Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • karoam Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Olciu- zaproszenie już przyjęłam :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Aga... a jak tam sprawa z chłopem opanowana?

i fakt, może zajączek będzie hojniejszy i coś się ruszy na nowo w naszej tabelce;)

No ciut ciut opanowana ale nie do końca!!Jejku z nim nie idzie pogadać na tematy poważne ! !:-(
    No ale cóż faceci mają swój świat :-)i swoje rację:-(
    No na wiosnę zajączek może wykica więcej fasolinek:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

i fakt, może zajączek będzie hojniejszy i coś się ruszy na nowo w naszej tabelce;)

No ciut ciut opanowana ale nie do końca!!Jejku z nim nie idzie pogadać na tematy poważne ! !:-(

mój mnie dzisiaj zaskoczył;) ja w ogóle na nic go nie namawiam, naciskam... sam chce w czwartek badania nasienia zrobić:) czyli robimy znów kroczek do przodu:)
    ach, dumna jestem z niego, że szok:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kiti, Gunia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny powiedzcie mi na co jest olejek tylko do relaksowania czy co. Bo przyznam sie ze nie uzywam zadnych olejkow i za bardzo sie nie znam.
    Agus zawsze faceci maja swuj swiat ale zdaza sie czasem im peknac :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

mój mnie dzisiaj zaskoczył;) ja w ogóle na nic go nie namawiam, naciskam... sam chce w czwartek badania nasienia zrobić:) czyli robimy znów kroczek do przodu:)

Mój jeżeli chodzi o te sprawy to ok jest!! Sam dawno poleciał na badania ale w innych sprawach a tym bardziej uczuciowych to porażka z nim ostatnio!!No ale faceci nie potrafią podobno uczuć okazywać:-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju pamiętam, jak mój szedł na badanie... Widziałam, że to dla niego krępujące i próbował robić dobrą minę do złej gry. Jak się zdecydował i zadzwonił do mnie, żebym wracając z pracy weszła do apteki po pojemniczek to zaczął gadać głupoty, żebym pamiętała, że musi być 30-litrowy, wykonany z tytanu i przystosowany do przenoszenia substancji niebezpiecznych :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gunia, nick nieaktualny, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Libruś to fajnie że twój m. sam chce zrobić badania :) na pewno wyjdą dobre :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, to jest olejek kosmetyczny, świetny zamiast kremu do twarzy, do zniszczonych włosów, to przesuszonej skóry. Ma bardzo dożo witaminy E i choć potwornie śmierdzi (co tylko potwierdza, że nie ma w nim żadnych sztuczydeł) to się od niego uzależniłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Mój jeżeli chodzi o te sprawy to ok jest!! Sam dawno poleciał na badania ale w innych sprawach a tym bardziej uczuciowych to porażka z nim ostatnio!!No ale faceci nie potrafią podobno uczuć okazywać:-)

chyba większość tak ma... zwłaszcza jak ma jakieś problemy, to już totalna porażka... ale ja mam nawet nawet, nie mogę narzekać;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem....już lepiej się czułam i na wieczór pojawił się ból głowy...no i mogłabym iść spać...ale nie mogłam nie wykorzystać faktu,że Młody wyjątkowo wcześnie zasnął (o 20:30) i MUSIAŁAM wejść tu :)

Gunia, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeju pamiętam, jak mój szedł na badanie... Widziałam, że to dla niego krępujące i próbował robić dobrą minę do złej gry. Jak się zdecydował i zadzwonił do mnie, żebym wracając z pracy weszła do apteki po pojemniczek to zaczął gadać głupoty, żebym pamiętała, że musi być 30-litrowy, wykonany z tytanu i przystosowany do przenoszenia substancji niebezpiecznych :D

mój kazał mi jutro pojemniczek kupić... mam do odbioru 4,5h, więc wyjdę wcześniej w czwartek... bo oczywiście m chce zbadać nasienie, ale wstydzi się iść do laboratorium... hehehe i to będzie moje zadanie:D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Hehehe, substancje niebezpieczne, nooo to by sie zgadzało, hehe. My ich rozumiemy, że stresujące badania, itd., a oni nas? "Oj tam, oj tam, dasz radę przecież" Niechby tak sami spróbowali tych wszystkich badanek przez które Wy przechodzicie (ja się na razie wstrzymuję:/)

nick nieaktualny, gocha04 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Gocha to bardzo dobra wiadomość, ze z Twoim M już lepiej. Teraz uważaj na siebie, zeby Ciebie nie wzięło.

No to mnie wzięło.:( całą niedzielę przeleżałam i przespałam, kaszle jak wariat, aż bebechy mnie bolą i ból głowy, oczu. Gorączki nie mam, bo tak mój organizm ma, że jakoś inaczej walczy lub nie walczy z wirusami.

Trochę was nadrobię i idę spać dalej.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia święte słowa.

Jak chodziłam na monitoring miałam świetną kartę przetargową, żeby unikać nielubianych obowiązków domowych: "Ok kochanie, ja wyniosę śmieci, ale przez najbliższy tydzień to ty 3 razy rozłożysz nogi i pozwolisz obcemu facetowi pogrzebać sobie w dupci" :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Muska, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jakby te chłopy miały latać jak my kobiety do gina i pokazywać to i tamto to byłby armagedon normalnie!!
    Mój jak robił badania to sam osobiście poszedł zanieść i nawet nie pozwolił mi iść po wynik he he bo on sam pójdzie powiedział!! No i nawet nie dał sobie pomóc przy oddawaniu materiału do badania he he wszystko sam :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Shagga, dobrze się wczoraj bawiłaś?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Ilona wrote:
    Gocha to bardzo dobra wiadomość, ze z Twoim M już lepiej. Teraz uważaj na siebie, zeby Ciebie nie wzięło.

No to mnie wzięło.:( całą niedzielę przeleżałam i przespałam, kaszle jak wariat, aż bebechy mnie bolą i ból głowy, oczu. Gorączki nie mam, bo tak mój organizm ma, że jakoś inaczej walczy lub nie walczy z wirusami.

Trochę was nadrobię i idę spać dalej.

Biedactwo :(
    I ja również będę uciekała...niech ta głowa jak najszybciej przestanie mnie boleć :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:

Libruś to fajnie że twój m. sam chce zrobić badania :) na pewno wyjdą dobre :)

to się okaże... ale mam nadzieję, że jest ok:)
    jego ciśnie wiek, bo chciałby się pierwszego dzieciaka doczekać nim stuknie mu 40lat;)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Shagga, dobrze się wczoraj bawiłaś?

W sumie tak....a posiedziałam trochę, bo byłam na miejscu ok 20...a wyszłyśmy z lokalu o 2 :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jejku jakby te chłopy miały latać jak my kobiety do gina i pokazywać to i tamto to byłby armagedon normalnie!!
    Mój jak robił badania to sam osobiście poszedł zanieść i nawet nie pozwolił mi iść po wynik he he bo on sam pójdzie powiedział!! No i nawet nie dał sobie pomóc przy oddawaniu materiału do badania he he wszystko sam :-)

Zupełnie jak mój, czasem się zastanawiam która pani mu pomogła, Jessica Biel, a może Monica Bellucci?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 2129 2130 2131 2132 2133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ