plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:plemniczka kiedy zamykasz sklepik? ale tylko to stoisko, bo net zostawiasz?
Tyska jutro ostatni dzien mam stoisko... serce mi sie kroi... tyle wsadzilam tam serca, czasu, nerwów i pieniedzy...
no tak sklep internetowy zostaje.. -
drukowalam wczoraj wieczorem dla mojego lekarza i sie wkurzalam ze nie widac nic oprócz wykresu... musialam sama sobie domalowac @, serduszka...
Sandra za tydzien ide do gina na usg, on zobaczy czy jest pecherzyk i jak rosnie... no i juz za tydzien zaczynam staranka... mam nadzieje, bo jutro ide jeszcze na badania i mam nadzieje ze nie wyjda zle... ze juz oprocz progesteronu nic mi nie jest... -
Zosiu Plemniczka ma rację- też mnie gdzieś tam w jajnikach kłuło przy kaszlu... i po owulacji żadne piersi mnie nie bolały ;P Zresztą teraz też mnie bolą jakby chciały a nie mogły Nie mam żadnych wystających żyłek ani nabrzmiałych piersi moja siostra też tak miała ;P zero objawów takich typowo typowych
-
no mam sposób na wykresy. zrobiłam print screen i wkleiłam do painta. mam super wykres ze wszystkim - wam też polecam taki myk na przyszłość.
Bella no to może coś tam się zagnieżdża? jestem bardzo ciekawa.plemniczka, BellaRosa lubią tę wiadomość