X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki.
    ja dziś mam wolne ale zajęć dużo więc nie popiszemy zbyt dużo. witaj muzarcia, klamka i mayusia.
    u mnie temp skoczyła. powiem wam coś ciekawego, tzn dla mnie dziwnego.. nie mogłam dziś zmierzyć temp. wydaje mi się że mi się w środku wszystko poprzesuwało.. aż się przestraszyłam. musiałam lawirować tym termometrem w te i z powrotem i w końcu jakoś wszedł.. nigdy tak nie miałam..

plemniczka, klamka lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia czym prędzej Ty go tłucz zamiast nim lawirować w te i z powrotem ;P
    Muzarcia te wykresy ciążowe niektóre są tak porąbane, ze naprawdę wszystko jest możliwe :D ja też przeżywałam, bo w pierwszej fazie tak na oko miałam za wysokie temperatury... przez to ovufriend nie mógł mi zaznaczyć owulacji. Dopiero ff mi wyznaczył a dzień później ovufriend (tylko, że jeden 19dnia drugi 20dnia fl). Nawet programy nie sa u mnie zgodne a tu taka niespodzianka :D więc jak mówię- nie ma rzeczy niemożliwych!!!
    a co do mnie... przed wczoraj 37,2, wczoraj 37 a dziś 36,9... mam nadzieję, ze takie opadanie temp jest w normie... chyba przestanę mierzyć tą cholerną temperaturę, bo to tylko nerwy niepotrzebne wywołuje :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)tyśka no piekny wzrost:)oby tak dalej:)u mnie troche w dól dzis temp poszła..ale tak jak pisałam jakis wewnętrzny glos mi mówi ze to nie ten cykl..takze nie nastawiam sie i czekam na nowy :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella no pewnie że nie mierz.. po co się dręczyć. niech fasolinka ma spokój w brzusiu.

BellaRosa, plemniczka lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie słuchaj głosów wewnętrznych.. bo one czasem żle nam doradzają.. temp masz i tak ładną.

BellaRosa, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to znaczy tylko i wyłącznie że cykl jak najbardziej prawidłowy i progesteronu mi nie brakuje :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym Monia słuchała głosów wewnętrznych a nie nadziei to do dzisiaj bym wierzyła, ze mi się @ spóźnia bo jestem chora na straszne rzeczy :D

zosia-ktosia, klamka lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz patrzę na Twój wykres i aż się huknąć na Ciebie! Jak to jest spadek temperatury to ja jestem św. Franciszek :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella nadzieje mam ze kiedyś sie uda..:)ale ten cykl..niewiem jakos tak dziwnie mnie dołuje..;(moze to przez tą zime za oknem...i ze tak szybko ciemno sie robi..jak ja nie lubie tych długich wieczorów...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahhahahahaha spadek temperatury :D hahhahahaha o 0,05stopnia :D Monia wiesz co? Kto jak kto ale Ty humor umiesz poprawić ;P

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długie wieczory sprzyjają poczeciu moja Droga :D i nie zadręczaj sie... naprawdę :* Poza tym.. mówisz, ze w tym cyklu jest inaczej... a to nie Ty mi pisałąś, ze te inne cykle to właśnie TE cykle?

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella wiem wiem :P juz bym wolała taki duuuuzy spadek..bo taki to by moze cos oznaczał;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze i ja :)ale wiesz w popzrednich cyklach wierzyałm ze sie uda ze nmoze ten cykl..a w tym za pierona...moja głowa nie chce dopuscic do siebie takiej mysli..ze mi mogło by sie udać..a przeciez nie jestem jakas inna..wszystko ze mna ok..z m raczej też:)a jak nie to łyka tabsy na poprawe:)wiec skad takie myśli..nie mam pojecia..

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a jak było ze mną? Na @ czekałam żeby już iść do tego lekarza i usłyszeć diagnozę, ze coś nie tak :D Gdzieś była nadzieja (ale to już dobrze po owulacji) ale zagłuszana rozsądkiem. Musiałam 4 testy zrobić żeby uwierzyć :D Ja w ciąży? Chyba żart :D Monia nie przewidzisz NIGDY kiedy to się stanie... a staje się naprawdę w najmniej spodziewanym momencie :D
    A od dużych spadków się odstosunkuj :D a najlepiej rozwal termometr :D to daje większą nadzieję niż te wszystkie spadki i inne takie :D

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o bella racja:)ciaza czasami nas zaskakuje..wtedy ta moja pierwsza ciaza to była ostatnia rzecza której bym sie spodziewała..byłam tak zrozpaczona i zestresowana wypadkiem m ze wogóle sie nie spodziewałam....a tu taka niespodzianka...niestety moja radośc trwała tylko 2 tygodnie:(mój organizm nie poradził sobie z tym wszystkim:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale koniec biadolenia :)co ma byc to bedzie :)a mi pozostaje wierzyc ze wkońcu doświadcze tego cudu:)jak my wszystkie:)

plemniczka lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia sama widzisz... wiem, ze to czekanie jest najgorsze, aż człowiek nie chce mieć tych nadziei żeby się nie zawieźć... WIEM O TYM! Ale wyjścia nie ma, trzeba czekac... i może właśnie kiedy ręce opadają rodzi się nowe życie?

muzarcia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella jak Ty to pięknie napisałaś...czy mogę to za tytuł do pamiętnika?... "...i może właśnie kiedy ręce opadają rodzi się nowe życie?"

BellaRosa lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D hehehe pewnie ;P Tylko jak kiedyś wydasz ten pamiętnik czy coś to ja chcę 20% zysków :D:D:D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o patrzta ją jaki sęp:)

BellaRosa, muzarcia lubią tę wiadomość

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ