X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Wosebka wrote:
    Effcia28 wrote:
    no to nie fajnie masz:(daj znać póżniej co powiedziała lekarka.

no dam:)mam nadzieje ze to nic groźnego:)

Na pewno:)ja myślę ,że to nie świerzb co prawda świerzb swędzi piekielnie ale bąble się duże nie robią,to pewnie coś innego.

może jakies uczulenie? Pamiętam ze jak kiedys ni z tego ni owego uczulenia na proszek do rpania dostała. Prałam w nim od paru lat i tu nagle mnie wysypało takimi właśnie czerwonymi swędzącymi babelkami.
    Może tez go coś uczuliło?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś ospa też dla mnie odpada-myślę że to jakieś uczulenie na leki może być.
    A co ostatnio zażywał?może połączyły się jakieś dwa składniki i to dlatego?.

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za literówki, jak sie śpiesze to tak zawsze...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Echch widzę, że w weekendowym rzucie nie przybyło nowych fasolek :(
    Wosebko, Dodi, Kopciuszku - głowy do góry, NIE DZIŚ TO JUTRO! Zbliża się wiosna, wiosna sprzyja amorom... Uda się!

hej mauysia:)wiesz..ja to juz nawet przestaje marzyć o dziecku..widocznie nie jest mi to pisane..zresztą jak poroniłam to mi koleżanka powedziała cytuje "widocznie miało nie byc tego dziecka"...i pewnie tego kolejnego tez...trudno...jakos trzeba zyc dalej..

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

a czemu? wiesz jak dorośli potwornie przechodza ospe..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    wosebko kochana nie wiedziałam że miałas takie problemy prZez weekend *)
    kurczę mam nadzieję że to nic poważnego , hej a może to ospa?

no to juz siew piatek zaczęło..ospa nie bo chorował..nie jest pewny własnie ale nie miał albo odry albo różyczki..no ale przyczyn moze byc wiele..moze jakies uczulenie..ale nie bardzo ma na co...bo az tak my nie zmieniali nic..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    mauysia wrote:
    Wosebko, Dodi, Kopciuszku - głowy do góry, NIE DZIŚ TO JUTRO! Zbliża się wiosna, wiosna sprzyja amorom... Uda się!

hej mauysia:)wiesz..ja to juz nawet przestaje marzyć o dziecku..widocznie nie jest mi to pisane..zresztą jak poroniłam to mi koleżanka powedziała cytuje "widocznie miało nie byc tego dziecka"...i pewnie tego kolejnego tez...trudno...jakos trzeba zyc dalej..

Wosenbko walnij ta koleżankę :)

chora jakaś to miałobyc pocieszenie?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki, to teraz standardowe pytanie;
    kiedy moge mysleć o testowaniu?
    Jeśli nie dostane do tego czasu @ oczywiście.
    A powiem wam że brzuch mnie normalnie jakos "ciągnie" dzisiaj od rana. Także niewykluczone że jutro tempka spadnie i przybędzie szumnie @ :/

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę mam nadzieje że szybko sie wyjasni, i dadzą jakies leki które załagodzą dolegliwości, będzie dobrze..

p.s. jaki piękny podpis :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko przestań tak mówić!Będziecie mieli dzidziusia jeśli raz się udało to i drugim razem się uda i donosisz szczęśliwie do końca:)Ja poroniłam dwa razy pod rzad i co też mi nie jest dane mieć drugiego dziecka!Mnie mąż powiedział widocznie musiało tak być-może faktycznie ale ja wierze że tym razem jak uda mi się zajść to szczęśliwie donoszę do końca - po prostu MUSI tak być i już!nie widzę innej opcji!

Beata, kiti, mauysia, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:

no to juz siew piatek zaczęło..ospa nie bo chorował..nie jest pewny własnie ale nie miał albo odry albo różyczki..no ale przyczyn moze byc wiele..moze jakies uczulenie..ale nie bardzo ma na co...bo az tak my nie zmieniali nic..

nie trzeba wcale nic zmieniać.
    Mnie też nagle uczulił proszek, którego pare lat używałam. Lekarz mi wtedy powiedział, że każdy organizm może po prostu pewnego dnia na coś "zaskoczyć" i tyle. Kazał prac w proszku dla dzieci (mydlinach) i przeszło :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia na moje oko wstrzymalabym sie do piatku, ale nie wiem jakie długie masz fl?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

no wiem ale o bąblach nigdy nie słyszałam.
    Wosebko a mąż miał ospę jak był młodszy? Ok już doczytałam że miał:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 09:25

• Wosebka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    mauysia wrote:

nie mam jak jej walnąc;)bo ona jest z mojego rodzinnego miasta..moim zdaniem miała racje...a zreszta już sama niewiem czy mi zależy..czy mam siły dalej walczyć..na chwile obecną chyba nie..:(

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:

nie trzeba wcale nic zmieniać.
    Mnie też nagle uczulił proszek, którego pare lat używałam. Lekarz mi wtedy powiedział, że każdy organizm może po prostu pewnego dnia na coś "zaskoczyć" i tyle. Kazał prac w proszku dla dzieci (mydlinach) i przeszło :)

o Muska..a widzisz ja juz jakis czas piore w płynach do prania..a ostatnio białe rzeczy wyprałam w proszku..moze to od tego?

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia pewnie ze musi sie udac i uda sie ! :)

p.s. Wosebka juz napisała przeszedł ospę .. a bąble zdarzają sie nawet u dzieci..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

no wiem ale o bąblach nigdy nie słyszałam.
    Wosebko a mąż miał ospę jak był młodszy? Ok już doczytałam że miał:)

tak Effcia ospe miał w dziecinstwie:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 4 marca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Beata wrote:
    Wosebka wrote:
    mauysia wrote:

nie mam jak jej walnąc;)bo ona jest z mojego rodzinnego miasta..moim zdaniem miała racje...a zreszta już sama niewiem czy mi zależy..czy mam siły dalej walczyć..na chwile obecną chyba nie..:(

kochana doskonale rozumiem ze możesz nie mieć siły , że są ogromne chwile zwątpienia , załamania to całkiem naturalne ale to wcale nie oznacza że miec nie będziesz...
    po prostu czasem trzeba zrobić wiekszą przerwę żeby podreagowac zastanowic sie co dla nas ważne i czym chwilowo możemy się zająć w oczekiwaniu na upragniony cud

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Effcia pewnie ze musi sie udac i uda sie ! :)

p.s. Wosebka juz napisała przeszedł ospę .. a bąble zdarzają sie nawet u dzieci..

moje dziecię w grudniu przechodziło ospę ale na całe szczęście bardzo łagodnie:):):)

Beata lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie poniedzialkowo:-)

Mayusiu masz wiadomosc na priv:-)
    a ja juz patrze komu podmuchac na wykres;-)

Effcia28, kiti, Beata, mauysia, Fedra, Dodi, Kaja, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
‹‹ 1837 1838 1839 1840 1841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ