X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki.
    ja dziś mam wolne ale zajęć dużo więc nie popiszemy zbyt dużo. witaj muzarcia, klamka i mayusia.
    u mnie temp skoczyła. powiem wam coś ciekawego, tzn dla mnie dziwnego.. nie mogłam dziś zmierzyć temp. wydaje mi się że mi się w środku wszystko poprzesuwało.. aż się przestraszyłam. musiałam lawirować tym termometrem w te i z powrotem i w końcu jakoś wszedł.. nigdy tak nie miałam..

plemniczka, klamka lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia czym prędzej Ty go tłucz zamiast nim lawirować w te i z powrotem ;P
    Muzarcia te wykresy ciążowe niektóre są tak porąbane, ze naprawdę wszystko jest możliwe :D ja też przeżywałam, bo w pierwszej fazie tak na oko miałam za wysokie temperatury... przez to ovufriend nie mógł mi zaznaczyć owulacji. Dopiero ff mi wyznaczył a dzień później ovufriend (tylko, że jeden 19dnia drugi 20dnia fl). Nawet programy nie sa u mnie zgodne a tu taka niespodzianka :D więc jak mówię- nie ma rzeczy niemożliwych!!!
    a co do mnie... przed wczoraj 37,2, wczoraj 37 a dziś 36,9... mam nadzieję, ze takie opadanie temp jest w normie... chyba przestanę mierzyć tą cholerną temperaturę, bo to tylko nerwy niepotrzebne wywołuje :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)tyśka no piekny wzrost:)oby tak dalej:)u mnie troche w dól dzis temp poszła..ale tak jak pisałam jakis wewnętrzny glos mi mówi ze to nie ten cykl..takze nie nastawiam sie i czekam na nowy :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella no pewnie że nie mierz.. po co się dręczyć. niech fasolinka ma spokój w brzusiu.

BellaRosa, plemniczka lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie słuchaj głosów wewnętrznych.. bo one czasem żle nam doradzają.. temp masz i tak ładną.

BellaRosa, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to znaczy tylko i wyłącznie że cykl jak najbardziej prawidłowy i progesteronu mi nie brakuje :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym Monia słuchała głosów wewnętrznych a nie nadziei to do dzisiaj bym wierzyła, ze mi się @ spóźnia bo jestem chora na straszne rzeczy :D

zosia-ktosia, klamka lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz patrzę na Twój wykres i aż się huknąć na Ciebie! Jak to jest spadek temperatury to ja jestem św. Franciszek :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella nadzieje mam ze kiedyś sie uda..:)ale ten cykl..niewiem jakos tak dziwnie mnie dołuje..;(moze to przez tą zime za oknem...i ze tak szybko ciemno sie robi..jak ja nie lubie tych długich wieczorów...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahhahahahaha spadek temperatury :D hahhahahaha o 0,05stopnia :D Monia wiesz co? Kto jak kto ale Ty humor umiesz poprawić ;P

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długie wieczory sprzyjają poczeciu moja Droga :D i nie zadręczaj sie... naprawdę :* Poza tym.. mówisz, ze w tym cyklu jest inaczej... a to nie Ty mi pisałąś, ze te inne cykle to właśnie TE cykle?

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella wiem wiem :P juz bym wolała taki duuuuzy spadek..bo taki to by moze cos oznaczał;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze i ja :)ale wiesz w popzrednich cyklach wierzyałm ze sie uda ze nmoze ten cykl..a w tym za pierona...moja głowa nie chce dopuscic do siebie takiej mysli..ze mi mogło by sie udać..a przeciez nie jestem jakas inna..wszystko ze mna ok..z m raczej też:)a jak nie to łyka tabsy na poprawe:)wiec skad takie myśli..nie mam pojecia..

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a jak było ze mną? Na @ czekałam żeby już iść do tego lekarza i usłyszeć diagnozę, ze coś nie tak :D Gdzieś była nadzieja (ale to już dobrze po owulacji) ale zagłuszana rozsądkiem. Musiałam 4 testy zrobić żeby uwierzyć :D Ja w ciąży? Chyba żart :D Monia nie przewidzisz NIGDY kiedy to się stanie... a staje się naprawdę w najmniej spodziewanym momencie :D
    A od dużych spadków się odstosunkuj :D a najlepiej rozwal termometr :D to daje większą nadzieję niż te wszystkie spadki i inne takie :D

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o bella racja:)ciaza czasami nas zaskakuje..wtedy ta moja pierwsza ciaza to była ostatnia rzecza której bym sie spodziewała..byłam tak zrozpaczona i zestresowana wypadkiem m ze wogóle sie nie spodziewałam....a tu taka niespodzianka...niestety moja radośc trwała tylko 2 tygodnie:(mój organizm nie poradził sobie z tym wszystkim:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale koniec biadolenia :)co ma byc to bedzie :)a mi pozostaje wierzyc ze wkońcu doświadcze tego cudu:)jak my wszystkie:)

plemniczka lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia sama widzisz... wiem, ze to czekanie jest najgorsze, aż człowiek nie chce mieć tych nadziei żeby się nie zawieźć... WIEM O TYM! Ale wyjścia nie ma, trzeba czekac... i może właśnie kiedy ręce opadają rodzi się nowe życie?

muzarcia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2012, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella jak Ty to pięknie napisałaś...czy mogę to za tytuł do pamiętnika?... "...i może właśnie kiedy ręce opadają rodzi się nowe życie?"

BellaRosa lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D hehehe pewnie ;P Tylko jak kiedyś wydasz ten pamiętnik czy coś to ja chcę 20% zysków :D:D:D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 października 2012, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o patrzta ją jaki sęp:)

BellaRosa, muzarcia lubią tę wiadomość

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ