plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:zbliża się ciocia Fredzia-witam:)
jakiego ja mam dzisiaj pozytywnego humora masakra:)
to podziel sie trochę, bo ja jakoś nie mam weny dzis nawet bardzo nie chce mi się pisaćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muska wrote:popracowałam trochęi czas na przerwę
Ależeście przez ten czasu nastukały
To nie będe cytowac bo dłużej zejdzie.
Wosebka to może od tego proszku być! Teraz dodają tam jakies paskudztwa, myślę że lekarz sie tez o to zapyta. Bo jak podejrzenie uczelenia jest to od razu pytają czy się czegos nie zmieniło d domu. Uswiadom chłopa że proszek macie (pewnie się nie orientuje). Ja jako domorosły lekarz polecam wapno do picia. Mi pomoglo, trochę łagodzi objawy uczuleń, wszelkie bąble i swędzenia.
jeszcze jakies jedzenie moze uczulić, cos w stulu owoców morza itp. Jak się wcześniej nie jadlo to nigdy nie wiadomo.
mam nadzieję, że to proszek jednak. Wtedy wiadomo co zrobić - kupic inny
jeśli chodzi o moja FL to nie pamiętam z głowy, a wykredu nie widzę. Poza tym tutaj na ovu mam tylko 2 reszta w domu. Ale jakoś mi sie wydaje ze standardowo, żadna długa ani nie krótka.
Muska no wapno pije juzod soboty..ale twierdzi ze mu nie pomaga..no pisałam mu o tym proszku:)ma mówić lekarce:)Muska lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Dora wrote:Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:Witam Cię mamusi jak się dziś czujesz?mam nadzieje że mdłości masz mniejsze:)
Do Dori:)
No niestety wlasnie czuje sie gorzej. Wczoraj ledwo zdarzylam do lazienki....masakra.
Biedna
U mnie na razie mdłości trochę zelżały, ale zmęczenie się utrzymuje. Ale w dalszym ciągu najbardziej poszkodowany jest mój M - ja padam z nóg między 21 a 22 i nie mam siły żeby poruszyć choć palcem w kierunku serduszkowaniaNa razie rekompensuje sobie grą w FIFA 2013, ale ile tak może
Moj m. biedaczek ma to samo, ale wyczytal ze w 2 trymestrze bedzie lepiej wiec odlicza dni.Effcia28, Muska, Beata, mauysia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Beata wrote:Effcia28 wrote:zbliża się ciocia Fredzia-witam:)
jakiego ja mam dzisiaj pozytywnego humora masakra:)
to podziel sie trochę, bo ja jakoś nie mam weny dzis nawet bardzo nie chce mi się pisać
Beciu bierz ile chcesz ja mam dzisiaj dużo i dla Rutki tez starczy:)Beata lubi tę wiadomość
-
Musia żadna długa ani nie krótka to mi nic nie powiedziałaś
bo to zalezy czy masz 12 czy 16
bo jesli miałas tylko 12 to juz jutro możesz zatestować, ale jeśli 16 to tak jak pisalam najwcześniej w piętekMuska lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03......IUI……opolskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
kiti.........................5......25lat............11.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
kopciuszek126.....16....29lat............03.04..................łódzkie
Dodi ......................5.....29lat...........03.04..................śląskie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dora wrote:mauysia wrote:Dora wrote:Effcia28 wrote:Effcia28 wrote:Witam Cię mamusi jak się dziś czujesz?mam nadzieje że mdłości masz mniejsze:)
Do Dori:)
No niestety wlasnie czuje sie gorzej. Wczoraj ledwo zdarzylam do lazienki....masakra.
Biedna
U mnie na razie mdłości trochę zelżały, ale zmęczenie się utrzymuje. Ale w dalszym ciągu najbardziej poszkodowany jest mój M - ja padam z nóg między 21 a 22 i nie mam siły żeby poruszyć choć palcem w kierunku serduszkowaniaNa razie rekompensuje sobie grą w FIFA 2013, ale ile tak może
Moj m. biedaczek ma to samo, ale wyczytal ze w 2 trymestrze bedzie lepiej wiec odlicza dni.
A mi sie po prostu nie chce ostatnioTroche mu to inaczej wynagrodziłam, ale tez ise granie pociesza
Jak dzieci te chłopy normalnie. Mój to móglby odkąda po pracy do domu przyjdzie, zjeść obiadek i łupac na tym PlayStatio do nocy.
Etao Fify przerabiałam (wtedy to i kolegów nam do chaty ściągał) teraz jeździ po prerii na koniu i poluje na jakieś niexwiedie itp.Nie mam pojęcia co to za gra, ale zajęty jest nią bardzo
hehe, duże dzieci.Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
Muska masz 10dp czyli poczekałabym jeszcze z 6 dni wiem że to trudne ale cóż jak mus do mus...
Aga picie alkoholu na problemy nie pomoże zważywszy ze jesteś po IUI i jeśli się okaze że będą dwie kreski to sobie będziesz pluła w twarz ze piłaś i się będziesz zastanawiać czy dziecku nie zaszkodziłaś...
Mayusia i Dorka no cóż Wasi mężowie chwile się pomęczą dla wyzszych celówDorka mam nadzieję ze w końcu mdłości przejdą
Wosebka z tabelki usunęłam jak chciałaś ale mam nadzieję że z M. to jednak nic poważnego i szybko wrócisz do tabelki i staranek
Muzarciu oj Ty bidulko moja nie zazdroszczę tych bóli ale mam nadzieję ze w końcu się u Ciebie wszystko unormuje i będziesz mogła jakoś funkcjonować
Rucia co to za ukrywanie
Do reszty Dziewczyn: cieszcie się każdym dniem jaki by nie był bo kolejny może być gorszy
Więc głowa do góry i prosze się tu zacząć cieszyć nadchodzącą wiosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 10:17
Muska, mauysia, Dodi, Wosebka, Dora, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Musia żadna długa ani nie krótka to mi nic nie powiedziałaś
bo to zalezy czy masz 12 czy 16
bo jesli miałas tylko 12 to juz jutro możesz zatestować, ale jeśli 16 to tak jak pisalam najwcześniej w piętek
sprawdzę wieczorkiem w domku
Dzięki! -
kurczę mam nadziję że my niezafasolkowane które jeszcze zostałyśmy to nie same problemowe sparwy i niedługo nam tez sie uda
ale mówiłam że tak będzie że ja na szarym końcu, ale to nic ... innym napewno bardziej potrzebai mam nadzieje ze wszystkim sie uda zanim zwariujemy na tym punkcie
Muska, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
Kiedyś lubiłam oglądać piłkę, a teraz mnie to odpychaMuska lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:kurczę mam nadziję że my niezafasolkowane które jeszcze zostałyśmy to nie same problemowe sparwy i niedługo nam tez sie uda
ale mówiłam że tak będzie że ja na szarym końcu, ale to nic ... innym napewno bardziej potrzebai mam nadzieje ze wszystkim sie uda zanim zwariujemy na tym punkcie
Beata jeśli Cię to pocieszy to ja się do tabelki wpisze i wtedy na bank nie będziesz na ostatnim miejscu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
Kiedyś lubiłam oglądać piłkę, a teraz mnie to odpycha
Ale w sumie wolę to niż żeby ćwiczył prawą rękęDodi, Fedra, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Kurczę Muska, nic mi nie mów... U nas od pary tygodni w TV non stop lecą mecze (a w weekend to już masakra), a w przerwach (albo i podczas trwania meczów w TV) M trzaska w tą Fifę... Każdą wolną chwilę na to poświęca. Ja np. lubię się trochę polenić, coś tam podziubać w domu, poprzeglądać jakieś gazetki... A on tylko gra.
Kiedyś lubiłam oglądać piłkę, a teraz mnie to odpycha
Mayuś będzie córcia zobaczyszmauysia, Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
No więc witam moje kochane dziołszki w słoneczne poniedziałkowe przedpołudnie
Effcia ja dotarłam, a Ty uciekasz?
Dzisiaj chyba wszystkie w komplecie jesteście, więc super. Ja na humor nie mogę narzekać, więc też mogę kapkę odstąpić jakby co hehe
Wosebko, oby to była wina proszku a niczego groźniejszegoja myślę, że pomysł na odłożenie staranek byłby dobry (oczywiście tak oficjalnie), bo wtedy istnieje większa szansa na to, że coś z tego będzie
wszystko się ułoży tak jak powinno kochana :*
AGUS dobrze, że już lepiejpewnie wczoraj tylko był ten wybuchowy dzień i teraz będzie już tylko lepiej
Mayusiu jakoś wyjątkowo nie przejęłam się tą @ tym razem, bo mam Was i Wasze wsparcie, więc jak nie tamtem to może ten cykl? Jutro zamierzam się wybrać na wszystkie badania, a oficjalnie chciałam podziękować Cioci Fredzi za udzielenie mi wszystkich informacji, o które prosiłam, bo drogą losowania komputera padło na bidulkę i męczę Ją na privieooo... i widzę, że kochana już mi poprawiłaś dane w tabelce, dziękuję...
He he mam nadzieję, że teraz ostatni będą pierwszymi
Dorciu tak Ci współczuję tych męczarni, mam nadzieję, że w końcu ustąpią :*
Muzarciu Tobie bólu głowy też nie zazdroszczęja na szczęście albo i nie, mam tylko kręgosłupowe bóle głowy, więc nie zawsze mnie boli
Effcia, Muska - wykresiki narazie fajnie i oby tak zostało.
To taki telegraficzny skrót ^^ słońca i humoru dobrego Wam wszystkim życzę :*:*:*mauysia, Fedra, Beata, Wosebka, Muska, Dora, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość