plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Hura! Udało mi się dziś coś zrobić
Posprzątać i nawet iść na spacer z Młodym a teraz od dłuższej chwili Was nadrabiam
Ruciu, mega wzruszająca ta Twoja historia , kiedyś coś napominałaś, ale tylu szczegółów nie było...i ja od dawna uważam Twojego Męża za ideałaIdealny Mąż, Ojciec i jaki przystojniak
A Ty w blondzie wyglądasz zarąąąąąąąąąąąąbiście!
Ola, czemu nereczek nienawidzisz? rozkładasz mnie na łopatki, siostro
Aga_30 to naprawdę strach na wróble, mamy dowód na na Fb
Hmmm czemu nienawidzę nereczek... Nigdy tak o tym nie myślałam, że w gruncie rzeczy nie dały mi żadnych solidnych podstaw by je w ten sposób traktować... Przemyślę to, kiedy następnym razem zemdli mnie ich zapach.Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mala29_ wrote:oj tam nie przesadzaj Aga od razu odsysanie.
Wyglądasz świetnie
Właśnie Aga, wyglądasz świetnie!
A jak wyglądasz?
Na jakej stronie te fotki można wklejać !! To zaraz Ola ci wkleję jakąś fotę i sama zobaczysz że strach na wróble ze mnie hi hi -
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:oj tam nie przesadzaj Aga od razu odsysanie.
Wyglądasz świetnie
Właśnie Aga, wyglądasz świetnie!
A jak wyglądasz?
Na jakej stronie te fotki można wklejać !! To zaraz Ola ci wkleję jakąś fotę i sama zobaczysz że strach na wróble ze mnie hi hi
Cośtam shock com.Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
Naskrobalyscie tyle, ze niestety nie dałam rady wszystkiego doczytac. Z tel udało mi sie niektóre wasze fotki otworzyć. Ale super laski z was, aż miło popatrzećno i co tu dużo pisać
Polki są poprostu najladniejsze
Ja dzisiaj zaliczylam pierwszy dzień po feriach w szkole, masakra normalnie. Mam nadzieje, ze jutro juz wskocze na pełne obroty i wygonie lenia, który we mnie siedziShagga_80 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga a Ty coś napiszesz, czy będziesz tylko lubić?
Coś już tam napisałam
Ale coś mi jeszcze do głowy przyszło
Skoro dziś tak ładnie, skoro nastroje już mnie depresyjne to i ja pochwalę sięA dokładniej pochwalę swojego Starego (aż na moment nazwę Go Mężusiem
)...w sobotę rano ja zasiadłam JAK CO DZIEŃ po śniadaniu do ovu a Mąż buszował w kuchni, dzień wcześniej zaplanowaliśmy na sobotni obiad placka po węgiersku więc podczas gdy ja udzielałam rad małżeńskich - mój Mąż obrał wszystko do obiadu, pokroił i nawet zabrał się do smażenia mięska..w międzyczasie mnie ruszyły wyrzuty sumienia no i zabrałam się NIECO do roboty, potem znów zasiadłam a On dalej sprzątał łazienkę , ubikację i kuchnię oraz przeleciał odkurzaczem całe nasz M...sobota jakoś zleciała...w niedzielę też w zasadzie przygotował wszystko do obiadu (jak miałam połączyć składniki w rosół!)...i na koniec przypomnę! On tego nigdy wcześniej (zanim mnie poznał) nie robił!!!!!!!!
aisa, Ilona, Dodi, Rucia, Kfjatus, mala29_, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga a Ty coś napiszesz, czy będziesz tylko lubić?
Coś już tam napisałam
Ale coś mi jeszcze do głowy przyszło
Skoro dziś tak ładnie, skoro nastroje już mnie depresyjne to i ja pochwalę sięA dokładniej pochwalę swojego Starego (aż na moment nazwę Go Mężusiem
)...w sobotę rano ja zasiadłam JAK CO DZIEŃ po śniadaniu do ovu a Mąż buszował w kuchni, dzień wcześniej zaplanowaliśmy na sobotni obiad placka po węgiersku więc podczas gdy ja udzielałam rad małżeńskich - mój Mąż obrał wszystko do obiadu, pokroił i nawet zabrał się do smażenia mięska..w międzyczasie mnie ruszyły wyrzuty sumienia no i zabrałam się NIECO do roboty, potem znów zasiadłam a On dalej sprzątał łazienkę , ubikację i kuchnię oraz przeleciał odkurzaczem całe nasz M...sobota jakoś zleciała...w niedzielę też w zasadzie przygotował wszystko do obiadu (jak miałam połączyć składniki w rosół!)...i na koniec przypomnę! On tego nigdy wcześniej (zanim mnie poznał) nie robił!!!!!!!!
Brawo Pigmalionie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Taki co się założył, że stworzy kobietę-cud. Ty stworzyłaś męski odpowiednik.
Doooobre, hehehe, czasem mówię Mu (nawet wczoraj) "taki Mąż to skarb"
PS. To miła chyba odmiana po skakaniu sobie do gardełWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 15:47
Dodi, Kfjatus, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny