plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:hej Kaja, Shagga, Ola, AGA i wszyskieeeeeeeee moje pozostałe siory
no więc tak... do gina zaraz idę się szykować, ale musiałam Was najpierw nadrobić
kurde jakie Wy jesteście zajebiste laski na tych wszystkich fotkachcudne dziewczęta, śliczne sukienki, fajni mężczyźni jeśli ich widać
Rucia historia jak z tvsuper, że Ci życie taki akurat scenariusz napisało i wszystko jest teraz w porządku
super, że masz świętną Kiniorę i super męża (tylko pozazdrościć)
Miło, że dzisiaj tak dla odmiany milutko o swoich m popisałyście
to tak na szybko....
a moje takie
http://img69.imageshack.us/img69/9023/img7863w.jpg
Bjutyful.Dodi lubi tę wiadomość
-
Shagga he he to ja
Kfjatuś na zdjęciu to zazwyczaj wszystko ładnie wychodząpozmienialiśmy się oboje na (-) oczywiście
, ale dziękuję
dzięki Olko, dzieki
spadam, bo się nie wyrobię. Zajrzę wieczorem :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 16:12
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kaja wrote:Ehhh nie posiedze u mamy bo mój m dzwonil ,że go gardło boli katastrofa
a wy też a tak macie jak wam faceci chorują umierają odrazu ? czy mój taki delikates
Kaja najgorsza z możliwych sytuacji. Chory facet w domu. O kurdę. Temperatura 37 a On umieraZawsze tak mam
Jeju, mój mąż tak nigdy! Nie doceniam chłopa! Dzięki, że otworzyłyście mi oczy na jego zaletęShagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Shagga he he to ja
Kfjatuś na zdjęciu to zazwyczaj wszystko ładnie wychodząpozmienialiśmy się oboje na (-) oczywiście
, ale dziękuję
Oj pewnie jeszcze ładniejsi dzisiaj jesteścieJeśli nie zewnętrznie to wewnętrznie
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Heloł Misiaczki! Witam się i idę czytać od piątkowego wieczora (!!!) Strasznie ciekawa jestem co się wydarzyło. Więc pewnie ponownie napiszę za kilka ładnych godzin!;] Pozdrawiam wszystkie.
P.s. Karoam od dwóch dni nie zaznacza temperaturki na wykresie, hmmm...
P.s.2. Ola_czeka nie gadam z Tobą! A raczej z Twoją wredną @! Foch!
Sorry, składam samokrytykę... -
Gunia wrote:Heloł Misiaczki! Witam się i idę czytać od piątkowego wieczora (!!!) Strasznie ciekawa jestem co się wydarzyło. Więc pewnie ponownie napiszę za kilka ładnych godzin!;] Pozdrawiam wszystkie.
P.s. Karoam od dwóch dni nie zaznacza temperaturki na wykresie, hmmm...
P.s.2. Ola_czeka nie gadam z Tobą! A raczej z Twoją wredną @! Foch!
Sorry, składam samokrytykę... -
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Coś mi poczta szwankuje,ale juz sobie poradzilam
http://imageshack.us/photo/my-images/547/img0881zj.jpg/
Piękna suknia. Najbardziej w moim guście z dziś tu prezentowanych.
Sorry laski...
No dobra, będę uczciwa. Po prostu jest podobna do mojejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 16:24
Ilona, Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość