plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra nie byłam i nie idę Stwierdziłam, ze skoro normalnie kobiety w 4tym tyg. nawet o ciąży nie wiedzą to ja nie będę robiła miliona testów i bety co 48h bo oszaleję Wystarczą 4 testy, które zrobiłam (plus 1 negatywny, który zrobił mój mąż żeby mi udowodnić, ze blada kreska to blada kreska, a brak kreski to brak kreski )
Do lekarza się wybiorę w przyszłym tygodniu może- ale też nie wiem czy nie za wcześnie... na USG raczej nic jeszcze nie bedzie widac, więc co mi lekarz powie? Na razie się czuje dobrze, nie mam żadnych plamień... i mam nadzieję, ze wszystko jest ok -
aha... zaznacze, ze u mnie ten 4ty (właściwie rozpoczety 5ty) tydzień jest naciągany, bo owulację miałam przesunietą... więc sama ciąża ma mniej niż 2 tygodnie tak naprawdę podejrzewam, ze zapłaciłabym za wizytę tylko po to żeby usłyszeć: prosze przyjść za dwa tygodnie
-
Mała włąśnie mam takie przeczucia nie plamię, brzuch mnie nie boli okresowo (tylko żołądek dzisiaj... ale gdzie żołądek a gdzie macica ), nie mam gorączki czy przeziębienia... więc chyba teraz jest po prostu pora na cieszenie się i wykorzystywanie męża do robienia herbaty, kolacyjki, pićka jakiegoś itp ;P
-
mala29_ wrote:to się ciesze że czujesz się dobrze i życzę nudnej ciąży i wielkiego brzuchola hehe
Z tym wielkim brzuchem to Ty nie szalej bo mi już we wrześniu babka chciała ustąpić miejsca w autobusie -.- ehhh... no swoje ważę ;P więc oby brzuch mocno duży jednak nie rósł
Sandraa zmieniam posta bo nie zrozumiałam o wykorzystywanie męża chodzi, tak? Ja mu zapowiedziałam mu już to dawno zdeklarował się przed staraniami, ze nawet w nocy będzie wstawał do maleństwa ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 19:39
-
mala29_ wrote:she mogę ci dać jak się zalogować na przeglądarce a jakiej używasz?
Mala - korzystam z google chrome i internret explorera. Mialam maila od ovu co i jak poustawiac ale mi to nie dziala... Wkurzam sie bo ja zwykle dobrze radze sobie z kompami -
she wrote:mala29_ wrote:she mogę ci dać jak się zalogować na przeglądarce a jakiej używasz?
Mala - korzystam z google chrome i internret explorera. Mialam maila od ovu co i jak poustawiac ale mi to nie dziala... Wkurzam sie bo ja zwykle dobrze radze sobie z kompami
to napisz do nich jeszcze raz zobaczysz co ci odpowiedzą może u nich jest jakiś problem jest.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke