Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O hej Plemniczko :*

magdzia26 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Plemniczko :)
    Dodi ja od prawie 5 lat jestem w uk :)

Dodi lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że tu wirtualna kawusia się odbyła? A ja przez lenistwo ominęłam ;) a miało być tylko chwilowe poobiednie leżonko.

Muska- ja rodowita Wrocławianka jestem, z tym że teraz na emigracji ;) Sprawdzaliście działki w Pruszowicach? To taka wioska tuż pod Wrocławiem- ze 4 kilometry za Zakrzowem. Tam właściwie są 2 wiochy Pruszowice I i II ta II zdecydowanie droższa ale jak chcesz mogę podpytać chrzestną w jakiej cenie teraz działki u nich w I stoją

Muska lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mala i dodi, nadrobilam:)
    Dodi mieszkamy blisko siebie, ja w Tychach

Dodi lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szumnie ogłaszam powrót mojej gastro fazy :D
    Wciągnęłam przed chwilą ostre papryczki fetą nadziewane, potem kanapeczkę, potem znowu papryczki z lodówki wyłowiłam, a teraz pierogi na zimno wcinam.
    :D
    jupi jupi jej jej

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Plemniczko i karoam!

plemniczka, karoam lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska to jak teraz cie roztrój dopadnie po takim miksie jedzenia to ho ho ho :)

Muska lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Widzę, że tu wirtualna kawusia się odbyła? A ja przez lenistwo ominęłam ;) a miało być tylko chwilowe poobiednie leżonko.

Muska- ja rodowita Wrocławianka jestem, z tym że teraz na emigracji ;) Sprawdzaliście działki w Pruszowicach? To taka wioska tuż pod Wrocławiem- ze 4 kilometry za Zakrzowem. Tam właściwie są 2 wiochy Pruszowice I i II ta II zdecydowanie droższa ale jak chcesz mogę podpytać chrzestną w jakiej cenie teraz działki u nich w I stoją

Jak możesz to popytaj, pewnie :)
    Z góry dzięki. Może akurat ktoś coś ma do sprzedaży, albo o czymś słyszał. No i o cenach wywiad zrobimy :)

My już zjeździliśmy Kiełczów, Śliwice, Wilczyce, wczoraj Smolec i Mokronos Górny i Dolny, a dzisiaj w Wojnowie byliśmy :)
    Jeszcze Radwanice obczajamy ;)
    Mnóstwo ofert, tylko że ogłoszenia czasem odbiegają od rzeczywistości. Ale nie ma co się za bardzo śpieszyć, trzeba wszystko objeździć i ponegocjować :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Muska co nagle to po diable jak się mówi :)

Muska lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Muska to jak teraz cie roztrój dopadnie po takim miksie jedzenia to ho ho ho :)

niewykluczone, aż się sobie dziwię ;)
    Ale taką ochotę na to miałam...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no właśnie Muska co nagle to po diable jak się mówi :)

nom. Poważna decyzja. Cena też niebagatelna, kredyt chyba weźmiemy i będziemy do starości spłacać... Trzeba się 2 razy zastanowić zanim to zrobimy.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala jak się dzisiaj czujesz?
    Z postów wnioskuję ze coraz lepiej? Nie pada tamu was dzisiaj?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A DZIĘKUJE DOBRZE I NAWET HUMOR MI SIĘ POPRAWIA A NAWET NIE PADA U NAS I DZIŚ O DZIWO WYSZŁO ŁADNE SŁONECZKO AŻ ŻYĆ SIĘ CHCE JAK TAKA POGODA U NAS :) JAK SOBIE POMYŚLE ŻE 3 LATA TEMU TO JUŻ W KRÓTKIM RĘKAWKU BIEGALIŚMY W MARCU HI HI HI A TERAZ .

Muska, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry za duże literki ale włączył mi się caps lock przez przypadek

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    A DZIĘKUJE DOBRZE I NAWET HUMOR MI SIĘ POPRAWIA A NAWET NIE PADA U NAS I DZIŚ O DZIWO WYSZŁO ŁADNE SŁONECZKO AŻ ŻYĆ SIĘ CHCE JAK TAKA POGODA U NAS :) JAK SOBIE POMYŚLE ŻE 3 LATA TEMU TO JUŻ W KRÓTKIM RĘKAWKU BIEGALIŚMY W MARCU HI HI HI A TERAZ .

U nas taka piękna pogoda to wczoraj była. Od razu żyć się chce :)
    Oby ta wiosna już na dobre do nas przyszła!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze trochę o finansach poczytać :/ Tak mi się nie chce, że nie można tego opisać.
    Spadam stąd, bo nie zacznę. Muszę się zmusić po prostu...
    Zajrzę później na pewno.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma Musia jak musisz to poczytaj :) ja jeszcze chwile też posiedzę i będę zmykać

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...od wczoraj gościliśmy się u mojej Mamy (był mały zjazd rodzinny) i teraz po powrocie Stary zmobilizował mnie cobym wypełniła wreszcie i wysłała naszego pita, co niniejszym uczyniłam...i już ledwo widzę na oczy,ostatnio siedzenie przed kompem mi nie służy :( Ale muuuuuuuusiałąm do Was zajrzeć...ale niestety ograniczam się jedynie do zerknięcia na kilka ostatnich stron i na tabelkę...JAK ZWYKLE DUŻOOOOO NASKROBAŁYŚCIE! Nie miałabym nic przeciwko,gdyby któraś streściła mi co nieco...choćby w paru zdaniach - nowe fasolki, testy?

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Shagga nic się nie dzieje na razie nie ma żadnych fasolinek a i chyba nikt teraz nie testuje nie które dziewczyny już powoli zaczęła @ nawiedzać. Na plemniczke i AGE musimy jeszcze poczekać ja tam trzymam ciągle za nie kciuki. :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja teraz siedzę sama w domku i się nudzę w domku bo mój musiał wskoczyć na chwile do znajomego. To ja sobie przeglądam jakie trendy są w tym roku w wózkach dziecięcych :)

‹‹ 1830 1831 1832 1833 1834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ