X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska wrote:
    Jak tam Aga i Dodi się czujecie?
    Widzę ze tempka w dół poszła. Też czytałam jak dziewczyny już mówiły, że czasem idzie w dół a potem znowu odbija w górę i jest na +.

Witaj Musienko:) a ja mam to w du... Przejmowanie się nic mi nie da...dają juz plamić zaczęłam, wiec wszystko jasne a Ty jak tam?
    Ja teraz mało pisze i dopiero jak do domu wrócę to do kompa zasiade

Cześć Doduś :)
    Za niedługo już pódziesz do domu, a tymczasem ja się z Tobą kawki napiję ;)
    Właśnie zasiadłam z lapkiem na kolanach i kawką na stoliku.
    U mnie jakoś leci. Póki co nic czerwonego ;) Szkoda bardzo że ta wredota do ciebie już przylazła. No to będziemy trzymać kciuki za marcowe starania!

U mnie nie wiadomo póki co. Tempka to o 0,01 spadła ;) hehe
    A na tym etapie to już mi jedno. Wiadomo, że wszystkie tu na forum chcemy fasolinę, najbardziej po owu o tym myślimy (wiadomo!), ale teraz w okolicach @ to już na tą małpę czekamy, bo ile można czekać?

Sama nie wiem co myśleć dzisiaj. Humor mi dopisuje, w weekend żołądek nie wariuje (to chyba stres z pracy jednak), dzisiaj strasznie mnie sen możył. Jak sobie stąd poszłam to się zdrzemnęłam :)

Boli mnie brzuch jak na @ :/ Bardziej jednak z lewej strony, niż cały. Tylko czy to coś znaczy? Naprawdę... niech się to już wyjaśni, bo jajko zniosę.
    Najwcześniej rano będe wiedziec jak znowy zmierzę temperature.

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, Muska moze nas Wariatek jest tu wiecej;)
    Fajnie,ze masz takiego m... Mój w sumie to też swirus w pozytywnym tego słowa znaczeniu a zachowanie też mamy dosyc specyficzne, wiec się nie przejmuj:) swój swojego pozna i zrozumie he he ja juzwlosy przefarbowalam z blondu

Muska, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska Ty slodka Wariatko:) pozwolisz ze ja się napije herbatki, milo ze wpadlas na pogaduchy;) uprzedzilas m, ze idziesz do koleżanki?
    Niestety nie rozpisze się za dużo, moze wieczorkiem jeszcze raz Ci odpowiem bo jak juz pisałam, na tel mi nie wygodnie. Jeszcze raz się cieszę, ze Ci humor dopisuje, @ nie ma i niech się nie wazy do Ciebie wpadać. Ja zacznę pomiar moim nowym nabytkiem i moze wykres chociaż będzie wyrazniejszy:) moze ciastko??? A moze jeszcze która chętne na kawę i klachy?
    A tak wogole to niezla mamy banie i chyba dealera tego samego:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2013, 16:40

Muska, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic tak nie odciąga myśli o zaciążeniu jak robienie czegoś innego :) Ja już wam pisałam, że działki po dom szukamy. Także ja tam znalazłam sobie konika na czas starań, coby nie zwariować od myślenia w kółko o dniach płodnych ;)
    No więc ostatnimi czasy oprócz siedzenia na ovu (nawet w pracy) to przeglądam ogłoszenia o sprzedaży działek. Rany ile tego jest. Jakby człowiek miał kase to i w samym Wrocławiu by znalazł :)
    Tyle, ze działeczki we Wro to za 1000m2 po 700.000 zł chodzą :D
    Ale szał nie?
    Chyba tylko jakis deweloper pod szereg by to kupił...
    A my biedne zwykłe mróweczki czegoś duuużo tańszego szukamy.
    Także jeździmy co jakiś czas oglądać jak cos wyhaczymy. Wczoraj byliśmy na wsi po Wro, w ogłoszeniu działka już przekształcana na budowlaną, prąd, woda, wszystko jest. No to jedziemy, a na miejscu nawet do działki dojechac autem nie można, bo to pole jest ;) haha, ale się naśmialiśmy. Nijak do rzeczywistości. Polna ścieżka tam dochodzi tylko. Dzwonimy, a koles mówi, że "prawie jest budowlana" (tak też napisał) ale naprawde to jeszcze rolna...
    ...no comments
    Potem jeszcze jedna widzieliśmy, całkiem fajną, ale za droga na nasz budżet :(

Dzisiaj tez jechaliśmy jedną oglądać. Ta zapowiada się obiecująco. Jutro m do faceta zadzwoni zeby się spotkac i o szczególach porozmawiać. Trzymajcie kciuki żebyśmy kupili i gniazdko zaczęłi wić na przyszłą fasolindrę. Albo i 2 ;) Jak widac z planów, fasoliny musza na swoje pokoje trochę poczekać :)

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fajnie,ze masz takiego m... Mój w sumie to też swirus w pozytywnym tego słowa znaczeniu a zachowanie też mamy dosyc specyficzne, wiec się nie przejmuj:) swój swojego pozna i zrozumie he he ja juzwlosy przefarbowalam z blondu

odważne jesteście:) ja to się boję włosy ufarbować na jakiś inny kolor... boję się, że mi się nie będzie podobać:) także ja całe życie blondynka:)
    są tego jakieś plusy:) brak odrostów i nie widać u mnie siwych włosów:)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    http://www.szafazdjec.co.uk/img.php?id=626
    rozbawilo mnie to...
    zobaczcie

luknęłam:) dobre:)

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodi wrote:

odważne jesteście:) ja to się boję włosy ufarbować na jakiś inny kolor... boję się, że mi się nie będzie podobać:) także ja całe życie blondynka:)
    są tego jakieś plusy:) brak odrostów i nie widać u mnie siwych włosów:)

Ja tak chyba dlatego mam, ze mi mama od małego mówiła "włosy rzecz nabyta, zmianiaj fryzury dziecko, zawsze odrosną" :D
    dobra rada, już miałam na swojej głowie wszystko :)
    Aczkolwiek blond nigdy, może kiedyś spróbuję. Nie że się boję że nie podpasuje, ale boją się o kondycją włosa po rozjaśnianiu.
    Kto wie, może się skuszę.

Moja szwagierka za to się przefarbowała na blond. Wg mnie kiepsko wygląda i ma suche te włosy (tego jej oczywiście nie powiedziałam, tylko delikatnie zasugerowałam że chyba się niszczą od rozjaśniania). Na dodatek ona tego u fryzjera nie robi, tylko sama w domu. Czasem jak jej nie wyjdzie to następnego dnia kolejną farbą na inny blond odcień. Wydaje mi się że jak tak dalej będzie robić to jej włosy wypadną i tyle będzie...

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska Ty slodka Wariatko:) pozwolisz ze ja się napije herbatki, milo ze wpadlas na pogaduchy;) uprzedzilas m, ze idziesz do koleżanki?
    Niestety nie rozpisze się za dużo, moze wieczorkiem jeszcze raz Ci odpowiem bo jak juz pisałam, na tel mi nie wygodnie. Jeszcze raz się cieszę, ze Ci humor dopisuje, @ nie ma i niech się nie wazy do Ciebie wpadać. Ja zacznę pomiar moim nowym nabytkiem i moze wykres chociaż będzie wyrazniejszy:) moze ciastko??? A moze jeszcze która chętne na kawę i klachy?
    A tak wogole to niezla mamy banie i chyba dealera tego samego:P

Spoko, pij herbatkę i czytaj i jednozdaniowo komentuj w miarę możliwości :) W domu się rozpiszesz :)
    A mój m faktycznie do mnie przylazł i pyta "czy znowu na forum o cipkach gadamy" (nie komentuję stylu). To ja na to "o cipkach nie, ale o szyjkach macicy tak". Gdybyście widziały jego minę! Bezcenne. Odpowiedział "naprawdę!?", Ja na to "nie, ale jak zadajesz głupie pytania to dostaniesz głupią odpowiedź". Się zawinął i poszedł uchichany :P

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra gdzie Twój wykres?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja w następnym tygodniu muszę włoski farbnąć a wczoraj miałam iść do fryzjera i dupa blada :( rozchorował się na grypę żołądkową i teraz nie wiem kiedy będzie miał czas.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Muska Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no ja w następnym tygodniu muszę włoski farbnąć a wczoraj miałam iść do fryzjera i dupa blada :( rozchorował się na grypę żołądkową i teraz nie wiem kiedy będzie miał czas.

popieram.
    Nie ma to jak mała zmiana na głowie. Od razu po wyjściu od fryzjera kobieta ma +10 do samooceny i wyglądu oczywiście :)

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Libra gdzie Twój wykres?

na moim wykresie nie ma co oglądać:) na razie jest tylko morze czerwone:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jasne :) a zawsze lepiej się człowiek czuje :) a ja już wiek kiedy man fryzjera :)a ale od razu mi powiedział że na własną odpowiedzialność wchodzę do nich hehe :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz ktoś pomysli ze walnieta jestem... Śmieje się jak głupia do sera do tego telefonu. Muska masz mistrza.
    Działkę sobie kup na Śląsku he he u nas 1200m2 za 80tys wyrwiesz:)
    Ja teraz ruda jestem a wcześniej blond ale na zmianę m mnie namówił bo się balam:)
    Librus nie ryzykujesz nie zyjesz;) trzeba korzystać póki jeszcze włosy na głowie mamy, bo potem to juz nam loniaki tylko zostana:D
    Kurde chyba się juz przestane oszukiwać i zmienię to plamienie na krwawienie..
    Nie macie pojęcia jak chciałabym Was poznać na life;)
    A wogole jak Was na FB znaleźć? Bo aktywowalam konto z powrotem.
    Pyszna herbatka w doborowym towarzystwie :*

mala29_, Libra, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pomysl:D wpadnijcie na ciastko urodzinowe do Mikołowa ;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nie ma sprawy ja się pisze tylko sprawdzę loty czy są :)

Dodi, Libra, Muska lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok mala jesteś pierwsza, wiec dla Ciebie największy kawalek:)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty chcesz żebym była gruba i tak już przytyłam :) a mój brzucho wygląda jak to znajoma określiła na 3 lub 4 miesiąc he he he :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    zaraz ktoś pomysli ze walnieta jestem... Śmieje się jak głupia do sera do tego telefonu. Muska masz mistrza.
    Działkę sobie kup na Śląsku he he u nas 1200m2 za 80tys wyrwiesz:)
    Ja teraz ruda jestem a wcześniej blond ale na zmianę m mnie namówił bo się balam:)
    Librus nie ryzykujesz nie zyjesz;) trzeba korzystać póki jeszcze włosy na głowie mamy, bo potem to juz nam loniaki tylko zostana:D
    Kurde chyba się juz przestane oszukiwać i zmienię to plamienie na krwawienie..
    Nie macie pojęcia jak chciałabym Was poznać na life;)
    A wogole jak Was na FB znaleźć? Bo aktywowalam konto z powrotem.
    Pyszna herbatka w doborowym towarzystwie :*

tylko po co mam ryzykować, jak mój m uwielbia blondynki?;)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po jednym kawałku nic Ci nie będzie a przecież i tak niedługo w ciąży MUSISZ być to nie podpadniesz ;)

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 1828 1829 1830 1831 1832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ