X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ja wiem, bo błąkam się po różnych innych wątkach, więc postanowiłam i Was troszkę podczytaĆ :P

ja juz Cię znam;) więc witama się ładnie;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kfjatus wrote:
    Ja wiem, bo błąkam się po różnych innych wątkach, więc postanowiłam i Was troszkę podczytaĆ :P

ja juz Cię znam;) więc witama się ładnie;)

Witam znajome twarze :D.

Libra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra babeczki ja zmykam prace czas zaczac :-) do wieczorka dziewczynki :-)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłe Panie.

Libra, cieszę się, że mnie usłuchałaś i zaszłaś w ciążę.

Karoam, jutro prosimy przystojnego beduina.

Wszystkie kochane choróbki, te grypowe i te niedomagające bólowo - leczyć mi się na wiosnę.

Muzarcia, czy ja Cię mogę poprosić, żebyś napisała książkę? Nie wiem, jak to jest, ale nawet, jak piszesz o grochówce to brzmi jakbym czytała powieść. Serio i bez sarkazmu, jak czytam o Twoim malowaniu, kwiatach, nawet lekach mam świetną lekturę na pracową nudę.

Libra, Shagga_80, Effcia28, mauysia, gocha04, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dzień dobry miłe Panie.

Libra, cieszę się, że mnie usłuchałaś i zaszłaś w ciążę.

Karoam, jutro prosimy przystojnego beduina.

Wszystkie kochane choróbki, te grypowe i te niedomagające bólowo - leczyć mi się na wiosnę.

Muzarcia, czy ja Cię mogę poprosić, żebyś napisała książkę? Nie wiem, jak to jest, ale nawet, jak piszesz o grochówce to brzmi jakbym czytała powieść. Serio i bez sarkazmu, jak czytam o Twoim malowaniu, kwiatach, nawet lekach mam świetną lekturę na pracową nudę.

to sie jeszcze okaże;P raz mi sie trafiła 15-dniowa fl... więc nadal czekam spokojne... jak jutro będzie taka wysoka tempka, to pojawi sie u mnie cień nadziei

ale cokolwiek się wydarzy... dzięki, że we mnie wierzycie, kiedy ja przestałam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 07:30

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, jutro obstawiam 37,3.

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie przeglądam te nasze wykresiki i niektóre są całkiem ciekawe :) Trzeba cierpliwie czekać na rozwój wypadków, a to chyba najcięższe tutaj...
    No i na końcu sobie mój w kolorze wyświetliłam. Chyba faktycznie w tym wieku coś z nimfomanki się we mnie pojawia ;) Normalnie takie potrzeby się odzywają, że nie można się oprzeć ;) hihi Nawet choroba mnie nie pobije ;)
    Ach, no to walnęłam kolejny już monolog dzisiaj.
    Jakieś pralki popsute? Kuchenki? Ja z powodu gardła w pracy nie mogę gadać to odczuwam wzmożona potrzebę pisania, jaki widać :D

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witammmmmmm wszystkie Cipki Wielkanocne ;-) cześć dziewczętak
    Muska też je oglądałam nie bede komenotwać ,aby sie udało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Witam z rana :)
    Ja dziś nieco lepiej się czuję, bo mam tylko mega katar i tyle (a no i oczywiście ból głowy od kataru, zawsze dostaję w pakiecie)...a w ogóle opowiem Wam mój dzisiejszy sen :) Śniło mi się,że przynieśli mi ze Szpitala moje dziecko :) Urodziłam jakoś zaocznie, hehehehe bez mojego udziału :D To dziewczynka była i pierwsze co powiedziałam jak Ją zobaczyłam, to powiedziałam "podobna do mnie, wygląda jak ja ze zdjęcia z Chrztu:) ) i zaraz zaczęłam myśleć, co dalej z moją ciążą, bo przecież w brzuchu dalej rośnie mi łożysko i wszystko inne i już planowałam dzwonić do swojej ginki :) I wiecie co? Dotąd nie miałam "marzeń" co do płci...teraz chyba chciałabym mieć wreszcie małą kopię Agusi w domu...nasz Kuba to mały Tata (i nic zupełnie ze mnie nie ma :( )...tzn nie to,że chłopca nie chcę, ale jakoś tak poczułam "ale to byłoby fajne mieć dziewczynkę".

Libra, jakoś dziwnie spokojna jestem co do Twojego wykresu (a tak na marginesie, to wcześniej nie psiałaś, że najpóźniej dziś powinnaś dostać @ a Ty teraz chcesz do czwartku nas trzymać w niepewności?!)..ale wracając do mojego spokoju - to jak wiem,że masz plan na nowy cykl to wiem,że gdyby jednak @ przyszła płakać nie będziesz :) I tak trzymać :)

Libra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, wygląda na to, że ovufriend dobrze wyznaczył Ci owulację. Piękne podwyżki temperatur widzę.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, a wyglądasz ładnie, czy brzydko w tej ciąży? ;)

No to miałaś ładny sen, bo na przykład mi śniło się, że spalił mi się dom wraz z całym dobytkiem.

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska, wygląda na to, że ovufriend dobrze wyznaczył Ci owulację. Piękne podwyżki temperatur widzę.

Zdecydowanie lepiej niż poprzednim razem ;)
    Ale mi się wydaje że w sobotę rano miałam. Wiem, że to stosunkowo późno w stosunku do podwyższonych temperatur, ale tak mnie rano zakuło w okolicy lewego jajnika, że aż się zgięłam z bólu :/ A że sobie wtedy filmik oglądaliśmy w łóżku, to na pewno nie z wysiłku żadnego było. Raczej nie mam bolesnych owulacji, tylko czasem trochę kłucie odczuwam, ale to był mistrz po prostu. Pewnie jakieś gigantyczne jajeczko przełaziło ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, a wyglądasz ładnie, czy brzydko w tej ciąży? ;)

No to miałaś ładny sen, bo na przykład mi śniło się, że spalił mi się dom wraz z całym dobytkiem.

Wiesz, nie zmieniłam się jeszcze , ale chyba i przy Kubie dopiero później zaczęłam się "zmieniać".

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam na trochę, śniadanko samo się nie zrobi.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ola_czeka wrote:

Zdecydowanie lepiej niż poprzednim razem ;)
    Ale mi się wydaje że w sobotę rano miałam. Wiem, że to stosunkowo późno w stosunku do podwyższonych temperatur, ale tak mnie rano zakuło w okolicy lewego jajnika, że aż się zgięłam z bólu :/ A że sobie wtedy filmik oglądaliśmy w łóżku, to na pewno nie z wysiłku żadnego było. Raczej nie mam bolesnych owulacji, tylko czasem trochę kłucie odczuwam, ale to był mistrz po prostu. Pewnie jakieś gigantyczne jajeczko przełaziło ;)

Hmmm no skoro tak było, jak piszesz, że Cię zgięło, to albo była owulacja, albo oglądaliście bardzo kiepski film... Mnie osobiście bardziej podoba się wersja z owulacją, bo to by znaczyło, że nadal idziemy prawie łeb w łeb.

Ja obstawiam, że u mnie owu była w niedzielę, muszę tak zakładać, bo wtedy pięknie byśmy się wcelowali :)

Muska, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami :)

tu macie coś do posłuchania ale nie zalecam słuchania tego w pracy i przy dzieciach ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sMkL-IH-SlY

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu aktualna tabelka :)

BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Libra.....................6..... 30lat............25.03...................łódzkie
    Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
    Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
    sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
    Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............2……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
    Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
    Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
    kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
    a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
    Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
    Mała29...............92......29lat............20.04...................Wielka Brytania
    natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
    gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie

mauysia, Ola_czeka, Muska, AGA 30, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, czyli zaklinamy świat, żeby fasolka została fasolką a nie bobem. ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki,
    Uff, udało mi się przejrzeć wszystko od piątkowego popołudnia, choć przyznam, że "po łebkach"...

Gosiu, natusiu - jestem wzburzona tym, co nastąpiło w weekend :( ! Gosiu, wiem czemu w tym cyklu się nie udało - bo nie zażywałaś jeszcze mojego wiesiołka! Natusiu, nie masz wiesiołka ode mnie, ale przynajmniej chuchnę Ci zdrowo <CHUCH>...

Libruś, trzymam kciuki za powodzenie Twojego cyklidła.
    Fedruś - witaj na polskiej ziemi!

Znowu mróz :( Przynajmniej niebo czyste i słońce świeci. Jakby była szaruga, to bym chyba zdezerterowała, w tej chwili wstała od biurka i poszła w długą zaszyć się w jakiejś gawrze :/

Kurde, tak średnio się wyspałam w weekend, szczególnie pt-sob, bo Leo miał megazatkany nos, co chwilę się budził, płakał, spał z nami w ogóle - oczywiście mój M ani na sekundę się nie przebudził! Ci faceci to mają kamienny sen... Na szczęście choroba minęła i w niedzielę śmignęliśmy już na basen ;)

Fedra, Libra, Shagga_80, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej dziewczynki :) Witam z rana :)
    Ja dziś nieco lepiej się czuję, bo mam tylko mega katar i tyle (a no i oczywiście ból głowy od kataru, zawsze dostaję w pakiecie)...a w ogóle opowiem Wam mój dzisiejszy sen :) Śniło mi się,że przynieśli mi ze Szpitala moje dziecko :) Urodziłam jakoś zaocznie, hehehehe bez mojego udziału :D To dziewczynka była i pierwsze co powiedziałam jak Ją zobaczyłam, to powiedziałam "podobna do mnie, wygląda jak ja ze zdjęcia z Chrztu:) ) i zaraz zaczęłam myśleć, co dalej z moją ciążą, bo przecież w brzuchu dalej rośnie mi łożysko i wszystko inne i już planowałam dzwonić do swojej ginki :) I wiecie co? Dotąd nie miałam "marzeń" co do płci...teraz chyba chciałabym mieć wreszcie małą kopię Agusi w domu...nasz Kuba to mały Tata (i nic zupełnie ze mnie nie ma :( )...tzn nie to,że chłopca nie chcę, ale jakoś tak poczułam "ale to byłoby fajne mieć dziewczynkę".

Libra, jakoś dziwnie spokojna jestem co do Twojego wykresu (a tak na marginesie, to wcześniej nie psiałaś, że najpóźniej dziś powinnaś dostać @ a Ty teraz chcesz do czwartku nas trzymać w niepewności?!)..ale wracając do mojego spokoju - to jak wiem,że masz plan na nowy cykl to wiem,że gdyby jednak @ przyszła płakać nie będziesz :) I tak trzymać :)

ja zawsze marzyłam, by mieć parkę:) chłopca i dziewczynkę:) może być za jednym zamachem:) ależ m by się ucieszył;) więc się nie dziwię, że chciałabyś dziewczynkę;) choć w ogólnym rozrachunku najważniejsze jest to, żeby dzidzia była zdrowa:)

ja też jestem spokojna i wytrzymałabym dłużej... ale mój m tak już suszy mi głowę;)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 2133 2134 2135 2136 2137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ