plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że tu wirtualna kawusia się odbyła? A ja przez lenistwo ominęłam
a miało być tylko chwilowe poobiednie leżonko.
Muska- ja rodowita Wrocławianka jestem, z tym że teraz na emigracjiSprawdzaliście działki w Pruszowicach? To taka wioska tuż pod Wrocławiem- ze 4 kilometry za Zakrzowem. Tam właściwie są 2 wiochy Pruszowice I i II ta II zdecydowanie droższa ale jak chcesz mogę podpytać chrzestną w jakiej cenie teraz działki u nich w I stoją
Muska lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Widzę, że tu wirtualna kawusia się odbyła? A ja przez lenistwo ominęłam
a miało być tylko chwilowe poobiednie leżonko.
Muska- ja rodowita Wrocławianka jestem, z tym że teraz na emigracjiSprawdzaliście działki w Pruszowicach? To taka wioska tuż pod Wrocławiem- ze 4 kilometry za Zakrzowem. Tam właściwie są 2 wiochy Pruszowice I i II ta II zdecydowanie droższa ale jak chcesz mogę podpytać chrzestną w jakiej cenie teraz działki u nich w I stoją
Jak możesz to popytaj, pewnie
Z góry dzięki. Może akurat ktoś coś ma do sprzedaży, albo o czymś słyszał. No i o cenach wywiad zrobimy
My już zjeździliśmy Kiełczów, Śliwice, Wilczyce, wczoraj Smolec i Mokronos Górny i Dolny, a dzisiaj w Wojnowie byliśmy
Jeszcze Radwanice obczajamy
Mnóstwo ofert, tylko że ogłoszenia czasem odbiegają od rzeczywistości. Ale nie ma co się za bardzo śpieszyć, trzeba wszystko objeździć i ponegocjować
-
A DZIĘKUJE DOBRZE I NAWET HUMOR MI SIĘ POPRAWIA A NAWET NIE PADA U NAS I DZIŚ O DZIWO WYSZŁO ŁADNE SŁONECZKO AŻ ŻYĆ SIĘ CHCE JAK TAKA POGODA U NAS
JAK SOBIE POMYŚLE ŻE 3 LATA TEMU TO JUŻ W KRÓTKIM RĘKAWKU BIEGALIŚMY W MARCU HI HI HI A TERAZ .
Muska, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:A DZIĘKUJE DOBRZE I NAWET HUMOR MI SIĘ POPRAWIA A NAWET NIE PADA U NAS I DZIŚ O DZIWO WYSZŁO ŁADNE SŁONECZKO AŻ ŻYĆ SIĘ CHCE JAK TAKA POGODA U NAS
JAK SOBIE POMYŚLE ŻE 3 LATA TEMU TO JUŻ W KRÓTKIM RĘKAWKU BIEGALIŚMY W MARCU HI HI HI A TERAZ .
U nas taka piękna pogoda to wczoraj była. Od razu żyć się chce
Oby ta wiosna już na dobre do nas przyszła! -
nick nieaktualnyHej Babeczki...od wczoraj gościliśmy się u mojej Mamy (był mały zjazd rodzinny) i teraz po powrocie Stary zmobilizował mnie cobym wypełniła wreszcie i wysłała naszego pita, co niniejszym uczyniłam...i już ledwo widzę na oczy,ostatnio siedzenie przed kompem mi nie służy
Ale muuuuuuuusiałąm do Was zajrzeć...ale niestety ograniczam się jedynie do zerknięcia na kilka ostatnich stron i na tabelkę...JAK ZWYKLE DUŻOOOOO NASKROBAŁYŚCIE! Nie miałabym nic przeciwko,gdyby któraś streściła mi co nieco...choćby w paru zdaniach - nowe fasolki, testy?
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
hej Shagga nic się nie dzieje na razie nie ma żadnych fasolinek a i chyba nikt teraz nie testuje nie które dziewczyny już powoli zaczęła @ nawiedzać. Na plemniczke i AGE musimy jeszcze poczekać ja tam trzymam ciągle za nie kciuki.
Shagga_80, AGA 30, Dodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke