X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam:) dobrej nocki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeju Gocha przeczytałam "M mnie zdradził" i w pierwszym momencie zszokował mnie Twój uśmieszek w poprzednim zdaniu...

Ty agentko;)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba też powinnam iść spać, ale oglądam "stowarzyszenie wędrujących jeansów" i nagle poczułam się jak w gimnazjum, w którym nigdy nie byłam.

Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też powinnam iść do łóżka, o 6.00 wstaję, ale co ja poradzę, że głpia jestem i jak trochę wolnego czasu to czytam głupoty. I się nakręcam, a, że pesymistka jestem to się wkręcam w choróbska i takie tam poronienia... no bo wszystkie poroniły to dlaczego ja mam nie dość, że zaciążyć wreszcie to jeszcze i donosić szczęśliwie, i ba! Zdrowego bąbelka urodzić! Ot, koniec weekendu i tradycyjnie - dół:( W moim przypadku powinno się pracować 7 dni w tyg., by nie mieć czasu na głupoty.

Ola_czeka lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja zmykam spać a całej reszcie życzę miłej nocki i dla tych kobitek co choróbsko zaczyna brać szybkiego wyzdrowienia :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki, ja jeszcze posiedzę, przecież jutro do pracy-dlaczego miałabym byc wypoczęta:/

Shagga_80 lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuchy :) Dzisiaj obiecuję trochę posiedzieć na forum. Miłego poniedziałku :)
    Na mazowszu -12 st. Pięknie jest :D

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...witaj Rucieńko...wpadłam wklikać zmiany na wykresie, pasku, obijanie się w lekach, tempkę i w ogóle...Jak się czujesz? Dziś wchodzę na super, super szybkie obroty w domu, bo w środę ostatnie szlify i od czwartku w garnki...cosik, troszeczkę porobić do jedzonka...

Kochana trzymam kciuki za Hsg? Może się zdarzyć że nie wejdę na forum w tych okolicach czasowych jak będziesz się wybierała ale jestem i trzymam te kciuki zwłaszcza, że już będzie wysprzątane;-)

a po cichutku mam inną nadzieję, bo raczej mieć mi nikt nie zabroni...

z nowości to mam wysypkę alergiczną po wewnętrznej stronie ud i zastanawiam się od czego, zbiegło się to poniekąd z truskawkami kupionymi pierwszy raz w życiu zimą...i to w ciachu są symboliczne ilość tegoż owocu...chyba, że środki czystości, bo dłonie mam też i wewnętrzną stronę przedramion, suchą, spierzchniętą i w drobne krosteczki...

Wczoraj łyknęłam wapno z kwarcytyną i dziś też wypiję, to się zobaczy czy coś się będzie cofać...

Moja hipcia chudnie...jupi!!! Bo to wiosenna akcja odchudzania hipci! A wczoraj byłam przerażona...chyba się nie będę za często aktualizować...bo widać straszne wahania...

Jak u reszty z bilansem? Ja swoje oddaję gadgeci;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 06:11

Rucia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;D
    Moj M tez nie dał sobie nic pomoc przy oddwawaniu żołnierzykow i sam zawiózł. Tylko coś długo te wyniki, bo to było w tamta środę i wyniki miały być na drugi dzień, mieli dzwonić, a tu cisza. Dzisiaj już sam chyba tam przedzwoni i sie spyta. Wczoraj to do mnie mówi, ze chyba coś nie tak skoro nic sie nie odzywają.
    Gocha dbaj o siebie i zdrowiej szybko ;D

gocha04 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej muzarciu i Ruciu i inne babeczki które nadejdą :) i życzę miłego dnia :)
    muzarciu tylko się kochaniutka nam nie przeforsuj :)
    Ruciu jaka ładna tempka oby tak dalej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj piszczałam obolała ale spałam cały dzień...i całą noc i w ogóle dziwnie jakoś spać mogłam dużo...jak kiedyś w ciąży...e tam...

Dziś jestem w dobrej formie...idę zacząć dzień od śniadania i leków;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej dziewczyny ;D
    Moj M tez nie dał sobie nic pomoc przy oddwawaniu żołnierzykow i sam zawiózł. Tylko coś długo te wyniki, bo to było w tamta środę i wyniki miały być na drugi dzień, mieli dzwonić, a tu cisza. Dzisiaj już sam chyba tam przedzwoni i sie spyta. Wczoraj to do mnie mówi, ze chyba coś nie tak skoro nic sie nie odzywają.
    Gocha dbaj o siebie i zdrowiej szybko ;D

Ilonko było by to dziwne jak byś miała wyniki na drugi dzień bo to musi trochę potrwać oni prawie przez 2 dni badają. Pamiętam Jak mój m. oddawł to na wyniki czekaliśmy ok 2 tygodni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Wczoraj piszczałam obolała ale spałam cały dzień...i całą noc i w ogóle dziwnie jakoś spać mogłam dużo...jak kiedyś w ciąży...e tam...

Dziś jestem w dobrej formie...idę zacząć dzień od śniadania i leków;-)

muzarciu ja ostatnio ciągle bym spała :) A teraz doszła mi kontuzja kolana :( ehhh pozwoliłam sobie poćwiczyć zumbe w piątek a w sobotę już poczułam skutki tego :( a jeszcze jak by tego było mało to kupiłam sobie bańki chińskie i zaczęłam walczyć z cellitem i narobiłam sobie tylko siniaków na tyłku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jak wszystko, to wszystko mała ;-( I chciej tu mieć formę i być piękną....wrrrr

Twierdzę, że z tym trzeba się po prostu urodzić...muszę do zwierzaczków pójść i tak się zastanawiam jaką farbę sobie strzelić, bo siwiznę już mocno widać w grzywce i powyżej...kurczesz....myślę o rudości jak na profilowej fotce z fb...łagodna rudość ale nie pamiętam ani numeru ani koloru ani firmy...
    albo jakiś blond ale nie za jasny...tylko, że włosy niszczą się bardzo i mi wypadają później pół roku...jak to ogarnąć?...spadam i przepraszam ale długo siedzieć nie mogę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 06:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie i miłego dnia życzę

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja postanowiłam że już nic z włosami nie robię :) obiecałam mojemu m. że jak już dojdę do naturalnego koloru włosów i trochę odrosną to zrobię trwałą jemu się tak podobają u mnie sprężynki jak kiedyś miałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wolno mi trzymać kciuki?
    Jak odczucia? Wpadłaś w ostatniej chwili to jeszcze doczytam i spadam już na bank!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jak się dziś czujesz ?

Libra lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Miłego dnia!
    20671415049896843082222.jpg

Muska, Ilona, Kfjatus, Libra, Shagga_80, mauysia, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widoczki z rana :) nawet wielbłąd nas odwiedził pewnie chciał zobaczyć co to za skupisko bab tutaj jest hi hi hi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 06:44

karoam, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2131 2132 2133 2134 2135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ