plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:a ja Wam powiem tak...
przezyłam szok bo weszłam na pocztę chce wrócić na wątek a watku nie ma...
to ja zaraz zrobię rozróbe bo abonametn mam wykupiony do października i się tak zastanawiam za co ja płacę
wykres mam jakiś przesunięty nie widzę go dobrze (mąż mówi że to na ovu jakiś problem0
nadal nie dochodzą wszystkie wiadomości
dotego znikający wątek
i brak zmiany awatara u niektórych
co za burdel...
ja też weszolam rano i nie bylo watku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a oto moja wiadomość do adminów ovu - wysłana przed chwilą:
Witam
niestety ostatnio zauważam ciągłe problemy z ovu i to ciagle te same:
nie da się nadal wysyłać wiadomości do niektórych użytkowników, wykresy są rozjechane, niektórzy nie mogą zmienić lub dodac awatara, nie można wątku znajść na forum bo znika, ię wpisy, dublujące wątki tak jakby nie było żadnego administratora który by nad tym czuwał... nie po to zapłaciłam zeby się cały czas wkurzać... a podejście obecne do użytkowniczek jest nie poważne i wygląda to tak jakby chodziło tylko o wykupowanie abonamentu a reszta niech się dzieję wola Boża.
Czy kiedyś będzie można normalnie kożystać z tego serwisu czy już teraz należy szukać sobie miejsca alternatywnego??
pozdrawiam
Fedramauysia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A ja od soboty czekam na odpowiedź na:
"Witam serdecznie,
od dłuższego czasu otrzymujecie Państwo informacje, że użytkowniczkom nie udaje się dodawać zdjęć jako awatarów. Wahałam się, czy wykupić abonament, jednak zrobiłam to licząc na to, że przestaniecie Państwo ignorować nasze zgłoszenia. Jeśli problem jest bardziej złożony i nie wystarczy zaangażowanie programisty na godzinę, czy dwie w celu usunięcia awarii, może warto umieścić na stronie jakiś komunikat o Waszych zintensyfikowanych pracach nad tym problemem, bo na tę chwilę wygląda na to, że nic w tym temacie nie robicie.
Z poważaniem"Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Widze, ze nam sie rewolucja szykuje- najazd na adminow- a co!
Muska- ciesz sie, ze blog sie podoba
Ola- co do beduina, to postaram sie cos w moich zdjeciowych zbiorach znalezc, ale czy bedzie przystojny to nie wiem
Kfjatus- witaj serdecznie
Libra- kurcze no, trzymam kciukasy! Alez by bylo super jakbys przerwala ten fasolkowy zastoj! Zycze Ci tego z calego serca! I czekam z nieceierpliwoscia na dobre wiesci!Libra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A ja od soboty czekam na odpowiedź na:
"Witam serdecznie,
od dłuższego czasu otrzymujecie Państwo informacje, że użytkowniczkom nie udaje się dodawać zdjęć jako awatarów. Wahałam się, czy wykupić abonament, jednak zrobiłam to licząc na to, że przestaniecie Państwo ignorować nasze zgłoszenia. Jeśli problem jest bardziej złożony i nie wystarczy zaangażowanie programisty na godzinę, czy dwie w celu usunięcia awarii, może warto umieścić na stronie jakiś komunikat o Waszych zintensyfikowanych pracach nad tym problemem, bo na tę chwilę wygląda na to, że nic w tym temacie nie robicie.
Z poważaniem"
Ola ja powiem tak pokazałam mojemu tą stronę (jest programistą) jego pytanie brzmiało "a co chcesz bym Ci taką napisał?"
pytałam go o te problemy powiedział ze gdyby ktoś nad tym siedział to problemy były by w mig usuwane bo:
to nie jest skomplikowany system bankowyLibra, Kfjatus, Muska, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:A ja od soboty czekam na odpowiedź na:
"Witam serdecznie,
Z poważaniem"
Ola ja powiem tak pokazałam mojemu tą stronę (jest programistą) jego pytanie brzmiało "a co chcesz bym Ci taką napisał?"
pytałam go o te problemy powiedział ze gdyby ktoś nad tym siedział to problemy były by w mig usuwane bo:
to nie jest skomplikowany system bankowy
Fedra zrób nam jakąś wypasioną stronkęProoosimy
!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus witam na forum
kurcze ,ale się tych okien namyłam jeszcze 8 szt mi zostało w tym dwa duże balkonowe jasna ch....i śnieg pada jeszcze i gdzie ta wiosna !!!!
Fedra witam cie po urlopie siły witalne są widzę i też witam jeszcze raz inne matki i przyszłe mataki idę latac na oknach dalej ehhhhhhhhKfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra, to niech się zgłosi Twój men wolontaryjnie i to naprawi, bo nie chcę być bezpłciowa
he he he jak to stwierdził " nie mam czasu na pierdoły"
kaja siły witalne są ale powoli opadają bo w między czasie klepie zadania na studia, a przydało by się w domu coś porobić i na zakupy jakieś iść
Nemo a mogłabyś wkleić linka do Twojego wykresu?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
-
przedewszystkim to zmień termometr na z dwoma miejscami po przecinku bo teraz to ciężko coś wywnioskować...
nie byłas czasem chora ani nic z tych rzeczy? no i w którym miejscu mierzysz temp?
jakie masz zazwyczaj długie cykle?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi