X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam:) dobrej nocki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeju Gocha przeczytałam "M mnie zdradził" i w pierwszym momencie zszokował mnie Twój uśmieszek w poprzednim zdaniu...

Ty agentko;)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba też powinnam iść spać, ale oglądam "stowarzyszenie wędrujących jeansów" i nagle poczułam się jak w gimnazjum, w którym nigdy nie byłam.

Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też powinnam iść do łóżka, o 6.00 wstaję, ale co ja poradzę, że głpia jestem i jak trochę wolnego czasu to czytam głupoty. I się nakręcam, a, że pesymistka jestem to się wkręcam w choróbska i takie tam poronienia... no bo wszystkie poroniły to dlaczego ja mam nie dość, że zaciążyć wreszcie to jeszcze i donosić szczęśliwie, i ba! Zdrowego bąbelka urodzić! Ot, koniec weekendu i tradycyjnie - dół:( W moim przypadku powinno się pracować 7 dni w tyg., by nie mieć czasu na głupoty.

Ola_czeka lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja zmykam spać a całej reszcie życzę miłej nocki i dla tych kobitek co choróbsko zaczyna brać szybkiego wyzdrowienia :)

Dodi lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki, ja jeszcze posiedzę, przecież jutro do pracy-dlaczego miałabym byc wypoczęta:/

Shagga_80 lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuchy :) Dzisiaj obiecuję trochę posiedzieć na forum. Miłego poniedziałku :)
    Na mazowszu -12 st. Pięknie jest :D

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...witaj Rucieńko...wpadłam wklikać zmiany na wykresie, pasku, obijanie się w lekach, tempkę i w ogóle...Jak się czujesz? Dziś wchodzę na super, super szybkie obroty w domu, bo w środę ostatnie szlify i od czwartku w garnki...cosik, troszeczkę porobić do jedzonka...

Kochana trzymam kciuki za Hsg? Może się zdarzyć że nie wejdę na forum w tych okolicach czasowych jak będziesz się wybierała ale jestem i trzymam te kciuki zwłaszcza, że już będzie wysprzątane;-)

a po cichutku mam inną nadzieję, bo raczej mieć mi nikt nie zabroni...

z nowości to mam wysypkę alergiczną po wewnętrznej stronie ud i zastanawiam się od czego, zbiegło się to poniekąd z truskawkami kupionymi pierwszy raz w życiu zimą...i to w ciachu są symboliczne ilość tegoż owocu...chyba, że środki czystości, bo dłonie mam też i wewnętrzną stronę przedramion, suchą, spierzchniętą i w drobne krosteczki...

Wczoraj łyknęłam wapno z kwarcytyną i dziś też wypiję, to się zobaczy czy coś się będzie cofać...

Moja hipcia chudnie...jupi!!! Bo to wiosenna akcja odchudzania hipci! A wczoraj byłam przerażona...chyba się nie będę za często aktualizować...bo widać straszne wahania...

Jak u reszty z bilansem? Ja swoje oddaję gadgeci;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 06:11

Rucia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;D
    Moj M tez nie dał sobie nic pomoc przy oddwawaniu żołnierzykow i sam zawiózł. Tylko coś długo te wyniki, bo to było w tamta środę i wyniki miały być na drugi dzień, mieli dzwonić, a tu cisza. Dzisiaj już sam chyba tam przedzwoni i sie spyta. Wczoraj to do mnie mówi, ze chyba coś nie tak skoro nic sie nie odzywają.
    Gocha dbaj o siebie i zdrowiej szybko ;D

gocha04 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej muzarciu i Ruciu i inne babeczki które nadejdą :) i życzę miłego dnia :)
    muzarciu tylko się kochaniutka nam nie przeforsuj :)
    Ruciu jaka ładna tempka oby tak dalej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj piszczałam obolała ale spałam cały dzień...i całą noc i w ogóle dziwnie jakoś spać mogłam dużo...jak kiedyś w ciąży...e tam...

Dziś jestem w dobrej formie...idę zacząć dzień od śniadania i leków;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej dziewczyny ;D
    Moj M tez nie dał sobie nic pomoc przy oddwawaniu żołnierzykow i sam zawiózł. Tylko coś długo te wyniki, bo to było w tamta środę i wyniki miały być na drugi dzień, mieli dzwonić, a tu cisza. Dzisiaj już sam chyba tam przedzwoni i sie spyta. Wczoraj to do mnie mówi, ze chyba coś nie tak skoro nic sie nie odzywają.
    Gocha dbaj o siebie i zdrowiej szybko ;D

Ilonko było by to dziwne jak byś miała wyniki na drugi dzień bo to musi trochę potrwać oni prawie przez 2 dni badają. Pamiętam Jak mój m. oddawł to na wyniki czekaliśmy ok 2 tygodni.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Wczoraj piszczałam obolała ale spałam cały dzień...i całą noc i w ogóle dziwnie jakoś spać mogłam dużo...jak kiedyś w ciąży...e tam...

Dziś jestem w dobrej formie...idę zacząć dzień od śniadania i leków;-)

muzarciu ja ostatnio ciągle bym spała :) A teraz doszła mi kontuzja kolana :( ehhh pozwoliłam sobie poćwiczyć zumbe w piątek a w sobotę już poczułam skutki tego :( a jeszcze jak by tego było mało to kupiłam sobie bańki chińskie i zaczęłam walczyć z cellitem i narobiłam sobie tylko siniaków na tyłku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jak wszystko, to wszystko mała ;-( I chciej tu mieć formę i być piękną....wrrrr

Twierdzę, że z tym trzeba się po prostu urodzić...muszę do zwierzaczków pójść i tak się zastanawiam jaką farbę sobie strzelić, bo siwiznę już mocno widać w grzywce i powyżej...kurczesz....myślę o rudości jak na profilowej fotce z fb...łagodna rudość ale nie pamiętam ani numeru ani koloru ani firmy...
    albo jakiś blond ale nie za jasny...tylko, że włosy niszczą się bardzo i mi wypadają później pół roku...jak to ogarnąć?...spadam i przepraszam ale długo siedzieć nie mogę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 06:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie i miłego dnia życzę

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja postanowiłam że już nic z włosami nie robię :) obiecałam mojemu m. że jak już dojdę do naturalnego koloru włosów i trochę odrosną to zrobię trwałą jemu się tak podobają u mnie sprężynki jak kiedyś miałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wolno mi trzymać kciuki?
    Jak odczucia? Wpadłaś w ostatniej chwili to jeszcze doczytam i spadam już na bank!

Libra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jak się dziś czujesz ?

Libra lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Miłego dnia!
    20671415049896843082222.jpg

Muska, Ilona, Kfjatus, Libra, Shagga_80, mauysia, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widoczki z rana :) nawet wielbłąd nas odwiedził pewnie chciał zobaczyć co to za skupisko bab tutaj jest hi hi hi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 06:44

karoam, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2131 2132 2133 2134 2135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ