X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muśka zdarzały mi się odpały ale dzis wyjątek!!
    Ale jazda samochodem uratowała mojego M od kalectwa albo śmierci he he he!!
    Nie biło mi tak jeszcze nigdy!!! a najgorsze ze nie umiałam zapanować nad tym!! Nad płaczem nie umie dziś wogóle panować nawet jak pisze to płaczę!!
    Głupia baba i tyle ze mnie!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus powiem Ci tak że czasem nasi m. mają racje że ciągle na forum siedzimy ja staram się ograniczyć to i dlatego czasem mnie nie ma albo znikam tak nagle. Staram się żeby mój kochany m. nie odczuł tego że forum jest najważniejsze. Rozumiem cie w 100% że masz dosyć po prostu trudno walczyć z czymś na co nie mamy wpływu. Może tobie dobrze zrobi jak odpoczniesz od forum naładujesz swoje bateryjki i wrócisz do nas szczęśliwa i pełna energii. Ciężko jest żyć we dwoje bo każdy ma inne charaktery i każdy musi drugą osobę zrozumieć. Ja się nauczyłam i wciąż uczę że nie tylko to co ja chcę jest najważniejsze i częściej słucham tego co mój m mówi. Powiem ci że jak to mówią człowiek przez ok 7 lat docierają się i ja w to wieżę. To dobry pomysł że znajdziesz sobie jakąś prace będziesz miała chociaż jakieś zajęcie. Zobaczysz jeszcze wszystko wam się dobrze poukłada. Ja trzymam kciuki za to.

AGA 30, Muska, Dodi, Beata, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Muśka zdarzały mi się odpały ale dzis wyjątek!!
    Ale jazda samochodem uratowała mojego M od kalectwa albo śmierci he he he!!
    Nie biło mi tak jeszcze nigdy!!! a najgorsze ze nie umiałam zapanować nad tym!! Nad płaczem nie umie dziś wogóle panować nawet jak pisze to płaczę!!
    Głupia baba i tyle ze mnie!!

Agus płacz kochana bynajmniej rozładujesz się a potem będzie dużo lepiej. < przytula >

AGA 30 lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tyle napisałam i sie skasowało cholerka!!!
    Mała racje masz!!
    Muszę coś ze sobą zrobić bo w wariatkowie wyląduje!!
    A jak pogodzić jedno z drugim czas pokarze!!

Muska lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus nie nakrecam, ale ja na mojego tez o byle co w tym cyklu w drugiej fazie naskakiwałam i emocje opanowac bylo mi trudno ;) ale dziewczyny maja racje, trzeba cos ze sobą robić, żbey nie zwariować . Będzie dobrze :)

AGA 30, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I tyle napisałam i sie skasowało cholerka!!!
    Mała racje masz!!
    Muszę coś ze sobą zrobić bo w wariatkowie wyląduje!!
    A jak pogodzić jedno z drugim czas pokarze!!

Tak trzymaj!

Szukaj pracy, może znajdziesz coś naprawdę fajnego i dzięki temu dodatkowo poznasz fajnych znajomych? Poza tym będziesz myśleć o nowej pracy i nowych wyzwaniach, no i "na waciki" będziesz mieć :)
    ... i może w tym całym natłoku zupełnie niespodziewanie coś się zasieje :)

Trzymajcie się kobitki, ja lecę się kąpać i spać, bo jutro ciężki dzień w pracy się szykuje.

Beata, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki po prosyu I LOVE YOU !!!
    No emocje emocjami!!! Rodzinka mnie dziś dobiła całkiem!!pisałam wam o mamie że święta nie jest!! ale to co dziś to już dobitka !!
    Skumulowało się chyba wszystko!! czułam czuję się nie kochana niepotrzebna i w ogóle!!! Po prostu totalne zmęczenie materiału u mnie nastąpiło!!
    Ale naładuję się myślę a jak nie to wy mnie naładujecie !!:-)

Dodi, Muska, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://tablica.pl/oferta/wozek-gleboki-silver-cross-retro-ID1iQ4X.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_term=14249&utm_content=criteo&utm_campaign=W%C3%B3zki+dzieci%C4%99ce

Zawodowstwo poprostu!!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 21:23

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, mały szybki powrót na jedno pytanko:
    ucze się badac szyjke.
    1-Zamknięta i otwarta to raczej jasne, chociaz różnicy jeszcze nie znam ;)
    2-miękka i twarda - jak wyżej
    3-wysoko i nisko - to niby jak się sprawdza? Że jak nie można jej sięgnąć to jest wysoko (i dlatego nie sięga się palcem), czy nisko właśnie?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Mam pomysl:D wpadnijcie na ciastko urodzinowe do Mikołowa ;)

To ja kiedyś w drodze do Brennej zachaczę o Mikołów:)

Dodi lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komputer to inteligentna rzecz jak cholera!!! jak oglądam wózki to wózki jak mieszkania to mieszkania jak auta to auta jak inne to inne rzeczy w reklamach wyświetla !!! a jak mam wytłumaczyć mojemu M żeby mnie zrozumiał to cholera nie chce wyświetlić co i jak!!!:-);-)"-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie techniczne jak robicie oczy i inne miny bo ja jestem zacofana chyba!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami wieczorowo:)
    Aguś od czasu do czasu trzeba swoje emocje wypuścić na zewnątrz i Ty właśnie dzisiaj tak zrobiłaś:)jutro będzie lepiej zobaczysz:)

Dodi, AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż chyba nikogo nie ma za długo nadrabiałam:(więc i ja uciekam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 21:47

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wróciłam i witam wszystkie koleżanki, z którymi jeszcze dzisiaj nie miałam przyjemności :)

Wosebko, mam nadzieję, że to tylko tak strasznie wygląda a w gruncie rzeczy to nic strasznego i nie stanie na przeszkodzie Waszych staranek. Mam nadzieję, że będziesz znowu razem z nami :*

AGUS kochana wiem jak to jest jak bomba wybucha bo sama nieraz tak miałam. Charaktem odziedziczyłam w dużej mierze po mamie i mamy taką naturę, że jak nie gadamy co nas boli to nie gadamy a jak się nazbiera to jakby cekaem odpalić :/ wierzę w to, że to tylko chwilowe załamanie i wybuch emocji. Być może za dużo wszystkiego w ostatnim czasie się nazbierało i doskonale Cię rozumię. Tak jak już dziewczyny pisały, jak tylko znajdzie się jakieś nowe zajęcie, które odciągnie Cię od myśli czy od kompa, to napewno wyjdzie Ci to na dobre. Niestety życie to nie bajka a wręcz odwrotnie :( mam wrażenie, że wiecznie mamy pod górkę i nie wiem czy to swojego rodzaju test na naszą wytrzymałość czy co. Mimo wszystko, my kobiety jesteśmy silne i dlatego musimy czasem wylać hektolitry łez, by następnego dnia pozbierać się i walczyć dalej. Wszystko będzie dobrze kochana i napewno się ułoży. Czas jest nam wszystkim potrzebny. Tulę Cię mocno i trzymam kciuki za powrót do formy. Pamiętaj, że jeśli Ty masz problem i jesteś smutna to my razem z Tobą. My tutaj to Twoja druga (lepsza) rodzina, na którą możesz liczyć chociażby w wirtualny sposób :*

Plemniczko nie wiedziałam, że tak blisko siebie mieszkamy :) super sprawa :D

Effciu zapraszam serdecznie ;) jak na Brennę pojedziesz to nawet z dwupasmówki nie musisz zjeżdżać tylko w biegu możesz wyskoczyć bo mieszkam przy tej przelotowej drodze Katowice - Wisła he he

Muśka rzeczywiście fajny pomysł z zabieciem myśli jakąś konkretną sprawą, może to po części sposób na rozwiązanie problemu jakim jest ciągła myślówa o chęci poczęcia dziecka.

Jeśli o jakiejś sprawie zapomniałam to przepraszam, ale dzisiaj takie wyrywane to czytanie wszystkich wpisów.
    Kochane Wy moje. Z Wami tutaj jest dużo łatwiej, zauważyłam to w tym cyklu chociażby po tym, jak już ostatnio pisałam, że nie miałam czasu myśleć o urojonych objawach ciąży. Dziękuję Wam za to :*

AGA 30, Wosebka, Beata, Muska, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    dobra, mały szybki powrót na jedno pytanko:
    ucze się badac szyjke.
    1-Zamknięta i otwarta to raczej jasne, chociaz różnicy jeszcze nie znam ;)
    2-miękka i twarda - jak wyżej
    3-wysoko i nisko - to niby jak się sprawdza? Że jak nie można jej sięgnąć to jest wysoko (i dlatego nie sięga się palcem), czy nisko właśnie?

Muska ja mam największy problem z otwartą i zamkniętą choć w okolicach owu faktycznie się otwiera. Wysoko to wtedy, gdy nie możesz dosięgnąć jej palcem. Ja osobiście mam wrażenie, że mam ją tylko albo wysoko albo średnio bo nisko coś nie bardzo :/

Muska lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zadzwoniła kuzynka pogadałam z nią !! zna moją sytuacje i rodzinna i miłosną i maciężyńską !!!
    Pogadałam z nią na tematy rodzinne i inne !! Na wszystkie tematy!!! 35min roz z osobą bestronną dobrze mi zrobiło!!! gardzi jak ja rodziną i pragnie jak ja miłości!!!
    Dziękuję wam że jesteście!!i wspieracie i słodzicie i ochrzanicie !!:-)
    Dziękuję że jesteście!!:-)

Dodi, Amicizia, Wosebka, Beata, Muska, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zadzwoniła kuzynka pogadałam z nią !! zna moją sytuacje i rodzinna i miłosną i maciężyńską !!!
    Pogadałam z nią na tematy rodzinne i inne !! Na wszystkie tematy!!! 35min roz z osobą bestronną dobrze mi zrobiło!!! gardzi jak ja rodziną i pragnie jak ja miłości!!!
    Dziękuję wam że jesteście!!i wspieracie i słodzicie i ochrzanicie !!:-)
    Dziękuję że jesteście!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam!!
    Jutro tempki nie mierzę!!! termometr schowany!!
    Luz mam nadzieję!!
    dobrej nocki!!papatki!!:-):-)

Muska, mauysia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że miałaś z kim na lajfie o tym wszystkim co Cię gryzie, pogadać. Pewnie troszkę Ci ulżyło? :0
    Tak, tak, schowaj go głęboko ;)
    wzajemnie dobrej i spokojnej nocki AGUS :*

Muska, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 1832 1833 1834 1835 1836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ