plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
bardzo dobrze Aga ze masz kogos takiego jak kuzynka z ktora mozesz pogadac mam nadzieje ze juz troszke choc lepiej sie czujesz a i dobrze ze schowalas termometr moze bedziesz mniej myslec i stresowac sie. Czasem trzeba sie troche wyzyc zeby emocje rozladowac to pomaga , i pozwala potem ba swiat inaczej patrzec.Ja tez o tym mysle zeby go schowac, a na razie podchodzie do wszytkiego lajtowo. Sorry dziewczynki ze tak zniknelam bez slowa ale polecialam bo m. wolal no i jakos tak spontanicznie wyszlo i sobie poserduszkowalismy dla rozrywki a co tam trzeba potrenowac. Dobra teraz ladnie mowie wam dobranoc i zycze milych snow
Dodi, Muska, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny! Życzę miłego dzionka i zmykam do pracy
AHA- potrzebuje rady, pytałam już w lutowych staraniach:
"Dziewczynki, wpisałam dzisiaj nową tempkę- 37,7 i owulacja przesunęła się z 10 na 16 dzień cyklu. Kurczę nie wiem czy nie powinnam zaznaczyć "nie bierz tej temp pod uwagę" tak jak wczoraj- ze wzgędu na to, iż w sobotę miałam wyrywaną ósemkę i mogę mieć stan zapalny, no i biorę antybiotyk- jak myślicie- brać tę tempkę pod uwagę czy nie?"
Z ggóry dzięki za radyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 06:42
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny zadzwoniła kuzynka pogadałam z nią !! zna moją sytuacje i rodzinna i miłosną i maciężyńską !!!
Pogadałam z nią na tematy rodzinne i inne !! Na wszystkie tematy!!! 35min roz z osobą bestronną dobrze mi zrobiło!!! gardzi jak ja rodziną i pragnie jak ja miłości!!!
Dziękuję wam że jesteście!!i wspieracie i słodzicie i ochrzanicie !!
Dziękuję że jesteście!!
nie wypowiadam się nigdy na forach na tematy czysto prywatne, nie znam twojej sytuacji ale moge powiedziec jedno. Jakis czas temut zmieniłam swoje zycie diametralnie, podejmujac bardzo odwazna decyzje,było bardzo cięzko.
milość i szczęście jest najwazniejsze:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski az ci zazdroszcze takiego leniuchowania
a co do tej owulacji to jesli bierzesz jakies antybiotyki ale za to spalas dobrze nic cie nie boli po tym dentyscie, to ja bym ja brala pod uwage. A powiedz mi czy robisz jakies testy owulacyjne przed albo czy badasz szyjke, a moze masz bole przy owulacji ? Jesli tak to ja bym recznie zaznaczyla to na wykresie kiedy bylo . Jest tam taka opcja.karoam lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyszybkie sposoby na ból głowy z przodu czachy...wiem, że po bromergonie...no i tak okresowo boli ta głowa...może jednak zdąży w tej 7-dniowej przerwie przyleźć...Dziewczynki dopóki mnie głowa nie przestanie boleć, to nawet nie wiem co i jak pisać...kurczesz te skutki uboczne...trochę większa dawka i mam...spróbuję ją jednak podzielić na dwie równe rano i wieczór...jednak to nie będzie łatwe, bo one powodują senność i nie wolno po nich prowadzić auta...no prowadzić można ale nie na drodze i nie odpalać silnika he he
Zrobię reset dolegliwości z rana i później wpadnę do Was....znów mamy słonko od ranka i Wam też go życzę...nie mogło tak wczoraj być?
Przemiłego dnia dziewczynki;-)
No i wymiotuję...extra...super! Masakra! Aż się trzęsę...musiałam łyknąć hydroksyzynę, żeby nie haftować na pusty żołądek...
1/100 nudności
1/1000 wymioty to się załapałam...może przejdzie po hydroksyzynie...shagga chyba pisała, że to też na wymioty pomaga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2013, 07:20
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Aguś mam nadzieję że juz jest zdecydowanie lepiej *)
Karoam moim zdaniem powinnaś ignorować tempkę
karoam, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
oj Mazurciu ileś Ty sie ucierpisz przez te leki <tulimy>
a nie masz żadnych leków przeciwmigrenowych, moze weź coś to wymioty trochę ustąpia
j atez załapuję sie na różne skutki uboczne..ehh trzymaj sieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mala29_ wrote:2 kreski az ci zazdroszcze takiego leniuchowania
a co do tej owulacji to jesli bierzesz jakies antybiotyki ale za to spalas dobrze nic cie nie boli po tym dentyscie, to ja bym ja brala pod uwage. A powiedz mi czy robisz jakies testy owulacyjne przed albo czy badasz szyjke, a moze masz bole przy owulacji ? Jesli tak to ja bym recznie zaznaczyla to na wykresie kiedy bylo . Jest tam taka opcja.
powiem ci w sekrecie ze od dawna marzyłam o takim leniuchowaniu, kazdy tewierdzi ze sciemniam, ale tak nie jest, juz daaawno tak nie miałam i prawde mowiac jestem bardzo zadowolona:))
'a plany na dzisiejszy dzien, to tak hmm wypadałoby zajac sie sa=oba, upiekszyc jakos czyli takie homespa:) jakies kwasy na buzkejakies serum delikatny peeling, z kawitacyjnego zrezygnuje bo w razie jakiejs fasolki to nie wskazane:)
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
U mnie dzisiaj tempka się trzyma wysoko. Na razie więc zadowolona jestem i dalej czekam
Boli mnie brzuch co prawda jak na @, ale oby sie zołza nie zjawiła. Mam nadzieję, ze jak tempka tak wysoko to nie zacznę w pracy plamić
Może tak być że @ przychodzi przy takiej temperaturze czy musi najpierw się temp. obniżyć żeby się rozpoczęło? -
mala29_ wrote:2 kreski az ci zazdroszcze takiego leniuchowania
a co do tej owulacji to jesli bierzesz jakies antybiotyki ale za to spalas dobrze nic cie nie boli po tym dentyscie, to ja bym ja brala pod uwage. A powiedz mi czy robisz jakies testy owulacyjne przed albo czy badasz szyjke, a moze masz bole przy owulacji ? Jesli tak to ja bym recznie zaznaczyla to na wykresie kiedy bylo . Jest tam taka opcja.
Mialam trudnosci z zasnieciem ale jak juz sie udalo spalam normalnie ( w przeciwienstwie do poprzedniej nocy gdzie bol budzi mnie co godzine)
Bol niestety jest caly czas- intensywnosc zalezy czy lykne paracetamol, na razie nie bralam ale chyba dluzej nie wytrzymam. Jutro mam kolejna wizyte u dentysty wiec bede bardzie rozeznana czy stan zapalny jest czy nie.
Testow owulacyjnych nie robie bo tu jak na razie nie znalazlam, a sciaganie dostaw z Polski nie jest takie proste
Szyjke zaczelam badac, ale chyba mi nie wychodzi za bardzo, wiec na razie nie umieszczam na wykresie. Bolow owulacyjnych chyba nie mam. Tzn bole w podbrzuszu, klocie z jednaj strony zdadza mi sie kilkakrotnie w trakcie cyklu, co jakis czas, wiec nie jestem w stanie okreslic czy to bol owulacyjny czy jakies inee cosik -
Muska wrote:U mnie dzisiaj tempka się trzyma wysoko. Na razie więc zadowolona jestem i dalej czekam
Boli mnie brzuch co prawda jak na @, ale oby sie zołza nie zjawiła. Mam nadzieję, ze jak tempka tak wysoko to nie zacznę w pracy plamić
Może tak być że @ przychodzi przy takiej temperaturze czy musi najpierw się temp. obniżyć żeby się rozpoczęło?
musi sie najpierw obnizyc tak przynajmniej czytałam wiec wszystko jest na dobrej drosze:)Muska lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Witajcie kobietki
))
Muzarciu kurcze, ze hydroksyzyna na mdłości pomaga to nie wiedziałam... ja po tym leku po prostu śpię jak zabitaI współczuję bóli głowy
nie możesz jakiegoś porządnego procha przeciwbólowego łyknąć? Ja osobiście slabo radzę sobie z bólem i teraz w ciąży jak tylko zaczyna mnie ćmić to biorę apap max (jak już zacznie boleć to apap mi nie pomaga, więc wolę wziąć go szybko) a bez ciąży jak głowa mocno nawala to i tramalem nie pogardzę
Effcia28, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
2 kreski wrote:Muska wrote:U mnie dzisiaj tempka się trzyma wysoko. Na razie więc zadowolona jestem i dalej czekam
Może tak być że @ przychodzi przy takiej temperaturze czy musi najpierw się temp. obniżyć żeby się rozpoczęło?
musi sie najpierw obnizyc tak przynajmniej czytałam wiec wszystko jest na dobrej drosze:)
no niestety nie zawsze... nie ma na to 100% reguły, ja raz wchodziłam w @ bez rzadnego spadkuOliwka 2006