X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mUSIA nie pozostaje Ci nic innego jak tylko czekac , do pioetku wytrzymasz :)

Muska lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Witajcie przyszłam :)
    wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło :)

ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
    i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?

Hej Beciu,

podejrzewam, że inny lekarz powiedziałby, że wiesiołek działa :)
    No niestety, ale nawet lekarze czasem mają na te same rzeczy zgoła inne poglądy... A to komu uwierzysz, to loteria.

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie

hej Koczku
    nie nic absolutnie nie otrzymałam :(
    może spróbuj jeszcze raz albo ja spróbuję..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mayuś masz rację tak samo jak na nas różnie różne rzeczy działają
    a skoro ona jest kobietą i wiem że równiez miała problemy z zajściem moze sama próbowała a u niej sie nie sparwdził dlatego mowi że to mit :P

i słuchajcie niespodzianka normalnie mnie spotkała :O

mam pęcherzyk! nie powiedziała jakiej wielkości ale powiedziała że bardzo ładny i żeby w ciągu 3 dni się starac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 07:22

mauysia, Muska, Libra, Fedra, Dodi, ann2224 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    a-koczek wrote:
    Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie

hej Koczku

Wtaki razie powiem ci ze skonczyłam leczenie straszne to było ale w nastepnym tygodniu ide do gin na kontrole raczej jest juz ok. ale mam miłą niespodzianke tak zajełam się mysleniem o leczeniu ze chyba udąło mi się zaciązyć robie test od 6 dnia i mam bladą kreske juz 3 dzien takze mam nadzieje ze sie udało.

Muska, Beata, Libra, Fedra, Dodi, Amicizia, ann2224, gadgeta lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Witajcie przyszłam :)
    wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło :)

ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
    i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?

http://www.ofeminin.pl/zdrowy-styl-zycia/wiesiolek-dzialanie-olej-z-wiesiolka-dzialanie-f76909.html

Coś w tym jest, bo nie ma info o poprawie jakości śluzu. Jedynie wpływ na gospodarkę hormonalną :)

Cześć Becia :)

Beata lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i z całą resztą tez się witam - DZIEŃ DOBRY!

darijka - Gratuluję dwóch kresek :)
    Libruś - wg mnie sny nie pokazują przyszłości, tylko przeszłość, tzn. nawiązują do tego, o czym ostatnio się przejmowaliśmy, więc nie martw się. Ale domyślam się, jak nieprzyjemnie musiało Ci być podczas tego snu :(
    natusiu - mam nadzieję, że problemy rodzinne - choć cześciowo - zażegnane. Odeśpij sobie, bo widzę, że pisałaś o horrendalnie wczesnej porze!
    muska - Nie myśl o tym teście - ja też sądzę, że a) mógł być wadliwy, b) był robiony za wcześnie.
    karoam - a kiedy zwykle miewasz owulację?

Muska, Libra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam na 40 minut :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musia glowa do gory ja tam jestem dobrej mysli i trzymam kciukasy mocno :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 07:27

Muska lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu no widzisz, czyli gdzieś tam czaiło się to jajo :)
    Fajnie :) Życzę trafienia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 07:28

Beata, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwn dobry wszystkim w ten piekny jeszcze mroźny słoneczny poranek:):)

Właśnie przed chwila wróciłam z przychodni, pobrali mi krew i zobaczymy jaka jutro dostane informacje zwrotna:)
    Wiecie, co musze sie podzielic moim ogromnym oburzeniem, z drugiej strony wiedzialam ze tak bedzie:/ UROKI MAŁEGO MIASTECZKA!!!!!! przychodze do punktu pobran, a tam dwie panie siedza złe na cały swiat ze ktos smiał wejsc i zakłocic ich spokoj. Mówie dzien dobry chciałam pobrac krew na hcg, a tu nagle taaaakie oczy france zrobiły, nazwisko prosza od razu, podałam i nagle jeszcze wieksze oczy z pytanie Jak?? i panie z trudem ukryły swoje zdziwienie!tak własnie jest jak wszyscy wszystkich znaja:/ w dodatku jesli jest sie po rozwodzie i zaczyna sobie na nowo budfowac zycioe:/

Fedra, Dodi, ann2224 lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beata wrote:
    a-koczek wrote:

hej Koczku

Wtaki razie powiem ci ze skonczyłam leczenie straszne to było ale w nastepnym tygodniu ide do gin na kontrole raczej jest juz ok. ale mam miłą niespodzianke tak zajełam się mysleniem o leczeniu ze chyba udąło mi się zaciązyć robie test od 6 dnia i mam bladą kreske juz 3 dzien takze mam nadzieje ze sie udało.

a-koczku, byłoby ekstra! Ale to przecież jeszcze bardzo wcześnie, prawda? A na betę idziesz? Kiedy masz normalnie termin @?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku to wspaniała wiadomość!!!!
    to tak skromnie się chwalisz kochana?
    widzisz cudownie że za jednym zamachem udało sie wyleczyć i jeszcze taka niespodzianka w postaci Fasolki -GRatuluję
    koniecznie daj znac jak zrobisz bete- bo chyba będziesz robiła?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:

Właśnie przed chwila wróciłam z przychodni, pobrali mi krew i zobaczymy jaka jutro dostane informacje zwrotna:)
    Wiecie, co musze sie podzielic moim ogromnym oburzeniem, z drugiej strony wiedzialam ze tak bedzie:/ UROKI MAŁEGO MIASTECZKA!!!!!! przychodze do punktu pobran, a tam dwie panie siedza złe na cały swiat ze ktos smiał wejsc i zakłocic ich spokoj. Mówie dzien dobry chciałam pobrac krew na hcg, a tu nagle taaaakie oczy france zrobiły, nazwisko prosza od razu, podałam i nagle jeszcze wieksze oczy z pytanie Jak?? i panie z trudem ukryły swoje zdziwienie!tak własnie jest jak wszyscy wszystkich znaja:/ w dodatku jesli jest sie po rozwodzie i zaczyna sobie na nowo budfowac zycioe:/

Jeeeeju, takie baby są najgorsze :/ Ploty to ich pożywka...
    A wynik kiedy??

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej Mayuś masz rację tak samo jak na nas różnie różne rzeczy działają
    a skoro ona jest kobietą i wiem że równiez miała problemy z zajściem moze sama próbowała a u niej sie nie sparwdził dlatego mowi że to mit :P

i słuchajcie niespodzianka normalnie mnie spotkała :O

mam pęcherzyk! nie powiedziała jakiej wielkości ale powiedziała że bardzo ładny i żeby w ciągu 3 dni się starac :)

hej:)
    własnie rzucił mi sie w oczka twoj pecherzyk:))
    ostatnio lekarz widzac moj 21mm pecherzyk ( badanie było ok 19-tej) sexowac dzis wieczotem i jutro wieczorem powtorzyc:) pecherzyki lubia pekac noca wiec w ciagu dnia nie ma sensu:) czy miał racje nie iwem ale zastosowalam sie do zalecen:)

Dodi lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:
    Beata wrote:
    a-koczek wrote:

hej Koczku

a-koczku, byłoby ekstra! Ale to przecież jeszcze bardzo wcześnie, prawda? A na betę idziesz? Kiedy masz normalnie termin @?

termin mam na 12 ale w pierwszej ciazy juz w 10 dniu miałam mega mocna kreske wiec mam nadzieje ze te bladziochy jutro staną sie ciemniejsze oby ufff

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a- koczek w takim razie po cichu Ci juz gratuluje :-)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    2 kreski wrote:

Jeeeeju, takie baby są najgorsze :/ Ploty to ich pożywka...
    A wynik kiedy??

jutro do poludnia. ale zpenie zanim ja bede wiedziec cale miasto bedzie wiedzialo wczesniej rany!!!!!!!!!!! jak ja tego nienawidze!!!!!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski nie przejmuj się takimi babami bo jeszcze jak zobacza zażenowanie i zawstydzenie to tym bardziej będa miały o czym gadać, nos głowę wysoko i z duma powodzenia :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beata wrote:
    a-koczek wrote:

hej Koczku

gratulacje:)

‹‹ 1851 1852 1853 1854 1855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: