plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra nie byłam i nie idę
Stwierdziłam, ze skoro normalnie kobiety w 4tym tyg. nawet o ciąży nie wiedzą to ja nie będę robiła miliona testów i bety co 48h bo oszaleję
Wystarczą 4 testy, które zrobiłam (plus 1 negatywny, który zrobił mój mąż żeby mi udowodnić, ze blada kreska to blada kreska, a brak kreski to brak kreski
)
Do lekarza się wybiorę w przyszłym tygodniu może- ale też nie wiem czy nie za wcześnie... na USG raczej nic jeszcze nie bedzie widac, więc co mi lekarz powie? Na razie się czuje dobrze, nie mam żadnych plamień... i mam nadzieję, ze wszystko jest ok -
aha... zaznacze, ze u mnie ten 4ty (właściwie rozpoczety 5ty) tydzień jest naciągany, bo owulację miałam przesunietą... więc sama ciąża ma mniej niż 2 tygodnie tak naprawdę
podejrzewam, ze zapłaciłabym za wizytę tylko po to żeby usłyszeć: prosze przyjść za dwa tygodnie
-
Mała włąśnie mam takie przeczucia
nie plamię, brzuch mnie nie boli okresowo (tylko żołądek dzisiaj... ale gdzie żołądek a gdzie macica
), nie mam gorączki czy przeziębienia... więc chyba teraz jest po prostu pora na cieszenie się i wykorzystywanie męża do robienia herbaty, kolacyjki, pićka jakiegoś itp ;P
-
mala29_ wrote:to się ciesze że czujesz się dobrze i życzę nudnej ciąży i wielkiego brzuchola hehe
Z tym wielkim brzuchem to Ty nie szalejbo mi już we wrześniu babka chciała ustąpić miejsca w autobusie -.- ehhh... no swoje ważę ;P więc oby brzuch mocno duży jednak nie rósł
Sandraa zmieniam posta bo nie zrozumiałamo wykorzystywanie męża chodzi, tak?
Ja mu zapowiedziałam mu już to dawno
zdeklarował się przed staraniami, ze nawet w nocy będzie wstawał do maleństwa ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 19:39
-
mala29_ wrote:she mogę ci dać jak się zalogować na przeglądarce a jakiej używasz?
Mala - korzystam z google chrome i internret explorera. Mialam maila od ovu co i jak poustawiac ale mi to nie dziala... Wkurzam sie bo ja zwykle dobrze radze sobie z kompami -
she wrote:mala29_ wrote:she mogę ci dać jak się zalogować na przeglądarce a jakiej używasz?
Mala - korzystam z google chrome i internret explorera. Mialam maila od ovu co i jak poustawiac ale mi to nie dziala... Wkurzam sie bo ja zwykle dobrze radze sobie z kompami
to napisz do nich jeszcze raz zobaczysz co ci odpowiedzą może u nich jest jakiś problem jest.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke