plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:2 kreski wrote:Muska wrote:2 kreski wrote:test ciążowy z krwi robi sie na czczo? czy mozna cyc po sniadaniu?
W ciąży jeść można
Wyniku to w żaden sposób nie zmieni. Lepiej zjedz bo po drodzę jeszcze zasłabniesz
Twój wykres wygląda dobrze :0 Na betę sie wybierasz? Nie lepiej sikany zrobić? Ja kłucia nie lubię, jakby co to najpierw sikany zrobię...
mam zamiar wybrac sie jutro, nie wiem czy jest sens robic test z moczu przez @. przy piwerwszej ciazy wyszedł mi dopiero w dniu @, a test z krwi jest niby dokładniejszy:) no cos poswiece swoja zyłe upuszczajac z niej kilKA KROPEL BEZCENNEK KRWI DLA DOBRA SPRAWY;)
a kiedy masz termin prewidywanej @?
ps
sorry jak na wykresie jest, bo ja tu w pracy nie wiedzę duzego wykresu, tylko na miniaturki patrze.
termin mam na 9 lutego. tylke ze ostatni @ przyszła po 28 dniach czyli praktycznie tydzien wczesniej:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Musia ja tez nie miałabym o tym pojęcia ale jak to zobaczyłam to zapamietałam bo dlamnie to ma ogromne znaczenie, przy nieregularnych cyklach
wiadomo że jak ktos ma regularne i nagle prze ponad tydzień- 2 nie dostałby @ to zaraz zacząłby sie badać prawda... ale jak zdarzają sie megadłuie cykle to takim osobom łatwo to przeoczyćMuska lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
hej wszystkim:)Effcia:)jestem kochana ale nie mam sił ani ochoty na nic..od 2 prawie nie spałam..m nie mógł spać tak go swedziało:(no i troche sie wiercił..wiec i ja spac nie mogłam:(do tego donbija mnie ze @ znowu przylazła:(i ze starań moze nie być..wszystko do kitu:(a będe wiedziec po południu co m jest..lekarka ma byc miedzy 13 a 16....rózyczka to raczej nie jest..bo inna ta wysypka..a jak go swędzi to takie duze jakby bable mu wylażą..cos takiego jak po pokrzywie..a potem zostaja takie małe krostki..teściowa to obstawia ze to świerzb tez moze byc...ale m tez czuje sieprzeziebiony..a niewiem czy przy chorobie moze byc taka wysypka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 08:59
-
witam was dziewczęta z rana i ja
ależ dzisiaj piekny dzień aż chce sie żyć
Belluś świetny brzuszek rośnie mała jak na drożdżach
Muska, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:Effcia28 wrote:no to nie fajnie masz:(daj znać póżniej co powiedziała lekarka.
no dam:)mam nadzieje ze to nic groźnego:)
Na pewno:)ja myślę ,że to nie świerzb co prawda świerzb swędzi piekielnie ale bąble się duże nie robią,to pewnie coś innego. -
Hej dziewczynki, melduję się!
Ale dziś tłumek od rana
Nie mieliśmy w pracy od rana netu - mamy dopiero od godziny, a musiałam zrobić w tym czasie parę rzeczy. CUDEM nadrobiłam wpisy z weekendu - 20 stron - i jestem zwarta i gotowa
Nie wiem jak u Was, ale u mnie prognoza pogody wygląda tak, że we wtorek i środę ma być 9 stopni i pełne słońce, a w czwartek 11 stopni i trochę chmurek. A dziś słoneczko napieprza, aż miło!
Effcia28, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Echch widzę, że w weekendowym rzucie nie przybyło nowych fasolek
Wosebko, Dodi, Kopciuszku - głowy do góry, NIE DZIŚ TO JUTRO! Zbliża się wiosna, wiosna sprzyja amorom... Uda się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 09:11
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Wosebka wrote:Effcia28 wrote:no to nie fajnie masz:(daj znać póżniej co powiedziała lekarka.
no dam:)mam nadzieje ze to nic groźnego:)
Na pewno:)ja myślę ,że to nie świerzb co prawda świerzb swędzi piekielnie ale bąble się duże nie robią,to pewnie coś innego.
no własnie patrzyłam w necie i to inaczej wyglada:)niby wysypka moze byc jak za duzo uzywa sie witaminy C a mój m ostatnio zaszalał z nią..ale nigdzie nie pisało ze ona jest swedzaca... -
wosebko kochana nie wiedziałam że miałas takie problemy prZez weekend *)
kurczę mam nadzieję że to nic poważnego , hej a może to ospa?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie