plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby....wpadam na chwilę sprawdzić co nieco... Ja dziś ledwo żywa....w domu byłam po 3 (po imprezie) a dziecię obudziło mnie już po 7
A że nie umiem odsypiać w dzień, to czeka mnie ciężżżżżżżżżżki dzionek
A i jakby tego było mało, wstałam dziś z mega bólem gardła i lekkim katarem
Wiem o czym mówisz ja tez nie potrafię spać w dzień.
Dbaj o siebie i nie pozwól, zeby chorubsko Cię dopadlo. Gorące mleko z miodem i czosnek koniecznie.Moje skarby Wiki i Marcel
-
Witajcie dziewczyny
Widzę, że wczoraj niemiłosierna cisza panowała, więc nie miałam dużo do nadrobienia
Plemniczko życzę Ci owocnego cyklu w tej sytuacji
Gocha, Shagga nie dajcie sie chorobie
Karoam cudne te Twoje zdjęcia na dzień dobry
Przyjemnej niedzieli Wam życzęplemniczka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga, Gocha- mam nadzieje, ze chorobsko szybciutko od Was odejdzie
Gunia- no wlasnie wiem, ze cos wczesnie ale ten sluz nie daje mi spokojuNo ale moze to jakis super efekt, ktory daje siemie lniane
Moze dzisiaj na jakies zakupki z A. skoczymy, choc przyznam szczerze, ze jak na razie to mam lenia (ponownie) i moze wysle go samego -
Shagga_80 wrote:Hej Baby....wpadam na chwilę sprawdzić co nieco... Ja dziś ledwo żywa....w domu byłam po 3 (po imprezie) a dziecię obudziło mnie już po 7
zdrowiej szybko !!!!!!!! -
karoam wrote:Oooo...dzisiaj niedziela palmowa? No to ja sobie jakas palemnke musze z plazy przytachac
tak dziś Palmowa iiiii cicho nic o plazy ładnych widokach bo mnie jasny gwit chwytata pogoda u nas mróz -15 było wieczorem ,a w dzień nic mniej ehhhhhhhhhh
Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane...cos poczytałam i dojrzałam Fedrunię!!! Witaj kochana...czytała, że wyjazd z przygodami i całe szczęście, że nie trafiliście na ten poziom 2600 m.n.p.m. dzień później...dobrze, że nie zeszliście wraz z lawiną
Uff...buziam słonka i idę do wyrka, bo po wczorajszym i przedwczorajszym jestem taka obolała i ponaciągana, że głębszego oddechu nie mogę wziąć, bo mięcho obolałe;-)Może pod wieczór zajrzę...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 wrote:Hej Baby....wpadam na chwilę sprawdzić co nieco... Ja dziś ledwo żywa....w domu byłam po 3 (po imprezie) a dziecię obudziło mnie już po 7
zdrowiej szybko !!!!!!!!
Od rana leżę w łóżku i raczę się herbatką z malinkami, teraz z cytrynką...a w ogóle to jak w nocy wracałam z tej Czwy to na termometrze w aucie było - 21! Karoam!!!!! Czujesz to? A w ogóle to w jedną i drugą stronę miałam spotkania z sarnami! W pierwszą stronę stała sobie sarenka na poboczu (po mojej stronie) a jak wracałam (kurcze mając jakieś przeczucie coby jechać 50 zamiast 90! i z długimi) to inna (znacznie większa) przespacerowywała z jednej strony lasu na drugą! W życiu tak długo nie jechałam do domu!
Co z Librą???? Wie ktoś? Bo ja się zaraz do Niej chyba przejadę, bo umrę z ciekawości - adres mam , daleko nie mamkiti, Libra, karoam, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej kobietki
karoam piękne widoki ahhhh aż się rozmarzyłam
dobrze że dzisiaj choć słonko świeci to można troche pozytywnej energii nałapać
plemniczka to owocnych staranek
karoam, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kaja wrote:Shagga_80 wrote:Hej Baby....wpadam na chwilę sprawdzić co nieco... Ja dziś ledwo żywa....w domu byłam po 3 (po imprezie) a dziecię obudziło mnie już po 7
zdrowiej szybko !!!!!!!!
Od rana leżę w łóżku i raczę się herbatką z malinkami, teraz z cytrynką...a w ogóle to jak w nocy wracałam z tej Czwy to na termometrze w aucie było - 21! Karoam!!!!! Czujesz to? A w ogóle to w jedną i drugą stronę miałam spotkania z sarnami! W pierwszą stronę stała sobie sarenka na poboczu (po mojej stronie) a jak wracałam (kurcze mając jakieś przeczucie coby jechać 50 zamiast 90! i z długimi) to inna (znacznie większa) przespacerowywała z jednej strony lasu na drugą! W życiu tak długo nie jechałam do domu!
Co z Librą???? Wie ktoś? Bo ja się zaraz do Niej chyba przejadę, bo umrę z ciekawości - adres mam , daleko nie mam
hehe Libra chce nas podtrzymać w niepewności
shagga jak to powiedział dzisiaj ksiadz korzystajmy z uroków zimy tej wiosny
! chyba tylko to nam pozostałoShagga_80 lubi tę wiadomość
-
hej laseczki jak tam weekend wam mija ?
karoam piękne widoczki aż pozazdrościć
dziewczęta kurujcie się kurujcieherbatka z miodem, malinami i cytrynką i do wyra wyleżeć.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej laseczki jak tam weekend wam mija ?
karoam piękne widoczki aż pozazdrościć
dziewczęta kurujcie się kurujcieherbatka z miodem, malinami i cytrynką i do wyra wyleżeć.
Tak też robię
Stary dziś większośc czarnej roboty odwala...a ja właśnie katuję Pink...odkryłam dziś nowy hit i zakochałam się
http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI&feature=shareBlondi22 lubi tę wiadomość