plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Witajcie kobietki
))
Muzarciu kurcze, ze hydroksyzyna na mdłości pomaga to nie wiedziałam... ja po tym leku po prostu śpię jak zabitaI współczuję bóli głowy
nie możesz jakiegoś porządnego procha przeciwbólowego łyknąć? Ja osobiście slabo radzę sobie z bólem i teraz w ciąży jak tylko zaczyna mnie ćmić to biorę apap max (jak już zacznie boleć to apap mi nie pomaga, więc wolę wziąć go szybko) a bez ciąży jak głowa mocno nawala to i tramalem nie pogardzę
Belluś brzusio piękny:)na kiedy masz termin? gdyby u mnie było ok byłabym mniej więcej na tym samym etapie termin miałam mieć na 15.07-dobrze że Ty rośniesz zdrowo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 08:05
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Witajcie kobietki
))
Muzarciu kurcze, ze hydroksyzyna na mdłości pomaga to nie wiedziałam... ja po tym leku po prostu śpię jak zabitaI współczuję bóli głowy
nie możesz jakiegoś porządnego procha przeciwbólowego łyknąć? Ja osobiście slabo radzę sobie z bólem i teraz w ciąży jak tylko zaczyna mnie ćmić to biorę apap max (jak już zacznie boleć to apap mi nie pomaga, więc wolę wziąć go szybko) a bez ciąży jak głowa mocno nawala to i tramalem nie pogardzę
Jestem tak z doskoku, bo musiałam usadzić tyłek na chwilę...też tak mam Bellunia...od razu jak coś lekko boli to biorę, bo później nie pomaga...a czasem wiem, że ból będzie większy za jakiś czas...Po tramalu mam straszne bóle żołądka i wątroby jak również haluny prawie;-) Raz wzięłam jak jeszcze Dominika na świecie nie było i powiem Ci, że nigdy więcej...ból pozostał ale tak mnie zmuliło, że jak dziecko we mgle chodziłam....
Dobrze, że komuś pomaga...taka samo ketonalu nigdy w ustach nie miałam...i kiedyś wzięłam paracetamol z ibupromem połączony....takich drgawek dostałam, że hej...i ostry dyżur zaliczony....BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Muzarcia to rzeczywiście kurka wodna nie ciekawie... ja powiem Ci, ze na bol głowy tramal np. działa u mnie skutecznie (niweluje nawet bóle migrenowe) ale za tod ziałą strasznie powoli
Ze zwykłych p-bólowych lubię ibum, ibuprom max i nurofen forte ;P
-
Beata wrote:2 kreski wrote:Muska wrote:U mnie dzisiaj tempka się trzyma wysoko. Na razie więc zadowolona jestem i dalej czekam
Boli mnie brzuch co prawda jak na @, ale oby sie zołza nie zjawiła. Mam nadzieję, ze jak tempka tak wysoko to nie zacznę w pracy plamić
Może tak być że @ przychodzi przy takiej temperaturze czy musi najpierw się temp. obniżyć żeby się rozpoczęło?
musi sie najpierw obnizyc tak przynajmniej czytałam wiec wszystko jest na dobrej drosze:)
no niestety nie zawsze... nie ma na to 100% reguły, ja raz wchodziłam w @ bez rzadnego spadku
osz ty...
No mam nadzieję, że mnie dzisiaj @ nie zaskoczy. Taka rano zakręcona byłam, że nic do pracy na ta ewentualność nie wzięłam. Teraz się będe stresować jak tylko cos mokrego poczuję -
nick nieaktualnyWitam Kobitki!!!
No już mi lepiej dziś !!! Na wykres nawet nie zagladam he he!!!
effcia po wyniki jeszcze nie byłam dopiero co wstałam a w sumie nie wstałam jeszcze pożądnie bo leże jeszcze !!!
Słońce świeci wioooooooooooooooosna idzie !!!!Muska, karoam, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Muzarcia to rzeczywiście kurka wodna nie ciekawie... ja powiem Ci, ze na bol głowy tramal np. działa u mnie skutecznie (niweluje nawet bóle migrenowe) ale za tod ziałą strasznie powoli
Ze zwykłych p-bólowych lubię ibum, ibuprom max i nurofen forte ;P
ja ze zwykłych tez te na mnie działały , bo ketonal nic nie pomagał na moje migrenyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muśka oczywiście nie zabieram Ci nadzieji
nie po to to napisałam
ja w Twój wykres wierze i zycze powodzenia, choć teraz to własciwie kciuki tylko pozostały, bo co miało się zasiać już zasiałoMuska lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko córcię urodziłam 3 dni przed terminem z OM
Znalazłam keidyś w necie taki kalkulator, który wyliczał dokładnie dni od poczęcia i wg tego kalkulatora urodziłam co do dnia równiutko
ale jak już z dążyłam się przekonać na własnej skórze- każda ciąża inna nawet u tej samej kobiety i nawet jak nosi dziecko tej samej płci co poprzednio... po cichu liczę, że mnie mój lekarz pokroi w 38tc :> żeby nie było żadnych niespodziewanek...
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
2 kreski wrote:test ciążowy z krwi robi sie na czczo? czy mozna cyc po sniadaniu?
W ciąży jeść można
Wyniku to w żaden sposób nie zmieni. Lepiej zjedz bo po drodzę jeszcze zasłabniesz
Twój wykres wygląda dobrze :0 Na betę sie wybierasz? Nie lepiej sikany zrobić? Ja kłucia nie lubię, jakby co to najpierw sikany zrobię...