plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:Amicizia wrote:Witam w niedzielny poludnie
my niedawno wstalismy is ezbieramy do kościółka, mdłości znowu szykują sie na zmasowany atak juz prawie niec nie jeste w stanie przełknac, poza mlekiem czekoladowym z biedronki,dobrze ze to troche syte jest ale zmusilam sie i kanapke z serkiem biłaym i rzodkiewka zjadlam i jajeczkiem ,ale tak mnie mdli ze masakra... ale cóz... jakos to musze przeżyc
ogólnie to na zapachy tez rtak sie zaczal mi nos yczulac, ze wszedzei mi wszystko smierdzi..
Sylwia bardzo mi si epodba twoja zmiania nastawienia i podejscia do sprawy, a z modlitwa bardzo dobry pomysl, mysmy pod koniec poprzedniego cyklu z M byli na Jasnej Górze i sie tam ladnie modlilismy i poprawilsmy nasze rrlacjie i efekt taki, ze w najblizszym cyklu nie starajkc sie nam sie udalo, Bóg nam dzieckiem pobłogosłąwil, a wczasie kiedy sie o tym dowiadywalam i czekałam na ta bete, w parafii mielismy nawiedzenie obrazu Jezusa Miłośiernego i relikwi s, Faustyny i Jana Pawłą II a w przypadki to ja nie wierzeogólnie to do dłuższego czasu odmawialam i nadal odmawiam koronke do sw. Rity ona jest od spraw beznadziejnych patronka żon i matek itd polecam ta świętą
i witam nową kolezankę
to zmykam sie szykowac do kosciółka, miłej niedzieli dziewczynki
Ami lepiej znajdz sobie miejsce niedaleko drzwi;)
ja dzisiaj miałam nieprzyjemną niespodziankę.... widać moje mdłości jakoś nie chcą osłabnąć. Nie mogę nawet wchodzć do sklepów spożywczych, już nie mówiąć o mięsncyh- masakra!
Jejku Dorcia współczuję Ci:)ale nie długo pewnie przejdą-miejmy nadzieję-Pozdrawiam:)Dora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Aguś jakie Ty badanie teraz robiłaś -progesteron?
Tak progesteron jutro wyniki będą!!
a bierzesz dupka lub luteinę? i czy kiedyś miałaś już badany progesteron po owulacji?
Teraz dupka biore ale przed badaniem nie brałam tabletki!! Właśnie nie miałam robionego tego badania i sama sobie poszłam !Mam nadzieję że dupek nie zakluci wyniku ale dziewczyny pisały że nie!! -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Aguś jakie Ty badanie teraz robiłaś -progesteron?
Ja też właśnie badałam progesteron w piątek też jutro mam mieć wyniki,zauważyłam że tego samego dnia miałyśmy owulacje:)
Ciekawe jakie wyniki nam wyjdą
Wogólę to ja mam iść we wtorek do ginekologa mam nadzieję,że do tego dnia mnie nie zaleje:)
No to effcia jutro zobaczymy czy i wyniki takie same mamy!! -
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Libra wrote:hej Dorcia:)
oj te mdłości... a kiedy masz kolejne usg?
USG genetyczne i test Pappa mam 06.03, czyli w środę.
To będziemy czekać z niecierpliwością na relację
Wiem że się denerwujesz tym badaniem ale zobaczysz będzie dobrze:)AGA 30, Dora lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Aguś jakie Ty badanie teraz robiłaś -progesteron?
Ja też właśnie badałam progesteron w piątek też jutro mam mieć wyniki,zauważyłam że tego samego dnia miałyśmy owulacje:)
Wogólę to ja mam iść we wtorek do ginekologa mam nadzieję,że do tego dnia mnie nie zaleje:)
No to effcia jutro zobaczymy czy i wyniki takie same mamy!!
ja Ci napiszę wynik dopiero we wtorek bo tak będę odbierała wynik -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dora wrote:Libra wrote:hej Dorcia:)
To będziemy czekać z niecierpliwością na relację
Wiem że się denerwujesz tym badaniem ale zobaczysz będzie dobrze:)
Ba będzie bo musi być dobrze!!!I gitara!! -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Aguś jakie Ty badanie teraz robiłaś -progesteron?
No to effcia jutro zobaczymy czy i wyniki takie same mamy!!
ja Ci napiszę wynik dopiero we wtorek bo tak będę odbierała wynik
Ja jutro z rana skoczę to powinien już być!! -
nick nieaktualny
-
Dora jakos wytrzymalam dzisiaj, w sumie miejsce a te z tylu to zawsze szybko zajecte, ale tak w srodku blisko wyjscia siedzielismy i bardziej mi sie na razie w głowie kręciło, ale tez nie uzywali dziś kadzidła więc było lepiej, bo od kadzidła od razy mnie mdliło. a wiecie wlasnie złapałam smaka na jabłuszko i juz zjadałam i na surówke z marchewki i jabłka do rybki, mąż mi właśnie utrał całą miskę. Będą zdrowe witaminki :)i jakos udalo mi się zamarynować kurczaka na jutro chociaż okropnie mi śmeirdział, ale dałam redę, niestey mój M. na gotowaniu się nie zna przynajmniej na razie ;0
P.S. macie pozdrowienia od mojego M.AGA 30, Dodi, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:Libra wrote:hej Dorcia:)
to trzymam kciuki za dobre wieści!!! i jak będziesz mogła to napisz, bo znów będę siedzieć jak na szpilkach
ps. a o której godzinie? -
nick nieaktualny
-
Libra badanie jest na 9:30 i powinno trawać jakieś 30-40 minut, powrót pewnie z godzinę zajmie.
Ostatnio przeczytałam o kobiecie, której na pierwszym badaniu NT wyszło 5.8 mm! trzy dni później 3.8mm, a tydzień póżniej 1mm! i ma zdrowe dziecko!Libra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dorka na pewno wszytskie będzie dobrze, i ta kobieta to kolejny przyklad na to ze az do dnia porodu nie można być pewnym tego ze na pewnie cos bedzie nie tak, nawet jesli badania na to wskazują
ale zycze aby badania wyszly dobrze i pamietaj, ze teraz najwazniejszy jest twój i dziecka spokój
-
nick nieaktualnyDora wrote:Libra badanie jest na 9:30 i powinno trawać jakieś 30-40 minut, powrót pewnie z godzinę zajmie.
Ostatnio przeczytałam o kobiecie, której na pierwszym badaniu NT wyszło 5.8 mm! trzy dni później 3.8mm, a tydzień póżniej 1mm! i ma zdrowe dziecko!
Widzisz Dorka:) zobaczysz, będzie dobrze:)
ja pisałam już dzisiaj, że siostra miała robione badania drożności i wyszedł jej niedrożny prawy jajowód... zrobili jej laparoskopię i wyszło, że wszystko jest dobrze! i jajowód drożny!
a u Ciebie wszystko było za wcześnie na taką diagnozę... i jestem przekonana, że w środowe badania wykażą, że wszystko jest jest w normie i na swoim miejscu1:) -
Na taki wynik wynik badań własnie liczę, a jak nie, to idę na amniopunkcję do szpitala, bo nie zamierzam żyć w niepewności, bazując na jakichś wątpliwych badaniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 14:49
Libra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥