plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:2 kreski no widzisz .. czyli nie do końca można im ufac...albo z nami jest coś nie tak...
Koczku grupa jest ukryta żeby nikt jej nie widział wiec sama nie znajdziesz, boisz sie podać nazwisko tutaj? zaraz skasujesz jak tylko przeczytam
ja mysle z e z nami jest wszystko ok:) a czy te testy sa do konca wiarygodne? nie mam pojecia, kazdy organizm jest inny inaczej reaguje i tak jak w przypadku testow ciazowych, jedym wychodza + jeszcz przed @ a innym 3 tyg po spodziewanej @Beata lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyDzień doberek dziewczęta!!!
Jak tam wtorkowy poranek!!!
Ja przy kawusi siędzę i stwierdzam fakt ze mnie ta grypa wykończy!!
Znowu kluski w gardle mi się zrobiły ucho boli ach szkoda gadać!!
Jutro @ dostane to odrzu do lekarza po antybiotyk idę!!Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:2 kreski problem w tym, ze już 1 wypiłam... a wiadomo, ze przeginać nie mogę
a wczoraj nie spałam do 3ciej bo czytałam książkę, która tak mnie wciągnęła, ze musiałam ją skończyć
Beciu obawiam się, że to nie byłoby takie prosteNo i chyba nie jestem jednak aż tak zdesperowana, żeby pomagać mojemu mężowi w karierze ;P Sam niech sobie radzi
W jaki tam chce sposób... no chyba, ze jakiś generał byłby wybitnie przystojny... Jezu co ja plotę za głupoty z samego rańca xD
heheheh no i dobrze chociaz sie pośmiałam
bellus myslę że mogłoby być to prostsze niż myślisz
heeh trzeba pomagac męzowi w karierze wspieraćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:https://ovufriend.pl/wykres,dcf7ac275a56793ac5abd62e98a63f47.html
Widziałyście? co za wykres
nie no Ruciu szkoooookdla mnie totalny
czyli moje cykle 76d. też mogą być ovulacyjne? trZeba byc czujnym jednak
dziękiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:https://ovufriend.pl/wykres,dcf7ac275a56793ac5abd62e98a63f47.html
hehehehhehe wykres niesamowityaczkolwiek mi przychodzi na myśl 1... jak jej wyznaczę termin z OM?
W sumie przypadek bardzo ciekawy i dający nadzieję chyba każdej starającej się kobiecie
Jednocześnie jak mi do głowy przyszedł termin z OM, to aż się uśmiechnęłam
Pamiętam jak trafiłam do szpitala co ten konował chciał mnie czyścić i wział w końcu po ponad dobie na USG dopochwowe, to powiedział: no, ciąża jeszcze żywa, ale nie ma się co cieszyć, bo dziecko na oko jest za małe o tydzień. Ja mówię i tłumaczę, ze miałam opóźnioną owulkę a ten- skąd pani to może wiedzieć? monitoring był?
Ale ten lekarz to idiota
w każdym razie od razu sobie to przypomniałam patrząc na wykres tej szcześciary
Beata, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Becia ja nie wiem czy takie proste... bo ból spojenia łonowego na amory wszelakie niezbyt mi pomaga i wolę siły zachowac dla męża jak już
No i... zbyt duże w tej ciaży mam odruchy wymiotne by załatwiać awans innymi sposobami
If ju noł łot aj min
Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:https://ovufriend.pl/wykres,dcf7ac275a56793ac5abd62e98a63f47.html
nie no Ruciu szkoooookdla mnie totalny
czyli moje cykle 76d. też mogą być ovulacyjne? trZeba byc czujnym jednak
dzięki
No cuda się zdarzają!!! patrząc na początek wykresu to końca nie widac a jednak szczęściem się skończył!!Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
2 kreski masz rację tylko czemu mi nic nigdy nie wychodzi? a tempki rosną...nie wiem co o tym myslec uwierzę w moje ovu dopiero jak w ciaże zajdę
Aguś cześć..jakto @ dostaniesz jutro?
Koczku czekam nie zaakceptowałaś?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:2 kreski masz rację tylko czemu mi nic nigdy nie wychodzi? a tempki rosną...nie wiem co o tym myslec uwierzę w moje ovu dopiero jak w ciaże zajdę
Koczku czekam nie zaakceptowałaś?
Beatko kobiety takie rzeczy wiedzą he he! -
Beata wrote:2 kreski masz rację tylko czemu mi nic nigdy nie wychodzi? a tempki rosną...nie wiem co o tym myslec uwierzę w moje ovu dopiero jak w ciaże zajdę
zaakceptowałam -
Muska wrote:Blondi22 wrote:normalnie moja szyjka sobie jaja ze mnie robi dzis sie kurde zamkneła i jest wysoko ... a powinna @ być i znowu bedzie dlugio cykl juz to wiem
Ja to jajka wysiaduję w tym moim 32 dni, bo już wydaj emi się ze b. długi cykl, ale przy Twoim Blondi to hu hu hu, już nie wiem co mówić...
Bardzo długi jest. No i teraz ta szyjka zamknięta i wysoko. Ja to żaden ekspert od badania szyji (dopiero się uczę) ale czytałam że jak twarda i zamknięta i wysoko to dobrze świadczy. Bo dopiero na @ mięknie i się otwiera...
Nie wiem co sądzić patrząc na ten twój wykres. Kiedy @ się spodziewasz?
no u mnie już byla ostatnio otwarta i miekka a tu znowu sie zamkneła zobaczymy dzis.
juz 2 terminy przypuszczalnej @ minely ostatni został na 8 marca ale u mnie czesto takie długie cykle po 40 pare dni a czuje ze @ przyjdzie niedługo -
nick nieaktualnySamochód stoi w cieniu. Ale przed chwilą wygrzewałam się w oknie i trochę pomogło
Zastanawiam się czy nie wyciągnąć leżaczka, owinać się kocem i nie poleżeć na słońcu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 08:42
mauysia, Libra, Fedra, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeeeezuu BellaRosa, gdzie taki konowal pracuje?! Bo chyba czuje sie bezkarny, że tak pieprzy i straszy kobiety w ciaży. Pięść w kieszeni się zaciska. Cymbał co to do błedu nie potrafi sie przyznać i dalej brnie w swoje przerażające bajeczki.
Oooo toż to moj wykres!... Termin wyznaczyli na podstawie wieku płodu po USG oczywiście, no bo jak inaczej? Wyznaczanie z OM ma sens tylko przy idealnych cyklach, to tylko jedna z metod przecież. Wiek płodu odpowiada owulacji widocznej na wykresie... no może niekoniecznie tam gdzie te linie biegną, ale tam gdzie jest spadek i skok temperatury. Jeden dzien w tą czy w tą - tego już nie zgadniemy, równie dobrze ovu mogło sie kopnać o ten dzien, albo aparatura doktorka. To nie ma najmniejszego znaczenia.
Na koniec dodam dziewczęta, że w pierwszej ciąży też mój cykl był dłuższy niż przeciętny, nie tak przesadnie jak ten, ale był... Z PCOS tak jest, organizm przypomina sobie o owulacji jak mu się zachce, jak zaskocza trybiki odp hormonów, to może być w kązdej chwili, a może nie byc wcale przez pare miesięcy aż nagle hop i dzieje sie. CZY KTORA MI POWIE JAK ZAKONCZYC TEN WYKRES I DAC GO DO GALERII Z PCOS??!! nigdzie nie moge znaleźćna to odpowiedzi, z serwisu mi nie odpisują, a nic sie nie dzieje jak zaznaczam testy nie testy, plamienia nawet zaznaczylam, ale zadna funkcja zakonczenia wykresu mi nie wyskakujeBeata, Kaja, Fedra, Dodi, BellaRosa, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:2 kreski masz rację tylko czemu mi nic nigdy nie wychodzi? a tempki rosną...nie wiem co o tym myslec uwierzę w moje ovu dopiero jak w ciaże zajdę
spokojnie, nic sie nie na spieszy:) zobaczysz jeszcze tylko trochu cierpliwosci a krzyz czerwony sie pokaze, zobaczysz:)Beata lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
2kreski, Muska, Aga30, a-koczek - trzymam kciuki za udane testy, bety, IUI!
Darijka Gratuluje!
Libra wyczesane te twoje sny, aż strach się bać.. brrr Ja swoje sny staram się od razu wymazywać z pamięci i wkręcam sobie jakieś ładne widoki i to pamiętam.
A gdzie GADGETKA?! co jej tak długo nie było u nas, nawet na chwilę..?AGA 30, Libra, mauysia, Beata, Muska, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧