plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?
i fakt, może zajączek będzie hojniejszy i coś się ruszy na nowo w naszej tabelce;)
No ciut ciut opanowana ale nie do końca!!Jejku z nim nie idzie pogadać na tematy poważne ! !
No ale cóż faceci mają swój świat :-)i swoje rację
No na wiosnę zajączek może wykica więcej fasolinek:-) -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?
i fakt, może zajączek będzie hojniejszy i coś się ruszy na nowo w naszej tabelce;)
No ciut ciut opanowana ale nie do końca!!Jejku z nim nie idzie pogadać na tematy poważne ! !
No na wiosnę zajączek może wykica więcej fasolinek:-)
mój mnie dzisiaj zaskoczyłja w ogóle na nic go nie namawiam, naciskam... sam chce w czwartek badania nasienia zrobić
czyli robimy znów kroczek do przodu:)
ach, dumna jestem z niego, że szok:)AGA 30, mala29_, kiti, Gunia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny powiedzcie mi na co jest olejek tylko do relaksowania czy co. Bo przyznam sie ze nie uzywam zadnych olejkow i za bardzo sie nie znam.
Agus zawsze faceci maja swuj swiat ale zdaza sie czasem im peknacW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?
mój mnie dzisiaj zaskoczyłja w ogóle na nic go nie namawiam, naciskam... sam chce w czwartek badania nasienia zrobić
ach, dumna jestem z niego, że szok:)
Mój jeżeli chodzi o te sprawy to ok jest!! Sam dawno poleciał na badania ale w innych sprawach a tym bardziej uczuciowych to porażka z nim ostatnio!!No ale faceci nie potrafią podobno uczuć okazywać -
Jeju pamiętam, jak mój szedł na badanie... Widziałam, że to dla niego krępujące i próbował robić dobrą minę do złej gry. Jak się zdecydował i zadzwonił do mnie, żebym wracając z pracy weszła do apteki po pojemniczek to zaczął gadać głupoty, żebym pamiętała, że musi być 30-litrowy, wykonany z tytanu i przystosowany do przenoszenia substancji niebezpiecznych
mala29_, AGA 30, Shagga_80, Gunia, Libra, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?
Libruś to fajnie że twój m. sam chce zrobić badaniana pewno wyjdą dobre
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mała, to jest olejek kosmetyczny, świetny zamiast kremu do twarzy, do zniszczonych włosów, to przesuszonej skóry. Ma bardzo dożo witaminy E i choć potwornie śmierdzi (co tylko potwierdza, że nie ma w nim żadnych sztuczydeł) to się od niego uzależniłam.
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?
Mój jeżeli chodzi o te sprawy to ok jest!! Sam dawno poleciał na badania ale w innych sprawach a tym bardziej uczuciowych to porażka z nim ostatnio!!No ale faceci nie potrafią podobno uczuć okazywać
chyba większość tak ma... zwłaszcza jak ma jakieś problemy, to już totalna porażka... ale ja mam nawet nawet, nie mogę narzekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jeju pamiętam, jak mój szedł na badanie... Widziałam, że to dla niego krępujące i próbował robić dobrą minę do złej gry. Jak się zdecydował i zadzwonił do mnie, żebym wracając z pracy weszła do apteki po pojemniczek to zaczął gadać głupoty, żebym pamiętała, że musi być 30-litrowy, wykonany z tytanu i przystosowany do przenoszenia substancji niebezpiecznych
mój kazał mi jutro pojemniczek kupić... mam do odbioru 4,5h, więc wyjdę wcześniej w czwartek... bo oczywiście m chce zbadać nasienie, ale wstydzi się iść do laboratorium... hehehe i to będzie moje zadanie:DShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jeju pamiętam, jak mój szedł na badanie... Widziałam, że to dla niego krępujące i próbował robić dobrą minę do złej gry. Jak się zdecydował i zadzwonił do mnie, żebym wracając z pracy weszła do apteki po pojemniczek to zaczął gadać głupoty, żebym pamiętała, że musi być 30-litrowy, wykonany z tytanu i przystosowany do przenoszenia substancji niebezpiecznych
Hehehe, substancje niebezpieczne, nooo to by sie zgadzało, hehe. My ich rozumiemy, że stresujące badania, itd., a oni nas? "Oj tam, oj tam, dasz radę przecież" Niechby tak sami spróbowali tych wszystkich badanek przez które Wy przechodzicie (ja się na razie wstrzymuję)
Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Ilona wrote:Gocha to bardzo dobra wiadomość, ze z Twoim M już lepiej. Teraz uważaj na siebie, zeby Ciebie nie wzięło.
No to mnie wzięło.całą niedzielę przeleżałam i przespałam, kaszle jak wariat, aż bebechy mnie bolą i ból głowy, oczu. Gorączki nie mam, bo tak mój organizm ma, że jakoś inaczej walczy lub nie walczy z wirusami.
Trochę was nadrobię i idę spać dalej.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gunia święte słowa.
Jak chodziłam na monitoring miałam świetną kartę przetargową, żeby unikać nielubianych obowiązków domowych: "Ok kochanie, ja wyniosę śmieci, ale przez najbliższy tydzień to ty 3 razy rozłożysz nogi i pozwolisz obcemu facetowi pogrzebać sobie w dupci"
AGA 30, Shagga_80, mala29_, Libra, Dodi, Muska, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku jakby te chłopy miały latać jak my kobiety do gina i pokazywać to i tamto to byłby armagedon normalnie!!
Mój jak robił badania to sam osobiście poszedł zanieść i nawet nie pozwolił mi iść po wynik he he bo on sam pójdzie powiedział!! No i nawet nie dał sobie pomóc przy oddawaniu materiału do badania he he wszystko samShagga_80, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Ilona wrote:Gocha to bardzo dobra wiadomość, ze z Twoim M już lepiej. Teraz uważaj na siebie, zeby Ciebie nie wzięło.
No to mnie wzięło.całą niedzielę przeleżałam i przespałam, kaszle jak wariat, aż bebechy mnie bolą i ból głowy, oczu. Gorączki nie mam, bo tak mój organizm ma, że jakoś inaczej walczy lub nie walczy z wirusami.
Trochę was nadrobię i idę spać dalej.
Biedactwo
I ja również będę uciekała...niech ta głowa jak najszybciej przestanie mnie boleć -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?
Libruś to fajnie że twój m. sam chce zrobić badaniana pewno wyjdą dobre
to się okaże... ale mam nadzieję, że jest ok:)
jego ciśnie wiek, bo chciałby się pierwszego dzieciaka doczekać nim stuknie mu 40lat;)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Jejku jakby te chłopy miały latać jak my kobiety do gina i pokazywać to i tamto to byłby armagedon normalnie!!
Mój jak robił badania to sam osobiście poszedł zanieść i nawet nie pozwolił mi iść po wynik he he bo on sam pójdzie powiedział!! No i nawet nie dał sobie pomóc przy oddawaniu materiału do badania he he wszystko sam
Zupełnie jak mój, czasem się zastanawiam która pani mu pomogła, Jessica Biel, a może Monica Bellucci?AGA 30, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość