plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kobietki.
ja dziś mam wolne ale zajęć dużo więc nie popiszemy zbyt dużo. witaj muzarcia, klamka i mayusia.
u mnie temp skoczyła. powiem wam coś ciekawego, tzn dla mnie dziwnego.. nie mogłam dziś zmierzyć temp. wydaje mi się że mi się w środku wszystko poprzesuwało.. aż się przestraszyłam. musiałam lawirować tym termometrem w te i z powrotem i w końcu jakoś wszedł.. nigdy tak nie miałam..plemniczka, klamka lubią tę wiadomość
-
Zosia czym prędzej Ty go tłucz zamiast nim lawirować w te i z powrotem ;P
Muzarcia te wykresy ciążowe niektóre są tak porąbane, ze naprawdę wszystko jest możliwe ja też przeżywałam, bo w pierwszej fazie tak na oko miałam za wysokie temperatury... przez to ovufriend nie mógł mi zaznaczyć owulacji. Dopiero ff mi wyznaczył a dzień później ovufriend (tylko, że jeden 19dnia drugi 20dnia fl). Nawet programy nie sa u mnie zgodne a tu taka niespodzianka więc jak mówię- nie ma rzeczy niemożliwych!!!
a co do mnie... przed wczoraj 37,2, wczoraj 37 a dziś 36,9... mam nadzieję, ze takie opadanie temp jest w normie... chyba przestanę mierzyć tą cholerną temperaturę, bo to tylko nerwy niepotrzebne wywołuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno moze i ja :)ale wiesz w popzrednich cyklach wierzyałm ze sie uda ze nmoze ten cykl..a w tym za pierona...moja głowa nie chce dopuscic do siebie takiej mysli..ze mi mogło by sie udać..a przeciez nie jestem jakas inna..wszystko ze mna ok..z m raczej też:)a jak nie to łyka tabsy na poprawe:)wiec skad takie myśli..nie mam pojecia..
-
Monia a jak było ze mną? Na @ czekałam żeby już iść do tego lekarza i usłyszeć diagnozę, ze coś nie tak Gdzieś była nadzieja (ale to już dobrze po owulacji) ale zagłuszana rozsądkiem. Musiałam 4 testy zrobić żeby uwierzyć Ja w ciąży? Chyba żart Monia nie przewidzisz NIGDY kiedy to się stanie... a staje się naprawdę w najmniej spodziewanym momencie
A od dużych spadków się odstosunkuj a najlepiej rozwal termometr to daje większą nadzieję niż te wszystkie spadki i inne takieWoseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo bella racja:)ciaza czasami nas zaskakuje..wtedy ta moja pierwsza ciaza to była ostatnia rzecza której bym sie spodziewała..byłam tak zrozpaczona i zestresowana wypadkiem m ze wogóle sie nie spodziewałam....a tu taka niespodzianka...niestety moja radośc trwała tylko 2 tygodnie:(mój organizm nie poradził sobie z tym wszystkim:(
-
nick nieaktualny
-
Monia sama widzisz... wiem, ze to czekanie jest najgorsze, aż człowiek nie chce mieć tych nadziei żeby się nie zawieźć... WIEM O TYM! Ale wyjścia nie ma, trzeba czekac... i może właśnie kiedy ręce opadają rodzi się nowe życie?
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny