plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ej no Librus chyba ze tak
co całkowicie zmienia postać rzeczy! W takim razie dla Twojego m blond teraz i zawszei na wieki wieków
Paaaa...do jutraprzyjemnego wieczoru i ćwiczeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 17:27
Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
pa Librus miłego wieczoru życzę
Dodi no tak ale zanim to nastąpi to jeszcze trochę minie a tu wiosna tuż tużpotem ludzie sobie pomyślą że ja jak słoń 2 lata w ciąży chodziłam he he he
Dodi, Muska, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dodi wrote:zaraz ktoś pomysli ze walnieta jestem... Śmieje się jak głupia do sera do tego telefonu. Muska masz mistrza.
Działkę sobie kup na Śląsku he he u nas 1200m2 za 80tys wyrwiesz:)
Ja teraz ruda jestem a wcześniej blond ale na zmianę m mnie namówił bo się balam:)
Librus nie ryzykujesz nie zyjesz;) trzeba korzystać póki jeszcze włosy na głowie mamy, bo potem to juz nam loniaki tylko zostana:D
Kurde chyba się juz przestane oszukiwać i zmienię to plamienie na krwawienie..
Nie macie pojęcia jak chciałabym Was poznać na life;)
A wogole jak Was na FB znaleźć? Bo aktywowalam konto z powrotem.
Pyszna herbatka w doborowym towarzystwie :*
Ja to rodem z Rybnika jestem, ale mnie m importował sobie do Wroclawia.
No i doskanale jestem świadoma po ile taką działeczkę w Rybniku, czy też pod, można by kupić...
Ale cóż. Źle mi tu nie jestDodi lubi tę wiadomość
-
ćwiczyć kobietko ćwiczyć
a mi kilogramy nie przeszkadzają jak bym miała tu i ówdzie ale nie w brzuchu bo brzuch wygląda jak na pompowany i to źle bardzo wygląda. Ale co tam trochę ćwiczeń i morze sam spadnieDodi, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ok masz wybaczone
swoja droga kto by pomyślał ze tak blisko mieszkalas. Ja zresztą wcześniej w Żorach to rzut kamieniem
ale skoro Ci dobrze tam gdzie mieszkasz to nie ma co narzekać ;)szkoda tylko ze takie rozbieżności cenowe
no chyba ze zarabiasz 5 razy tyle co ja to zrozumiem
Jeśli chodzi o moja wagę to wszystko się zaczęło od czasu odkąd na dietę bezglutenowa musiałam przejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 17:46
-
AGA 30 wrote:Libra wrote:kopciuszek126 wrote:aga a ile kosztuje zrobienie wymazu z pochwy?
moja siostra robiła i zapłaciła 10 zł.
To może nie na tą chlemidię !!!
Hej. Ja robilam wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme i zaplacilam za to prawie 200zl!!!!AGA 30 lubi tę wiadomość