plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Wosebka wrote:lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)
czyli co wracamy do tabelki
ale powiem Ci ze mi ulżyło jak to napisałaś bo zapowiadało się nieciekawie...
Fedrus wole nie..bo niby sie staramy ale nie tak jak kiedyś..ale i tak nas czeka IUI..
no mi tez ulzyło:)mam nadzieje ze mu teraz szybko pzrejdzie:)bo siemęczy bidulek:(a takie swędzenie nie jest przyjemne:( -
nick nieaktualnyWosebka wrote:lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)
To dobra wiadomość!!! Cieszę się bardzo!!Wosebka lubi tę wiadomość
-
Wosebka wrote:lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)
Super wieści. Czuję się jak wróżbita, hihi.
Mówiłam ze uczulenie?!
I ze wapno dostanie
A na serio to b. się ciesze że to "tylko" uczulenie.Wosebka, Beata lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:Fedra wrote:Wosebka wrote:lekarka twierdzi ze to pokrzywka uczuleniowa..wypisała masć i kazała pić wapno:)a ze m czuje sie troche chory to antybiotyk tez dała..ale brac go dopiero ja bedzie gorzej..uf..co za ulga:)
czyli co wracamy do tabelki
ale powiem Ci ze mi ulżyło jak to napisałaś bo zapowiadało się nieciekawie...
Fedrus wole nie..bo niby sie staramy ale nie tak jak kiedyś..ale i tak nas czeka IUI..
no mi tez ulzyło:)mam nadzieje ze mu teraz szybko pzrejdzie:)bo siemęczy bidulek:(a takie swędzenie nie jest przyjemne:(
Dobrze Wosebko jeśli zmienisz zdanie to mi daj znać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Słuchajcie, tak mnie rwie podbrzusze po lewej stronie, że cos strasznego...
Jak dzisiaj nie popłynę, to myślę że coś tam się jednak gnieździ ;)Strasznie boli, taki kłująco-szarpiący ból
Już mi ciężko przy biurku siedzieć
WspółczujęTrzymaj się jakoś!
Muska lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Słuchajcie, tak mnie rwie podbrzusze po lewej stronie, że cos strasznego...
Jak dzisiaj nie popłynę, to myślę że coś tam się jednak gnieździ ;)Strasznie boli, taki kłująco-szarpiący ból
Już mi ciężko przy biurku siedzieć
no dobra to jak jutro nie spadnie temp to zrób tego sikańca tylko się nie załamuj jeśli by była jedna kreska bo wiesz to wszystko jeszcze wcześnie jest...mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:karoam wrote:Pracuje z debilami, no masakra jakas, z tymi ludzmi to sie juz w zadnym jezyku dogadac nie mozna. Mam ochote po prostu wyjsc, isc do domciu i sie walnac na wyrko. I jeszcze ten paskudny zab (a wlasciwie dziura po nim) mi doskwiera, i bol glowy, i wogole wszystko ble jest
Przepraszam, ze tak marudze- niedlugo mi mam nadzieje przejdzie. Ja chyba musze ta robote rzucic w diably
he he he no niestety jak to by powiedziała jedna osoba "od debili nie uciekniesz wszędzie są"
więc albo to trzeba jakoś przeżyć albo im uświadomić że sa debilami i niech coś z tym zrobią
No ale ja im uswiadamiam od poltora roku Fedrus- i dalej zakute lby jak byly tak saNormalnie przez te robote, zaczynam wierzyc w stereotypy- Arabowie- lenie, Rosjanie- niewychowane buce, Finlandczycy- malo inteligentni flegmatycy...ehhh sama sie robie zgryzliwa...co wlasciwie potwierdza tylko kolejny stereotyp marudnego Polaka
Muska- trzymaj sie, mam nadzieje, ze bol to nie na @ ale na cos o wiele bardziej milegoFedra, Beata, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Dobra Kobitki ja się na razie ewakuuje pewnie będe z doskoku zaglądać
trztymajcie się ciepło i nie dac się ciotce zgryźliwości, wujkowi stresikowi ani pani DepresjiDodi, mala29_ lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Fedra wrote:dla zainteresowanych:
Libra była u dentysty teraz jest z M. na zakupach dlatego jej tu dzisiaj nie ma
Ha! Widzę, że trzymasz "oko i ucho na pulsie spraw" (cytat z Misia).
he he he bo zawsze była a dzisiaj jej nie było co było dziwne więc trzeba było sprawdzić co i jakLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
miałam takie ambitne plany na dzisiejszy dzien, tak fajnie sie zapowiadłao, małe spa miałam soebie zorganizowac i nici z tego wszystkiego.
kolejny spadek formy, zastanawiam sie czy mdlosci ktore mnie mecza 3 dzien nie sa wynikiem duphastonu ktory biore. a poza tym nie chce oczywiscie sobie niczego wmawiac ani robic nadzieji, ale wczorajszy kotlet z zniemniakami spowodował u mnie odruch wymiotny, zeby nie robic szumu wokół siebie przełknelam obiad z wielkim trudem, podobnie było z popoludniowa kawka ze spienionym mleczkiem bleeee do tej pory czuje jak mi roscie w ustach blee. i to dziwne uczucie jakby mi ktos balon napompowal w brzuchu i nie sa to wzdecia.06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
mauysia wrote:kopciuszek126 wrote:Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa
Życzę miłego lajtowania Kopciuszku! I wróć do nas kiedyś.
Wpadam jeszcze na chwile-pożegnałam sie tez na innych forach...
Mayusiu nie wiem czy wrócę, a jak wrócę to tu zapewne zadnej juz nie będzie!!!! wszystkie bedziecie mamami albo zaciązone!!1 Właśnie po to wróciłam zeby życzyć wszystkim POWODZENIA!!!!
Fedruś po twoim komentarzu ścisnęło mnie w gardle i płakać mi sie zachciało ;(. Będę podglądać WAs na FB od czasu do czasu ok??? nie usuwajcie mnie z grupy tylko...Pozdrawiam i miłego popołudniamauysia, karoam, Effcia28, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:mauysia wrote:kopciuszek126 wrote:Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa
Mayusiu nie wiem czy wrócę, a jak wrócę to tu zapewne zadnej juz nie będzie!!!! wszystkie bedziecie mamami albo zaciązone!!1 Właśnie po to wróciłam zeby życzyć wszystkim POWODZENIA!!!!
Fedruś po twoim komentarzu ścisnęło mnie w gardle i płakać mi sie zachciało ;(. Będę podglądać WAs na FB od czasu do czasu ok??? nie usuwajcie mnie z grupy tylko...Pozdrawiam i miłego popołudnia
ojoj co ja znowu takiego napisałam że doprowadziłam prawie do łez17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kopciuszek126 wrote:mauysia wrote:kopciuszek126 wrote:Witam dziewczynki i zarazem zegnam-myślę,ze na dłuższy czas....Daję sobie spokój z mierzeniem temperatur, z czytaniem forów dla starajacych! Zajrze moze od czasu do czasu na priva i FB. Postanowiłam coś zmienić-bo zauważylam,że komputer i internet zawładnął moim życiem-nic nie robie tylko o jednym myślę i czytam fora. A zaniedbuje się inne obowiązki. Idzie wiosna-czas na zmiany!!!!!Postanowiłam rozejrzeć się za pracą ;)papa
Fedruś po twoim komentarzu ścisnęło mnie w gardle i płakać mi sie zachciało ;(. Będę podglądać WAs na FB od czasu do czasu ok??? nie usuwajcie mnie z grupy tylko...Pozdrawiam i miłego popołudnia
To do zobaczenia na FB, Kopciuszku! -
Kopciuszku w takim razie usunę Cię z tabelki a jak wrócisz to dopiszemy z powrotem dobrze?
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03......IUI……opolskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
kiti.........................5......25lat............11.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Dodi ......................5.....29lat...........03.04..................śląskie
2015 Nati
2017 Suzi