny gwint to może ja jakiegoś smsa Fedruś wyślę, by dostęp uzyskać?
RADO STARSZYCH czy ja mogę uzyskać info o tym, jak Was szukać?
albo inaczej... jak będziecie miały ochotę mnie tam zaprosić to ja jestem Dorota AdamczykBeata, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Ferduś nie mam. Coś się dzieje ostatnio z privem.
poszło raz jeszcze
ZNowu nic nie maJa napisze do Ciebie i mi odpiszesz. Jeszcze chwila i skasuje to głupie ovu.
Słońce Ty moje ty się tak nie denerwuj może masz skrzynke pełną i nie dochodzi do Ciebie może pokasuj troche wiadomości?Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dziewczyny nie gniewajcie się na mnie...
mam nadzieję ze wiecej dobrego było niż złego
nie bede zadręczała swoimi pierdołami, jakby ktoś miał ochotę to na privie będę bo zamierzam prowadzić wykres, ale starania zawieszone
bedę równiez zaglądała na Wasze wykresy i kibicowała, na forum nie starcza mi już czasu,
nie spodziewałam sie że tak sie przywiążę do większości z Was, choć niektórym pewnie cięźko w to uwierzyc że tak można... wogóle jakaś dziwna sie zrobiłam ..hehehe
normalnie pokochałam Was jak siostry, choć wylewna nie jestem i nigdy do nikogo w realu nie używam słowa kochana (no poza moja córcią)
bo to dla mnie krępujące, tu otworzyłam się bardzo aż sie dziwię..Wosebka, Fedra, Effcia28, mauysia, Dora, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Ferduś nie mam. Coś się dzieje ostatnio z privem.
poszło raz jeszcze
ZNowu nic nie maJa napisze do Ciebie i mi odpiszesz. Jeszcze chwila i skasuje to głupie ovu.
Słońce Ty moje ty się tak nie denerwuj może masz skrzynke pełną i nie dochodzi do Ciebie może pokasuj troche wiadomości?
Nie mam cierpliwości do kasowania wiadomościnie czuje, że rymuje
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:dziewczyny nie gniewajcie się na mnie...
nie bede zadręczała swoimi pierdołami, jakby ktoś miał ochotę to na privie będę bo zamierzam prowadzić wykres, ale starania zawieszone
bedę równiez zaglądała na Wasze wykresy i kibicowała, na forum nie starcza mi już czasu,
nie spodziewałam sie że tak sie przywiążę do większości z Was, choć niektórym pewnie cięźko w to uwierzyc że tak można... wogóle jakaś dziwna sie zrobiłam ..hehehe
normalnie pokochałam Was jak siostry, choć wylewna nie jestem i nigdy do nikogo w realu nie używam słowa kochana (no poza moja córcią)
bo to dla mnie krępujące, tu otworzyłam się bardzo aż sie dziwię..
eeee Becia czy to chodzi o to o czym ostatnio rozmawiałyśmy? -
Beata wrote:dziewczyny nie gniewajcie się na mnie...
eeee Beata no co Ty wyprawiasz jak to tak nie ładnie...
tu Nam miłośc wyznajesz i tak bez pardonu chcesz nas zostawić to co ty???
Matko żaden facet mi tego nigdy nie zrobił to znaczy nie wyznał mi miłość i nie odszedł a tu Kobieta to zrobiła o jejkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 11:00
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Beata ja już dzis dzień ryczenia mam i znów mam powód do mokrych oczy toć nie uciekaj bo ja dziś się zaryczę .....Beata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ferda skasowałam 10 wiadomości, więc odepchałam skrzynkę a dalej nic nie ma
No ja od Ciebie tez nic nie dostałam no cóż napisałam już do administracji że jest taki problem i licze że szybko to naprawią bo napisałam mu o ogólnie panującej frustracji bo to nie pierwszy problem na ovu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beciu na coś Ty chyba nas nie chcesz zostawić?Jak ja dołączyłam do ovu byłaś Ty,Zosia,Mayusia,Muzarcia,Rutka Dorka Gocha Mała29 Shagusia ,Aga,Fedra i Wosebka-chyba o nikim nie zapomniałam.Ja sobie nie wyobrażam Forum bez was a Tu powoli wszyscy chcą odejść:(smutnoDodi, Beata lubią tę wiadomość