plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Witajcie przyszłam
wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło
ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?
Hej Beciu,
podejrzewam, że inny lekarz powiedziałby, że wiesiołek działa
No niestety, ale nawet lekarze czasem mają na te same rzeczy zgoła inne poglądy... A to komu uwierzysz, to loteria.Beata lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie
hej Koczku
nie nic absolutnie nie otrzymałam
może spróbuj jeszcze raz albo ja spróbuję..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
hej Mayuś masz rację tak samo jak na nas różnie różne rzeczy działają
a skoro ona jest kobietą i wiem że równiez miała problemy z zajściem moze sama próbowała a u niej sie nie sparwdził dlatego mowi że to mit
i słuchajcie niespodzianka normalnie mnie spotkała
mam pęcherzyk! nie powiedziała jakiej wielkości ale powiedziała że bardzo ładny i żeby w ciągu 3 dni się staracWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 07:22
mauysia, Muska, Libra, Fedra, Dodi, ann2224 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:a-koczek wrote:Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie
hej Koczku
może spróbuj jeszcze raz albo ja spróbuję..
Wtaki razie powiem ci ze skonczyłam leczenie straszne to było ale w nastepnym tygodniu ide do gin na kontrole raczej jest juz ok. ale mam miłą niespodzianke tak zajełam się mysleniem o leczeniu ze chyba udąło mi się zaciązyć robie test od 6 dnia i mam bladą kreske juz 3 dzien takze mam nadzieje ze sie udało.Muska, Beata, Libra, Fedra, Dodi, Amicizia, ann2224, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Witajcie przyszłam
wczoraj troszkę podczytałam i miło mi się zrobiło
ale co chciałam Wam powiedzieć, no wieć byłam wczoraj u ginki na monitoringu, ale pytałam równiez o te wszystkie castangusy i wiesiołki
i na słowo wiesiołek roześmiała sie w głos.... powiedziała że to totalny mit i w niczym nie pomaga aż sie dziwi skąd taka fama i wszyscy go teraz biorą...?
http://www.ofeminin.pl/zdrowy-styl-zycia/wiesiolek-dzialanie-olej-z-wiesiolka-dzialanie-f76909.html
Coś w tym jest, bo nie ma info o poprawie jakości śluzu. Jedynie wpływ na gospodarkę hormonalną
Cześć BeciaBeata lubi tę wiadomość
-
No i z całą resztą tez się witam - DZIEŃ DOBRY!
darijka - Gratuluję dwóch kresek
Libruś - wg mnie sny nie pokazują przyszłości, tylko przeszłość, tzn. nawiązują do tego, o czym ostatnio się przejmowaliśmy, więc nie martw się. Ale domyślam się, jak nieprzyjemnie musiało Ci być podczas tego snu
natusiu - mam nadzieję, że problemy rodzinne - choć cześciowo - zażegnane. Odeśpij sobie, bo widzę, że pisałaś o horrendalnie wczesnej porze!
muska - Nie myśl o tym teście - ja też sądzę, że a) mógł być wadliwy, b) był robiony za wcześnie.
karoam - a kiedy zwykle miewasz owulację?Muska, Libra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziwn dobry wszystkim w ten piekny jeszcze mroźny słoneczny poranek:)
Właśnie przed chwila wróciłam z przychodni, pobrali mi krew i zobaczymy jaka jutro dostane informacje zwrotna:)
Wiecie, co musze sie podzielic moim ogromnym oburzeniem, z drugiej strony wiedzialam ze tak bedzie:/ UROKI MAŁEGO MIASTECZKA!!!!!! przychodze do punktu pobran, a tam dwie panie siedza złe na cały swiat ze ktos smiał wejsc i zakłocic ich spokoj. Mówie dzien dobry chciałam pobrac krew na hcg, a tu nagle taaaakie oczy france zrobiły, nazwisko prosza od razu, podałam i nagle jeszcze wieksze oczy z pytanie Jak?? i panie z trudem ukryły swoje zdziwienie!tak własnie jest jak wszyscy wszystkich znaja:/ w dodatku jesli jest sie po rozwodzie i zaczyna sobie na nowo budfowac zycioe:/Fedra, Dodi, ann2224 lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
a-koczek wrote:Beata wrote:a-koczek wrote:Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie
hej Koczku
Wtaki razie powiem ci ze skonczyłam leczenie straszne to było ale w nastepnym tygodniu ide do gin na kontrole raczej jest juz ok. ale mam miłą niespodzianke tak zajełam się mysleniem o leczeniu ze chyba udąło mi się zaciązyć robie test od 6 dnia i mam bladą kreske juz 3 dzien takze mam nadzieje ze sie udało.
a-koczku, byłoby ekstra! Ale to przecież jeszcze bardzo wcześnie, prawda? A na betę idziesz? Kiedy masz normalnie termin @? -
Koczku to wspaniała wiadomość!!!!
to tak skromnie się chwalisz kochana?
widzisz cudownie że za jednym zamachem udało sie wyleczyć i jeszcze taka niespodzianka w postaci Fasolki -GRatuluję
koniecznie daj znac jak zrobisz bete- bo chyba będziesz robiła?Oliwka 2006
-
2 kreski wrote:Dziwn dobry wszystkim w ten piekny jeszcze mroźny słoneczny poranek:)
Właśnie przed chwila wróciłam z przychodni, pobrali mi krew i zobaczymy jaka jutro dostane informacje zwrotna:)
Wiecie, co musze sie podzielic moim ogromnym oburzeniem, z drugiej strony wiedzialam ze tak bedzie:/ UROKI MAŁEGO MIASTECZKA!!!!!! przychodze do punktu pobran, a tam dwie panie siedza złe na cały swiat ze ktos smiał wejsc i zakłocic ich spokoj. Mówie dzien dobry chciałam pobrac krew na hcg, a tu nagle taaaakie oczy france zrobiły, nazwisko prosza od razu, podałam i nagle jeszcze wieksze oczy z pytanie Jak?? i panie z trudem ukryły swoje zdziwienie!tak własnie jest jak wszyscy wszystkich znaja:/ w dodatku jesli jest sie po rozwodzie i zaczyna sobie na nowo budfowac zycioe:/
Jeeeeju, takie baby są najgorszePloty to ich pożywka...
A wynik kiedy?? -
Beata wrote:hej Mayuś masz rację tak samo jak na nas różnie różne rzeczy działają
a skoro ona jest kobietą i wiem że równiez miała problemy z zajściem moze sama próbowała a u niej sie nie sparwdził dlatego mowi że to mit
i słuchajcie niespodzianka normalnie mnie spotkała
mam pęcherzyk! nie powiedziała jakiej wielkości ale powiedziała że bardzo ładny i żeby w ciągu 3 dni się starac
hej:)
własnie rzucił mi sie w oczka twoj pecherzyk:))
ostatnio lekarz widzac moj 21mm pecherzyk ( badanie było ok 19-tej) sexowac dzis wieczotem i jutro wieczorem powtorzyc:) pecherzyki lubia pekac noca wiec w ciagu dnia nie ma sensu:) czy miał racje nie iwem ale zastosowalam sie do zalecen:)Dodi lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
mauysia wrote:a-koczek wrote:Beata wrote:a-koczek wrote:Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie
hej Koczku
Wtaki razie powiem ci ze skonczyłam leczenie straszne to było ale w nastepnym tygodniu ide do gin na kontrole raczej jest juz ok. ale mam miłą niespodzianke tak zajełam się mysleniem o leczeniu ze chyba udąło mi się zaciązyć robie test od 6 dnia i mam bladą kreske juz 3 dzien takze mam nadzieje ze sie udało.
a-koczku, byłoby ekstra! Ale to przecież jeszcze bardzo wcześnie, prawda? A na betę idziesz? Kiedy masz normalnie termin @?
termin mam na 12 ale w pierwszej ciazy juz w 10 dniu miałam mega mocna kreske wiec mam nadzieje ze te bladziochy jutro staną sie ciemniejsze oby ufffmauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:2 kreski wrote:Dziwn dobry wszystkim w ten piekny jeszcze mroźny słoneczny poranek:)
Wiecie, co musze sie podzielic moim ogromnym oburzeniem, z drugiej strony wiedzialam ze tak bedzie:/ UROKI MAŁEGO MIASTECZKA!!!!!! przychodze do punktu pobran, a tam dwie panie siedza złe na cały swiat ze ktos smiał wejsc i zakłocic ich spokoj. Mówie dzien dobry chciałam pobrac krew na hcg, a tu nagle taaaakie oczy france zrobiły, nazwisko prosza od razu, podałam i nagle jeszcze wieksze oczy z pytanie Jak?? i panie z trudem ukryły swoje zdziwienie!tak własnie jest jak wszyscy wszystkich znaja:/ w dodatku jesli jest sie po rozwodzie i zaczyna sobie na nowo budfowac zycioe:/
Jeeeeju, takie baby są najgorszePloty to ich pożywka...
A wynik kiedy??
jutro do poludnia. ale zpenie zanim ja bede wiedziec cale miasto bedzie wiedzialo wczesniej rany!!!!!!!!!!! jak ja tego nienawidze!!!!!!06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski nie przejmuj się takimi babami bo jeszcze jak zobacza zażenowanie i zawstydzenie to tym bardziej będa miały o czym gadać, nos głowę wysoko i z duma powodzeniaOliwka 2006
-
a-koczek wrote:Beata wrote:a-koczek wrote:Hej beatko mam taki pytanko wysyłam Ci wiadomości na priv i czy one dochodzę bo cos mi sie wydaje ze nie
hej Koczku
gratulacje:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek