plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra jak tak obserwuję to Ty faktycznie jesteś bardzo spokojna, nie mogę się nadziwić, inne zużyłyby już z 5 testów
. Jestem pełna podziwu dla Ciebie, ale też nie dziwię się mężczyźnie, że nie może się doczekać wiadomości czy będzie Tatusiem już za 9 miesięcy
.
-
Libra wrote:Shagga_80 wrote:Hej dziewczynki
Witam z rana
Ja dziś nieco lepiej się czuję, bo mam tylko mega katar i tyle (a no i oczywiście ból głowy od kataru, zawsze dostaję w pakiecie)...a w ogóle opowiem Wam mój dzisiejszy senŚniło mi się,że przynieśli mi ze Szpitala moje dziecko
Urodziłam jakoś zaocznie, hehehehe bez mojego udziału
To dziewczynka była i pierwsze co powiedziałam jak Ją zobaczyłam, to powiedziałam "podobna do mnie, wygląda jak ja ze zdjęcia z Chrztu:) ) i zaraz zaczęłam myśleć, co dalej z moją ciążą, bo przecież w brzuchu dalej rośnie mi łożysko i wszystko inne i już planowałam dzwonić do swojej ginki
I wiecie co? Dotąd nie miałam "marzeń" co do płci...teraz chyba chciałabym mieć wreszcie małą kopię Agusi w domu...nasz Kuba to mały Tata (i nic zupełnie ze mnie nie ma
)...tzn nie to,że chłopca nie chcę, ale jakoś tak poczułam "ale to byłoby fajne mieć dziewczynkę".
Libra, jakoś dziwnie spokojna jestem co do Twojego wykresu (a tak na marginesie, to wcześniej nie psiałaś, że najpóźniej dziś powinnaś dostać @ a Ty teraz chcesz do czwartku nas trzymać w niepewności?!)..ale wracając do mojego spokoju - to jak wiem,że masz plan na nowy cykl to wiem,że gdyby jednak @ przyszła płakać nie będzieszI tak trzymać
ja zawsze marzyłam, by mieć parkęchłopca i dziewczynkę
może być za jednym zamachem:) ależ m by się ucieszył
więc się nie dziwię, że chciałabyś dziewczynkę
choć w ogólnym rozrachunku najważniejsze jest to, żeby dzidzia była zdrowa:)
ja też jestem spokojna i wytrzymałabym dłużej... ale mój m tak już suszy mi głowę
Libra złam się i idź po test! Nie tylko twój m jest niecierpliwy -
nick nieaktualnyWitam w poniedziałkowy mrozny poranek!!
Ja już posprzątałam po odkurzałam kurze pościerałam rzeżuchę posadziłam mam nadzieję że urośnie do świąt!!
Jeszcze kuchenkę muszę umyć i akwarium wyczyścić !!!Werwe do pracy mam od rana dziś he he!!
A u was jak tam dziewczyny poniedziałek leci bo mi ekspresowo!!mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Fedra, jak zakopywałaś moją małpę w górach to przysadziłaś jej tak mocniej w łeb łopatą? Bo ja się nastawiam, że się za rok na chrzcinach u mnie spotkamy...
no zakopane pożądnie na wysokości 2600... te które dostały @ teraz niech się nie boją bo przyszłe @ tak na wszelki wypadek też tam zakopałam mam nadzieję ze będą tego efektyShagga_80, Muska, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Hej dziewczynki
Witam z rana
Ja dziś nieco lepiej się czuję, bo mam tylko mega katar i tyle (a no i oczywiście ból głowy od kataru, zawsze dostaję w pakiecie)...a w ogóle opowiem Wam mój dzisiejszy senŚniło mi się,że przynieśli mi ze Szpitala moje dziecko
Urodziłam jakoś zaocznie, hehehehe bez mojego udziału
To dziewczynka była i pierwsze co powiedziałam jak Ją zobaczyłam, to powiedziałam "podobna do mnie, wygląda jak ja ze zdjęcia z Chrztu:) ) i zaraz zaczęłam myśleć, co dalej z moją ciążą, bo przecież w brzuchu dalej rośnie mi łożysko i wszystko inne i już planowałam dzwonić do swojej ginki
I wiecie co? Dotąd nie miałam "marzeń" co do płci...teraz chyba chciałabym mieć wreszcie małą kopię Agusi w domu...nasz Kuba to mały Tata (i nic zupełnie ze mnie nie ma
)...tzn nie to,że chłopca nie chcę, ale jakoś tak poczułam "ale to byłoby fajne mieć dziewczynkę".
Libra, jakoś dziwnie spokojna jestem co do Twojego wykresu (a tak na marginesie, to wcześniej nie psiałaś, że najpóźniej dziś powinnaś dostać @ a Ty teraz chcesz do czwartku nas trzymać w niepewności?!)..ale wracając do mojego spokoju - to jak wiem,że masz plan na nowy cykl to wiem,że gdyby jednak @ przyszła płakać nie będzieszI tak trzymać
ja zawsze marzyłam, by mieć parkęchłopca i dziewczynkę
może być za jednym zamachem:) ależ m by się ucieszył
więc się nie dziwię, że chciałabyś dziewczynkę
choć w ogólnym rozrachunku najważniejsze jest to, żeby dzidzia była zdrowa:)
ja też jestem spokojna i wytrzymałabym dłużej... ale mój m tak już suszy mi głowę
Ja dotąd w ogóle nie miałam preferencji co do płci Onego...ale widocznie podświadomie chciałabym dziewczynkę - stąd ten senA oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe...a za tydzień mam nadzieję dowiedzieć się samych dobrych wieści z USG genetycznego
No i płci może też
A w ogóle my po śniadaniu "już"..chyba wlezę do łóżka jeszcze, głowa boli mnie nieziemsko -
a ja Wam powiem tak...
przezyłam szok bo weszłam na pocztę chce wrócić na wątek a watku nie ma...
to ja zaraz zrobię rozróbe bo abonametn mam wykupiony do października i się tak zastanawiam za co ja płacę
wykres mam jakiś przesunięty nie widzę go dobrze (mąż mówi że to na ovu jakiś problem0
nadal nie dochodzą wszystkie wiadomości
dotego znikający wątek
i brak zmiany awatara u niektórych
co za burdel...AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:a ja Wam powiem tak...
przezyłam szok bo weszłam na pocztę chce wrócić na wątek a watku nie ma...
to ja zaraz zrobię rozróbe bo abonametn mam wykupiony do października i się tak zastanawiam za co ja płacę
wykres mam jakiś przesunięty nie widzę go dobrze (mąż mówi że to na ovu jakiś problem0
nadal nie dochodzą wszystkie wiadomości
dotego znikający wątek
i brak zmiany awatara u niektórych
co za burdel...
Też tak miałam, nie mogłam wejść na wątek...kilkukrotne odświeżenia strony pomogłoAl rzeczywiście ovu ma jakiś problem !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny