plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:ja sie dopiero biore za obiadek a palemke mialam zrobiona przez mojego synka w przedszkolu
Ja miałam plan,by w tym roku zrobić palemkę...ale choroba Młodego wykluczyła możliwość odpowiedniego przygotowania, a teraz mnie rozkłada i dziś w ogóle nie pójdę do kościoła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:witam dziewczyny u mnie serduchowy poranek byl...
hehehe... tak jak u mnie;) trzeba było nasienie wymienić, bo m oświadczyła, że w czwartek robi badania:D... czyli nie ominie mnie kwietniowy monitoring.... mój gin przyjmuje we wtorki i piątki i zupełnie nie wiem, na który dzień cyklu się zapisać... 9 czy 13?....hmmm... muszę pomyślećShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko – cieszą się, że jest wszystko ok… trzymam kciuki za owocny cykl
Kaoram – śliczna fotka… a jednodniowy skok jeszcze o niczym nie przesądza… zobaczymy co przyniosą kolejne pomiary
Gosia – nie daj się chorobie:*
Shagga – no nieźle… weź kobietko uważaj na siebie… a piosenka super:)
Gunia - pomyślę jeszcze:)
plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:Shagga zdrówka dla ciebie;)
jest jakaś nowa fasolka ?
o jej ale dlugi cykl.Bylas u gina z tym? mi sie zdarzaly ale 40 dni ale nie tak dlugie.Moze fasolinka?
niedawno miałam owulacje juz pisalam kiedyś ze czesto mam takie cykle a teraz poprostu poźno owulacja i małpa na swieta mi wypada a fasolki na pewno nie ma -
Dzieeeeewczyny jak mi sie spac chce!
Normalnie poszlam na przerwe i prawie zasnelam
Zreszta wszyscy jacys snieci dzisiaj w robocie- geby sie od ziewania nie zamykaja
No ale byle do 18.30 i spadam do domciu i chyba pierwsze co to sie do wyra walne...niech sobie A. sam zakupy robi- ja nie mam energii -
Ola_czeka wrote:Dzień dobry moje miłe. Ovu nadal nie wyznaczył owu, ale kto wie, kto wie czy w mymłonie nie dokonuje się teraz cud istnienia... heheh Buziaki niedzielne!
wszystko możliwe nigdy nic nie wiadomo !!!! -
A tu znowu cisza....
Ola-czeka- gdzie jesteś? Sprawdziłam olejki- 125ml kosztuje 15zł- nie wiem czy to dużo czy mało. Any way sprawdzę jeszcze w innych miejscach, bo tu mieli tylko jeden rodzaj
Mielismy się z A. serduszkować co 2 dni, żeby dać żołnierzykom czas na regeneracje...no nie wyszłoMy chyba się nie damy rady powstrzymywać
Blondi22, kiti, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny