plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kobitki
Obrałam dzisiaj inna taktykę - najpierw nadrobiłam, a teraz się zgłaszam
W sumie dobrze wyszło bo chciałam w paru miejscach komentować, a tu cyk, 2 niżej już ktoś skomentował tak jak i ja bym chciała
Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Jak tam Aga i Dodi się czujecie?
Widzę ze tempka w dół poszła. Też czytałam jak dziewczyny już mówiły, że czasem idzie w dół a potem znowu odbija w górę i jest na +.
Witaj Musienko:) a ja mam to w du... Przejmowanie się nic mi nie da...dają juz plamić zaczęłam, wiec wszystko jasne a Ty jak tam?
Ja teraz mało pisze i dopiero jak do domu wrócę to do kompa zasiade -
Libra wrote:a ja trochę dzisiaj z m poćwiczyłam... teraz idę zrobić ciasto... a później seans filmowy;)
Nie pytam co cwiczyliscie he he ja zawsze mam poryte mysli:DLibra, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Libra wrote:a ja trochę dzisiaj z m poćwiczyłam... teraz idę zrobić ciasto... a później seans filmowy;)
Nie pytam co cwiczyliscie he he ja zawsze mam poryte mysli:D
hehehe... na razie były to tylko ćwiczenia na wzmocnienie mięśni pleców;) inne będą wieczorem...hehehe
a z drugiej strony, tylko jedno w głowie;P ach te myśli kudłate;pDodi lubi tę wiadomość
-
ja to na 365 dni w roku przez 360 mam takie myśli he he
A przed wieczorem warto się porosciagac, masz racje Liberko;) tak co by jakiego skurczu nie było chyba ze macicy ha ha
Jaka stara taka głupia jestem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 16:02
Libra, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:hej babeczki
ja już po zakupach mężuś obiadek gotuje
i jest super ogółem
Super ze humorek lepszy i taki pozytywny nastroj;) oby dalsza część dnia była tak samo udana mala:*Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:ja to na 365 dni w roku przez 360 mam takie myśli he he
A przed wieczorem warto się porosciagac, masz racje Liberko;) tak co by jakiego skurczu nie było chyba ze macicy ha ha
Jaka stara taka głupia jestem;)
mój m też tak o mnie mówi: stara a głupia:)
ale z drugiej strony mówi, że tylko inteligentne kobiety potrafią się wygłupiać -
nick nieaktualny
-
Wow Libra pozdrów Twojego m he he i powiedz mu, ze spoko z niego facet skoro tak sadzi. Gdybym ja się nie wyglupiala to bym się juz dawno wtrumnie mogła polozyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 16:07
Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Wow Libra pozdrów Twojego m he he i powiedz mu, ze spoko z niego facet skoro tak sadzi. Gdybym ja się nie wyglupiala to bym się juz dawno wtrumnie mogła polozyc
ja to czasem takie bzdury mówię, ale wszystko jest przemyślane;) kto mnie nie zna, to sobie może pomyśleć: matko - typowa blondynka:D ale zawsze dzięki temu mojemu m pojawia się uśmiech na twarzy i ten błysk w oku:) dlatego dla niego czasem warto "zgłupieć";PDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Libra wrote:a ja trochę dzisiaj z m poćwiczyłam... teraz idę zrobić ciasto... a później seans filmowy;)
Nie pytam co cwiczyliscie he he ja zawsze mam poryte mysli:D
no to ja tez wariatka
tez tak sobie pomyślałamLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Moj wrocil ze sluzby i dlugo rozmawialismy.Tez roszke zawiedziony ze sie nie udalo ale postanowilismy probowac dalej a jesli wogole sie nie uda to adoptujemy dzieciatko wkoncu tyle jest niekochanych dzieciaczkow ze my z szerokimi ramionami jakies przyjmiemy...
Libra, Dodi, mala29_, Muska, a-koczek, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Moj wrocil ze sluzby i dlugo rozmawialismy.Tez roszke zawiedziony ze sie nie udalo ale postanowilismy probowac dalej a jesli wogole sie nie uda to adoptujemy dzieciatko wkoncu tyle jest niekochanych dzieciaczkow ze my z szerokimi ramionami jakies przyjmiemy...
myślę, że do adopcji nie dojdzie, bo jeszcze w tym roku zaciążysz...
tylko musisz podejść pozytywnie, obserwować się i kochać dla przyjemności, a nie na zawołanie...
jestem tego pewna, że wszystko skończy się dobrze:)Dodi, Fedra, karoam lubią tę wiadomość