X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja liczyłam, że po moim mailu kogoś coś tknie i chociaż odpowiedzą, ale widzę, że starali się dopóki owufriend był w "rozruchu". Teraz się już rozkręcił, więc w pompce mają co sądzą użytkowniczki.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a ja Wam powiem tak...
    przezyłam szok bo weszłam na pocztę chce wrócić na wątek a watku nie ma...

to ja zaraz zrobię rozróbe bo abonametn mam wykupiony do października i się tak zastanawiam za co ja płacę
    wykres mam jakiś przesunięty nie widzę go dobrze (mąż mówi że to na ovu jakiś problem0
    nadal nie dochodzą wszystkie wiadomości
    dotego znikający wątek
    i brak zmiany awatara u niektórych
    co za burdel...

ja też weszolam rano i nie bylo watku

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole witam sie poniedzialkowo;)

u nas zimno ale słoneczko jest ;)

Libra trzymam kciuki tak po cichu ;)

Libra, mauysia lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę ZNÓW pokatować Pink z łóżeczka...zajrzę później :)

mauysia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ferda kochanie jak ja strasznie tęskniłam <3 <3

Ruciu ja też za wami bardzo tęskniłam :*

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę na ten suwaczek u Shaggi i myślę, że pozycja embrionalna przez 40 tygodni z rzędu musi być strasznie niewygodna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę po materiał i jakja styropianowe kobietki!!
    Potem zawitam do was !Buziolki:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto moja wiadomość do adminów ovu - wysłana przed chwilą:

Witam
    niestety ostatnio zauważam ciągłe problemy z ovu i to ciagle te same:
    nie da się nadal wysyłać wiadomości do niektórych użytkowników, wykresy są rozjechane, niektórzy nie mogą zmienić lub dodac awatara, nie można wątku znajść na forum bo znika, ię wpisy, dublujące wątki tak jakby nie było żadnego administratora który by nad tym czuwał... nie po to zapłaciłam zeby się cały czas wkurzać... a podejście obecne do użytkowniczek jest nie poważne i wygląda to tak jakby chodziło tylko o wykupowanie abonamentu a reszta niech się dzieję wola Boża.
    Czy kiedyś będzie można normalnie kożystać z tego serwisu czy już teraz należy szukać sobie miejsca alternatywnego??
    pozdrawiam
    Fedra

mauysia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od soboty czekam na odpowiedź na:

"Witam serdecznie,

od dłuższego czasu otrzymujecie Państwo informacje, że użytkowniczkom nie udaje się dodawać zdjęć jako awatarów. Wahałam się, czy wykupić abonament, jednak zrobiłam to licząc na to, że przestaniecie Państwo ignorować nasze zgłoszenia. Jeśli problem jest bardziej złożony i nie wystarczy zaangażowanie programisty na godzinę, czy dwie w celu usunięcia awarii, może warto umieścić na stronie jakiś komunikat o Waszych zintensyfikowanych pracach nad tym problemem, bo na tę chwilę wygląda na to, że nic w tym temacie nie robicie.

Z poważaniem"

Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze nam sie rewolucja szykuje- najazd na adminow- a co! ;)

Muska- ciesz sie, ze blog sie podoba :)
    Ola- co do beduina, to postaram sie cos w moich zdjeciowych zbiorach znalezc, ale czy bedzie przystojny to nie wiem ;)
    Kfjatus- witaj serdecznie :)
    Libra- kurcze no, trzymam kciukasy! Alez by bylo super jakbys przerwala ten fasolkowy zastoj! Zycze Ci tego z calego serca! I czekam z nieceierpliwoscia na dobre wiesci!

Libra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

"Witam serdecznie,

od dłuższego czasu otrzymujecie Państwo informacje, że użytkowniczkom nie udaje się dodawać zdjęć jako awatarów. Wahałam się, czy wykupić abonament, jednak zrobiłam to licząc na to, że przestaniecie Państwo ignorować nasze zgłoszenia. Jeśli problem jest bardziej złożony i nie wystarczy zaangażowanie programisty na godzinę, czy dwie w celu usunięcia awarii, może warto umieścić na stronie jakiś komunikat o Waszych zintensyfikowanych pracach nad tym problemem, bo na tę chwilę wygląda na to, że nic w tym temacie nie robicie.

Z poważaniem"

Ola ja powiem tak pokazałam mojemu tą stronę (jest programistą) jego pytanie brzmiało "a co chcesz bym Ci taką napisał?"
    pytałam go o te problemy powiedział ze gdyby ktoś nad tym siedział to problemy były by w mig usuwane bo:
    to nie jest skomplikowany system bankowy :)

Libra, Kfjatus, Muska, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUCIU, a co z tym Twoim HSG - będziesz musiała przekładać?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:

"Witam serdecznie,

Z poważaniem"

Ola ja powiem tak pokazałam mojemu tą stronę (jest programistą) jego pytanie brzmiało "a co chcesz bym Ci taką napisał?"
    pytałam go o te problemy powiedział ze gdyby ktoś nad tym siedział to problemy były by w mig usuwane bo:
    to nie jest skomplikowany system bankowy :)

Fedra zrób nam jakąś wypasioną stronkę :) Prooosimy :D!

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, to niech się zgłosi Twój men wolontaryjnie i to naprawi, bo nie chcę być bezpłciowa :(

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus witam na forum
    kurcze ,ale się tych okien namyłam jeszcze 8 szt mi zostało w tym dwa duże balkonowe jasna ch....i śnieg pada jeszcze i gdzie ta wiosna !!!!
    Fedra witam cie po urlopie siły witalne są widzę i też witam jeszcze raz inne matki i przyszłe mataki idę latac na oknach dalej ehhhhhhhh

Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Nemo Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakbyście mogły spojrzeć na mój wykres. Chyba był bezowulacyjny co?:(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Fedra, to niech się zgłosi Twój men wolontaryjnie i to naprawi, bo nie chcę być bezpłciowa :(

he he he jak to stwierdził " nie mam czasu na pierdoły" :P

kaja siły witalne są ale powoli opadają bo w między czasie klepie zadania na studia, a przydało by się w domu coś porobić i na zakupy jakieś iść :/

Nemo a mogłabyś wkleić linka do Twojego wykresu?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Nemo Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/88972ae3d8f78510f4d754ae5107c8ef

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nemo wrote:
    Dziewczyny, jakbyście mogły spojrzeć na mój wykres. Chyba był bezowulacyjny co?:(

Nie widzę ani miniatury, ani linka Nemo. Napisz raz jeszcze.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

przedewszystkim to zmień termometr na z dwoma miejscami po przecinku bo teraz to ciężko coś wywnioskować...
    nie byłas czasem chora ani nic z tych rzeczy? no i w którym miejscu mierzysz temp?
    jakie masz zazwyczaj długie cykle?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2135 2136 2137 2138 2139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: